Ανοιχτή επιστολή προς τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, και την Κυπριακή και ελληνική Βουλή απέστειλε ο γνωστός πανεπιστημιακός καθηγητής Ευρ. Μπίλλης

 

 

Του Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

 

Μακαριώτατε Αρχιεπίσκοπε Κύπρου.

Κύριοι Βουλευτές Κύπρου και Ελλάδας,

Συνάδελφοι και συνέλληνες,

 

Ευχαριστώ τον συμπατριώτη Έλληνα απόδημο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο, για την τιμή που μου έκανε να μου στείλει (δείτε το κατωτέρω μήνυμα του)  ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την εισβολή των τούρκων στην Κύπρο το 1974 και γενικότερα για το Κυπριακό. Που  το αποκαλύπτει το Δελτίο Τύπου 2 Σεπ. 14  του GREEK AMERICAN NEWS AGENCY

 

Όπως γνωρίζετε τις απόψεις μου για το θέμα τις εξέφρασα επανειλημμένα στηριζόμενος στα λεχθέντα του άθιου πρέσβη μας Θέμου Στοφορόπουλου, στα αποκαλυφθέντα από τα αρχεία του Στέιτ Ντοπάρντμεντ από τον συμπατριώτη μου Μιχάλη Ιγνατίου και από τα αποκαλυφθέντα από τον αείμνηστο μεγάλο Έλληνα Νεοκλή Σαρρή.

 

Τώρα μπορείτε να διασταυρώσετε όσο είναι δυνατόν τα ανωτέρω από ανατρέχοντας στα κείμενα του κατωτέρω μηνύματος

Ήταν καιρός  ο Ελληνισμός να πληροφορηθεί για τη μεγάλη προδοσία, που όμοια της δεν υπάρχει στον Ελληνισμό.

Όπως γράφει ο άξιος Έλληνας συμπατριώτης μας;:

 

Ποιους στρατιωτικούς  καλύπτει και ποιους πολιτικούς και μάλιστα  «βαριά»  ονόματα  και γνωστές πολιτικές οικογένειες και τζάκια συγκαλύπτει ;  Την απάντηση την δίδει η ανάγνωση του ιδίου του πορίσματος της εξεταστικής επιτροπής για τον ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.  Τώρα πια αυτό  το ιστορικό κείμενο δεν είναι προνόμιο των λίγων του συστήματος. Είναι και προνόμιο δικό σου. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ! ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ! Είναι χρέος όλων μας να μάθουν την αλήθεια όσο γίνεται περισσότεροι για αυτή την μεγάλη εθνική τραγωδία. Είναι χρέος τιμής να μάθουν όλοι οι Έλληνες και οι επόμενες γενιές ποιοι και πως πρόδωσαν την Κύπρο και το όραμα της ένωσης με την Ελλάδα.

Η έρευνα και το ρεπορτάζ συνεχίζεται…  

Καλή ανάγνωση.

 

Κυκλοφορήστε το και αναμεταδώστε το συνεχώς ώστε να μην μείνει Έλληνας που να μην γνωρίζει τους υπαίτιους της προδοσίας του Ελληνισμού της Κύπρου. Τους πραγματικούς και πέραν των παραμυθιών που σέρβιραν εδώ και 40 χρόνια στον Ελληνισμό.