Η Ελλάδα θα ζήσει όσα δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ο Λαός της! 

Από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο

Η Ελλάδα θα ζήσει  πολλά ακόμα. Υπάρχει δρόμος ακόμα μπροστά μας.

Πολύ σύντομα θα δούμε και θα ζήσουμε ακόμα χειρότερα πολιτικά εκτρώματα. Αν και είπα-αυτό το διάστημα- δεν θα γράψω πολιτικό κείμενο δεν αντέχω να μην σας το πω. Η Ελλάδα μετά τις  -για 4η φορά πρόωρες  από το 2009- εθνικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου(2015) που προγραμματίζει το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα, θα ζήσει και άλλα πολλά που κανείς ούτε στα πιο γεμάτα ονειρώξεις όνειρα του δεν θα μπορούσε να φανταστεί!  

Αν ας πούμε πριν μερικά χρόνια, όχι πολλά, εκεί κάπου στις απαρχές της 10ετιας του 2000, κάποιος έλεγε ή πολύ περισσότερο έγραφε για συγκυβέρνηση ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ –σκέτη – θα τον λέγανε προβοκάτορα στην καλύτερη περίπτωση! Αυτοί οι ίδιοι που σήμερα το παίζουν εθνοσωτήρες!

Έ –κρατήστε το και σημειώστε το καλά κάπου είμαι ο πρώτος που σας το λέγω και το υπογράφω υπεύθυνα- σχεδιάζεται και προετοιμάζεται το πιο ερμαφρόδιτο κυβερνητικό σχήμα!

Στο όνομα της «εθνικής ενότητας», και της δήθεν  «εθνικά συμφέρουσας πολιτικής   συννενόησης» (προ) ετοιμάζονται και (προ) σχεδιάζονται πολιτικά ιστορικά  εκτρώματα!

Πολιτικές συνεργασίες  που όχι μόνο προσβάλλουν την νοημοσύνη μας αλλά και προκαλούν βάναυσα το αληθινό εθνικό συμφέρον! Αν επαληθευτούν όλα αυτά που σήμερα για πρώτη φορά – να σας- αποκαλύπτουμε -με σειρά άρθρων και αναλύσεων μας – τότε θα πρόκειται για το τελευταίο επώδυνο και κατά τα φαινόμενα αιματηρό, κεφάλαιο στις σελίδες της πιο ανήθικα πολιτικά και εθνικά επικίνδυνης περιόδου της μετεπανασταστικής Ελλάδος!

Προωθείται λοιπόν με άκρα μυστικότητα, με την σύμπραξη  ισχυρών δυνάμεων της Ε.Ε (κυρίως της Γερμανίας και της Γαλλίας)  ένα «κυβερνητικό εθνικό  σχήμα μακράς πνοής» όπως ως «σενάριο και υπόθεση εργασίας»  «επιχειρησιακά» έχει  ονομαστεί… Από ποιους;  Από τους πολιτικό οικονομικούς και τραπεζικούς ιθύνοντες νόες. Εντός και κυρίως εκτός συνόρων.

Αν αυτό το σχήμα, που παρακάτω θα πούμε ποιοι θα το αποτελούν, θα επακολουθήσει μετά τα όσα έχουμε αποκαλύψει με το «σενάριο της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΣ» ή θα προηγηθεί με όσα αναλυτικά έχουμε περιγράψει ως πολιτικές εκτροπές και ανατροπές σε κείμενο μας από τις 21 Ιουνίου και αρκετά πριν οι καιγιστικές εξελίξεις μας επιβεβαιώσουν σε λιγότερο από ένα 15ημερο,(από τότε που γράφαμε για όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα την απόβαση των “μεταναστευτικών ροών”  που περισσότερο μοιάζει με απόβαση σε απευθείας Live σύνδεση )αυτό μένει να το δούμε.

Πάντως τα κέντρα που απεργάζονται και σχεδιάζουν αυτό το σχήμα «εθνικής κυβέρνησης μακράς πνοής»   που αν συνθέσουμε το πάζλ των πληροφοριών,  περισσότερο προσομοιάζει ως καλογραμμένα σενάριο  που ξεπηδά και πραγματώνεται   μέσα από ταινίες επιστημονικής πολιτικής φαντασίας με  ολίγον θρίλερ και αρκετή δόση με ακρότητες  παρά με μια  εκελγμένη δημοκρατικά με διακυβερνητική έστω και  καθεστωτική ομάδα…

Ένα σενάριο που τα έχει όλα μέσα.  

ΣΥΝΕΧΙΕΤΑΙ….