Από την ιστοσελίδα μας έχετε ενημερωθεί από το ξεκίνημα της ουκρανικής κρίσης για τις μηχανορραφίες των παγκοσμιοποιητών της Δύσης να σύρουν την Ρωσία σε προβλεπόμενη στρατιωτική παρέμβαση, δημιουργώντας ταυτόχρονα πολλά μέτωπα στον άξονα Μαύρη Θάλασσα – Μέση Ανατολή.

Γι” αυτό και την παρουσιάζουν από προπαγανδιστικά ΜΜΕ ως δύναμη εισβολής, ενώ πάλι άρχιζαν να κατακλύζουν το διαδίκτυο άρθρα περί δήθεν ανωτερότητας των υπερχρεωμένων Η.Π.Α. επί της Ρωσίας κτλ. Ήδη ξεχάστηκε η αστραπιαία προσάρτηση της Κριμαίας με την Δύση να παρακολουθεί ανήμπορη να αντιδράσει.

Προς νέα δικαίωσή μας ο Πούτιν βγήκε από το Σότσι και ξεκαθάρισε πως η Ρωσία είναι αποφασισμένη να απέχει από κάθε λογής γεωπολιτικές ίντριγκες:

«Δεν απειλούμε κανέναν και δεν πρόκειται να εμπλακούμε σε γεωπολιτικά παιχνίδια και ίντριγκες, πόσο μάλλον σε συγκρούσεις, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν έντονα να μας παρασύρουν» είπε ο Πούτιν, επισημαίνοντας την ανάγκη διατήρησης της προστασίας της εθνικής κυριαρχίας της Ρωσίας και των συμμάχων της.

Εν ολίγοις ο Ρώσος ηγέτης κατέστησε σαφές πως η Ρωσία δεν θα αναμειχθεί σε διάφορα μέτωπα που ανοίγονται, με σκοπό να φθείρουν σιγά-σιγά την ρωσική μηχανή, παρά θα υπάρξει μία και μόνο απάντηση σε όσους επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία της. Αυτή εν αρχή είναι η συγκέντρωση αντιαεροπορικών συστημάτων και μαχητικών αεροσκαφών στην Κριμαία και όχι μόνο. Εν συνεχεία, και αν αυτό κριθεί αναγκαίο, οι Ρώσοι θα επιτεθούν πρώτοι, ως είθισται, για να προλάβουν καταστάσεις. Δυναμικά και αιφνιδιαστικά και όχι βαθμιαία και προβλεπόμενα, όπως θα επιθυμούσαν στην Δύση.

Η αποστολή οπλισμού στην Κριμαία συνιστά απάντηση στο ΝΑΤΟ που ενισχύει της δυνάμεις του περιφερειακά της Ουκρανίας και ετοιμάζεται να στείλει όπλα στο Κίεβο, υποτίθεται για απειλή από τα ρωσικά στρατεύματα, ενώ την ίδια ώρα ο ανώτατος στρατιωτικός διοικητής του ΝΑΤΟ, αμερικανός στρατηγός Φίλιπ Μπρίντλοβ, κατήγγειλε από το Κίεβο την ανάπτυξη ρωσικών πυραύλων ότι απειλεί την σταθερότητα, τη οποία έχουν ήδη σμπαραλιάσει Αμερικανοί και σύμμαχοι σε συνεργασία με νεοναζί.

Ο στόχος όμως είναι η ίδια η ρωσική επικράτεια, κάτι που παραδέχθηκε πρόσφατα ο Πούτιν. Οι γνώστες της ρωσικής πραγματικότητας όμως προειδοποιούν πως ακόμα και αν, πράγμα αδύνατο και απίθανο κατά την γνώμη μας, υποθετικά καταφέρουν τελικά τα νατοϊκά στρατεύματα να περάσουν εντός Ρωσίας, τους περιμένει βροχή πυρηνικών κεφαλών, οι οποίες είναι έτοιμες να «υποδεχθούν» τους όποιους επίδοξους εισβολείς…

pygmi.gr