Τραγελαφικές εικόνες: Ξηλώνουν με μπουλντόζες τμήμα του διαδρόμου – Mαταιώθηκαν όλες οι πτήσεις από και προς το νησί – Συνεργεία της Πολιτικής Αεροπορίας προσπαθούν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα για να λειτουργήσει και πάλι το αεροδρόμιο

Τραγελαφικές είναι οι εικόνες και απίστευτη η ταλαιπωρία που βιώνουν εκατοντάδες επιβάτες στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, καθώς για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο δημιουργήθηκε ρήγμα στον διάδρομο αποπροσγείωσης, με αποτέλεσμα να καταστεί αδύνατη η απογείωση και η προσγειώση οποιουδήποτε αεροσκάφους.
 

Συνεργεία της Πολιτικής Αεροπορίας που ειδοποιήθηκαν έσπευσαν στο σημείο και προσπαθούν να κλείσουν το ρήγμα, την ώρα που οι επιβάτες είναι εγκλωβισμένοι στο χώρο αναμονής του αερoδρομίου περιμένοντας να μάθουν πότε θα μπορέσουν να φύγουν.

Αυτή τη στιγμή ξηλώνουν με μπουλντόζες τμήμα του διαδρόμου προσγείωσης, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ρήγμα προκλήθηκε από κακή συντήρηση του οδοστρώματος.

Στο σημείο που πατάνε τα αεροπλάνα για να προσγειωθούν υπάρχουν αυτή την ώρα συνεργεία, άνθρωποι του αεροδρομίου και ένας εκσκαφέας.

Η ζημιά στο διάδρομο έγινε περίπου στις 3 το μεσημέρι και έγινε αντιληπτή αμέσως από τους υπεύθυνους του αεροδρομίου, ενώ μετά από ενημέρωση του πύργου ελέγχου, ματαιώθηκαν όλες οι πτήσεις από και προς το νησί.

Πηγή: Πρώτο Θέμα