Ανοιχτή επιστολή Βιτάλη προς Έλληνες Βουλευτές

Με ανοιχτή του επιστολή προς τους Έλληνες Βουλευτές, ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρος Βιτάλης, τους καλεί να καταθέσουν πρόταση στην Ολομέλεια, για «καταδίκη των εγκλημάτων πολέμου και της γενοκτονίας, που συντελείται σήμερα, από τον Ουκρανικό Στρατό, σε βάρος των πολιτών της Νοτιοανατολικής Ουκρανίας».

«Έλληνες Βουλευτές: Σταματήστε την κατηφόρα που έχουν πάρει οι Βενιζέλος-Σαμαράς – τονίζει στην επιστολή του ο κ. Βιτάλης – εμπλέκοντας τη χώρα μας, ολοένα και βαθύτερα στις εγκληματικές τακτικές των νεοναζιστικών σεχτών που κυβερνούν το Κίεβο, με τη στήριξη της Δύσης και των «συμμάχων» μας στο ΝΑΤΟ.

Ήδη Ούγγροι Βουλευτές, ζητούν από το Κοινοβούλιό τους, να πάρει μια τέτοια απόφαση. Την ίδια ώρα, παρόμοιες πρωτοβουλίες αναλαμβάνονται στα Κοινοβούλια Σερβίας, Βουλγαρίας, Μαυροβουνίου.

Έλληνες Βουλευτές.

Τώρα. Όχι αύριο, όχι μεθαύριο, είναι η ώρα της δικής σας ευθύνης.

Αποδείξτε στον ελληνικό Λαό, στη διεθνή κοινότητα των Λαών, πως συντονίζεστε με το διεθνές κοινοβουλευτικό κίνημα, κατά των εγκληματιών πολέμου.

Αποδείξτε στον ελληνικό Λαό, στη διεθνή κοινότητα των Λαών, πως είστε φίλοι της Ειρήνης, της Αξιοπρέπειας, του Δικαιώματος Αυτοδιάθεσης όλων των Λαών του Κόσμου.

 

Αποδείξτε στον ελληνικό Λαό, στη διεθνή κοινότητα των Λαών, πως είστε Έλληνες».