«Εγώ διαφωνώ με το κόμμα μου, εγώ θέλω εκλογές να τελειώνουμε μια για πάντα μ΄ αυτούς τους κυρίους», είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, δείχνοντας τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη ο οποίος καθόταν δίπλα του.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης έδειξε ότι στο εσωτερικό της κυβέρνησης (και της ΝΔ) έχουν γίνει… μια ωραία ατμόσφαιρα. Κι αυτό διότι άλλοι θέλουν «καθαρές λύσεις» κι ό,τι βγάλει η κάλπη (προσδοκώντας ότι θα βγάλει πρώτο το κόμμα τους ή τουλάχιστον δεύτερο με μικρή διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ) και άλλοι προκρίνουν την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και εκλογές «ακόμη και στο τέλος του 2015» όπως είπε χθες στο διάγγελμά του ο Αντώνης Σαμαράς.

Το ενδιαφέρον συνίσταται στο ότι ο «λαϊκοδεξιός» κ. Γιακουμάτος υιοθετεί δημοσίως την άποψη για «εκλογές τώρα» που χρεώνεται στους Χρύσανθο Λαζαρίδη και Μάκη Βορίδη παρότι ανήκει σε διαφορετική «ιδεολογική» ομάδα από εκείνους. (Για την ιστορία, στους υπέρμαχους της δεύτερης εκδοχής φέρεται να ανήκει ο Δημήτρης Σταμάτης).

Κατά κοινή ομολογία πάντως, οι κυβερνητικοί βουλευτές δεν θέλουν «εκλογές τώρα» αν και το μικρό καλάθι που κρατούν όλοι ως προς την δυνατότητα να εκλέξει αυτή η Βουλή Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχει κάνει τους «300» να επιδίδονται ήδη – και μετά μανίας – στο κυνήγι του σταυρού…

Μαρίνα Μάνη, capital.gr

Πηγή:www.capital.gr