Για ποιους δουλεύει επιτέλους ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος; Διαβάστε τι έγραψε & βγάλτε τα συμπεράσματά σας….

 
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014, 13:14
Ανήκουστο για υπηρεσία ασφαλείας κράτους, ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, κ. Θεόδωρος Δραβίλλας, να έχει στρατολογήσει τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο της δικτυακής εφημερίδας Greek American News Agency 

http://www.greekamericannewsagency.com/  και να ασκεί τη διοίκηση μέσω των δημοσιευμάτων της ανωτέρω ιστοσελίδας! 

Ο κ. Δραβίλλας αποφάσισε ξαφνικά να αποκεφαλίσει την Υποδευθύντρια της ΣΤ' Δνσης της ΕΥΠ (Μ.Μ.) και να την αντικαταστήσει με τον Ε.Μπ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον Ε.Μπ. επέβαλε η εταιρεία όπου ο Ε.Μπ. εργαζόταν πριν διοριστεί στην πολύπαθη ΕΥΠ, επειδή ο ιδιοκτήρης αυτής της εταιρείας είναι προσωπικός φίλος του κ. Δραβίλλα. 

Η απάντηση στους δεσποτικούς χειρισμούς του κ. Δραβίλλα ήρθε από το προσωπικό της ΕΥΠ, αφού ο Ε.Μπ. είχε το θράσος να θέσει και υποψηφιότητα της εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων του συνδικαλιστικού σωματείου. Στις πρόσφατες εκλογές, ο Ε.Μπ. όχι μόνο δεν εξελέγη αλλά ήρθε και τελευταίος στην προτίμηση των ψηφοφόρων, σε αντίθεση με την Μ.Μ. Η οποία εξελέγη και μάλιστα έλαβε το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό προτίμησης. 

Οι δύο Υποδιοικητές της ΕΥΠ είναι πλήρως απαξιωμένοι από τον απόλυτο άρχοντα, τον κ. Διοικητή. Δηλαδή, δεν ασκούν καμία εξουσία. Ο Β' Υποδιοικητής, κ. Καμαρινόπουλος, καμαρίνι επειδή έχει διοριστεί σε αυτή τη θέση από τον Π. Παυλόπουλο, που είναι εντελώς στην απέξω, ενώ ο Α' Υποδιοικητής, κ. Κοντούλης, στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού και αξιοπρεπής άνθρωπος, δεν έχει το “ανάστημα” για να αντισταθεί στην “πολιτική” του Διοικητή. 

Αρχίζει λοιπόν η ΕΥΠ να μυρίζει και πάλι σκάνδαλα, γι' αυτό και υπάρχουν πρωτοβουλίες από διάφορους για τα έργα του Δραβίλλα.

 
 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014, 13:14

 

Σχόλιο GreekAmericanNewsAgency: Ο συγκεκριμένος "κεινογράφος" στερείται σοβαρότητας. Ουδέν περαιτέρω σχόλιο. Για λόγους δεοντολογίας, επειδή μας αφορά και επιχειρεί να εκτρέψει την πορεία της δημοσιογραφικής έρευνας, να εκφοβίσει και να τρομοκρατήσει, το αναδημοσιεύσαμε.

Η έρευνα για την αποδιοργάνωση σήψη και τις εθνικές, κατά συρροή  και κατ επάγγελμα, προδοσίες συνεχίζεται... ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ!