O CEO της JP Morgan θα συναντήσει τον πρωθυπουργό, επιχειρηματίες και τραπεζίτες. 

Στην Αθήνα θα βρεθεί στις αρχές Ιουλίου ο διευθύνων σύμβουλος της JP Morgan, Jamie Dimon. Ο μεγαλοεπενδυτής θα συναντηθεί, σύμφωνα με την Καθημερινή, με τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και με επιχειρηματίες και τραπεζίτες.

Σημειώνεται ότι ο Jamie Dimon, ένας από τους 100 ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσμο, έχει ελληνική καταγωγή καθώς κατάγεται από τη Λακωνία, ομογενής τρίτης γενιάς, του οποίου ο παππούς μετανάστευσε στην Αμερική τον προηγούμενο αιώνα και χάριν συντομίας μετέτρεψε το όνομα από Παπαδημητρίου σε Dimon.

Ο επικεφαλής της J.P. Morgan θα μείνει στην Αθήνα ένα 48ωρο και θα συναντηθεί με επιχειρηματίες και τραπεζίτες, κατά τη διάρκεια δύο ειδικών forum που θα οργανωθούν γι' αυτόν τον σκοπό, σε κεντρικό ξενοδοχείο. Και βεβαίως θα «δει» τον πρωθυπουργό. Για την ιστορία, να σημειωθεί ότι δεν θα χρειασθεί να συστηθούν.

Οι δυο τους τα είχαν πει και στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια της τελευταίας επίσκεψης στις ΗΠΑ του κ. Αντώνη Σαμαρά. Κι εκεί ήταν που οριστικοποιήθηκε και η δική του επίσκεψη στην Ελλάδα, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης ευρωπαϊκής περιοδείας. Ο κ. Dimon θα έλθει στην Αθήνα απευθείας από τη Νέα Υόρκη, με το λίαρ τζετ της τράπεζας και μετά θα συνεχίσει για Μιλάνο και Φρανκφούρτη, που θα είναι οι δύο επόμενοι σταθμοί.