Δείτε την συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκη

Δείτε όλη την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ οι βουλευτές  της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρος, και Αρτέμη Ματθαιόπουλος  ενώ τη συνέντευξη συντόνισε ο ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Π. Ζησιμόπουλος.

Κανονικά η συνέντευξη έπρεπε να μεταδοθεί ζωντανά από το κρατικό κανάλι της ΝΕΡΙΤ, όπως συμβαίνει με τις ανάλογες συνεντεύξεις όλων των κομμάτων. Αυτό όμως δεν έγινε, αν και είχαν γίνει εγκαίρως όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με το μήνυμα του άδικά προφυλακισμένου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, το οποίο ανέγνωσε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, Μ. Τσακίρης.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο βουλευτής του Κινήματος, Η. Παναγιώταρος, παρουσιάζοντας την πολιτική κατάσταση της χώρας, όπως διαμορφώνεται σήμερα, κάτω από την συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

«Οι παράνομες διώξεις της τρίτης πολιτικής δύναμης και η απόλυτη υποταγή στους διεθνείς τοκογλύφους έχουν καταντήσει την Ελλάδα παρία του διεθνούς πολιτικού σκηνικού» ανέφερε μεταξύ άλλων  ο Η. Παναγιώταρος.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έκλεισε την τοποθέτησή του με την πολιτική πρόταση του κόμματος, ως μόνη εγγύηση πολιτικής σταθερότητας και επανάκαμψης της χαμένης Εθνικής υπερηφάνειας.

Επόμενος ομιλητής ήταν ο πρόσφατα αποφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Α. Ματθαιόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε κυρίως στην ελληνική οικονομία και  «τις δύσκολες μέρες που βιώνουν οι πενόμενοι Έλληνες, με την διαρκώς αυξανόμενη και εξοντωτική φορολογία, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα ντόπια και διεθνή αρπακτικά» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η απαξίωση της Υγείας, της Παιδείας και της Άμυνας σε συνδυασμό με την εκρηκτική ανεργία και την, βάση σχεδίου, εξάρθρωση του παραγωγικού ιστού της χώρας, έχουν δημιουργήσει καταστάσεις ανθρωπιστικής κρίσης» είπε πιο συγκεκριμένα ο Α. Ματθαιόπουλος παρουσιάζοντας σε αδρές γραμμές την πρόταση του Λαϊκού Συνδέσμου για έξοδο από την κρίση.

defencenet