Σχόλιο του Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού, που αφορά στην απουσία του Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Ζαριανόπουλου από τις εργασίες της Αντιπροσωπείας στη Μικτή Κοινοβουλευτική Επιτροπή ΕΕ-πΓΔΜ που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2015 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Εύγε κύριε Ζαριανόπουλε

“Ο πολυπολιτισμικός, ισλαμόφιλος και υποστηρικτής της κομμουνιστικής ισοπέδωσης κ. Ζαριανόπουλος, πάλι  χρησιμοποίησε την εξουσία που του έχει δοθεί ως Ευρωβουλευτή, για να επιβάλλει τις προοδευτικές του απόψεις στις εργασίες της Αντιπροσωπείας στη Μικτή Κοινοβουλευτική Επιτροπή ΕΕ-πΓΔΜ που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2015 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η εκκωφαντική του σιωπή ως αποτέλεσμα της απουσίας του, για ακόμα μία φορά, από τις συγκεκριμένες εργασίες που αφορούσαν στις τελευταίες αιματηρές εξελίξεις στο Κουμάνοβο, έδωσε για άλλη μία φορά το στίγμα της εξωτερικής πολιτικής που προτείνει να ακολουθηθεί από την χώρα μας στο εξωτερικό αλλά και στα κέντρα λήψεων αποφάσεων, την απέραντη αδιαφορία.

Ευτυχώς όμως για την Ελλάδα υπάρχουν και Εθνικιστές πατριώτες που με τη δυναμική τους παρουσία καλύπτουν αυτό το μεγάλο κενό και σιγά-σιγά δίνουν στην χώρα μας την αξία που της αρμόζει.

Κύριε Ζαριανόπουλε, η Ελλάδα σας δίνει αξία και εσείς βλέπουμε ότι την ανταποδίδετε ανάλογα. Εύγε.”

 

Ελευθέριος Συναδινός

Αντιστράτηγος ε.α.

Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγής