ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
 

Προς : Όλους τους Συλλόγους μέλη της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Φέρεται εις γνώση των αντιπροσώπων των μελών της Ομοσπονδίας, ότι κατόπιν αποφάσεως της Εφορευτικής Επιτροπής  οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα λάβουν χώρα  την 8η Ιουνίου 2014, ημέρα Κυριακή . Η κάλπες θα ανοίξουν 8 η ώρα το πρωί και θα κλείσουν 6 μμ.

Οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. αναγράφονται σε ενιαίο ψηφοδέλτιο κατά αλφαβητική σειρά στην  Ελληνική και Αγγλική γλώσσα. Οι ψηφοφόροι αντιπρόσωποι ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα με σταυρό προτιμήσεως στα ονόματα του ψηφοδελτίου μέχρι 21 σταυρούς το ανώτερο.

        Σε περίπτωση κωλύματος τακτικού Αντιπροσώπου, έχει το δικαίωμα να ψηφίσει ο νόμιμος αναπληρωτής του, εφοδιασμένος με επίσημη βεβαίωση του οικείου Φορέα, υπογεγραμμένη από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα, αυτού, φέρουσα την επίσημη σφραγίδα (seal) του, και με την επίδειξη της ειδικής ταυτότητας αναπληρωματικού αντιπροσώπου. Δύο ώρες πριν κλείσει η κάλπη έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν χωρίς εξουσιοδότηση οι αναπληρωματικοί αντιπρόσωποι εφόσον δεν έχουν ασκήσει μέχρι την ώρα εκείνη το δικαίωμα τους  οι τακτικοί αντιπρόσωποι..

  Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές έχουν όσοι Σύλλογοι είναι Διοικητικά και οικονομικά τακτοποιημένοι. Στο κτίριο της Ομοσπονδίας έχει αναρτηθεί κατάσταση  με τα μέλη που έχουν δικαίωμα συμμετοχής , καθώς και οι αντιπρόσωποι εκάστου φορέα.

                     ΕΚ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ