Έχουμε μπροστά μας δυσκολίες, αλλά και στέρεο έδαφος ανέφερε στην ολιγόλεπτη ομιλία του στην Πλατεία Κλαθμώνος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ελληνικός λαός μας έδωσε μια καθαρή εντολή να συνεχίσουμε να παλεύουμε και μέσα και έξω από τη χώρα», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε συγκέντρωση υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κλαυθμώνος. «Ο λαός μας έδωσε μια καθαρή εντολή να καθαρίσουμε με όλα όσα μας κρατάνε με το χθες και να συνεχίσουμε τον αγώνα που αρχίσαμε πριν από επτά μήνες», πρόσθεσε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα στην Ευρώπη η Ελλαδα και ο ελληνικός λαός είναι συνώνυμο του αγώνα για την αξιοπρέπεια και αυτό τον αγώνα θα τον συνεχίσουμε μαζί, για μια ολόκληρη τετραετία, γιατί η εντολή που πήραμε είναι εντολή τετραετίας», επισήμανε ο Αλέξης Τσίπρας, που εμφανίστηκε έχοντας δίπλα του τον αρχηγό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.

Ο νικητής των εκλογών ευχαρίστησε τους νέους και τις νέες για την εκλογική νίκη, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε πως είναι η δύναμη που εκφράζει τις λαϊκές συνοικίες και τους ανθρώπους του μόχθου και επισήμανε ότι το κόμμα του είναι «πολύ σκληρό για να πεθάνει». «Το αποτέλεσμα ανήκει στους ανθρώπους που αγωνίζονται και ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Έχουμε μπροστά μας δυσκολίες, αλλά και στέρεο έδαφος. Ξέρουμε που θα πατήσουμε, έχουμε προοπτική. Η ανάκαμψη μπορεί να έρθει μέσα από πολύ δουλεία, μέσα από σχέδιο για να επιστρέψουμε στην ανάπτυξη, που να έχει κοινωνικό πρόσημο», επισήμανε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η εντολή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός είναι εντολή να ξεμπερδεύουμε με τη φαυλότητα και τη διαφθορά, που τόσα χρόνια κυβερνούσε τον τόπο. Μας έδωσε την δεύτερη και καθοριστική ευκαιρία να ξεμπερδέψουμε με αυτό το καθεστώς. Από αύριο κιόλας ξεμπερδεύουμε με το παλιό», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Παράλληλα, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η νέα εντολή, είναι επίσης «μια κρυστάλλινη εντολή» να ξεμπερδεύουμε με την φαυλότητα και το παλιό καθεστώς της διαφθοράς και της διαπλοκής και όπως είπε, θα κριθούμε τα επόμενα τέσσερα χρόνια πόσο αποτελεσματικοί θα είμαστε.

Ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε τον κ. Καμμένο τον οποίο υποδέχθηκε στο βήμα και πρόσθεσε ότι «ενώνουμε τις σημαίες και τις δυνάμεις μας, κάτω από την σημαία της εντιμότητας και του αγώνα» και πρόσθεσε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα που αρχίσαμε πριν από επτά μήνες

Από αύριο, σηκώνουμε τα μανίκια για μια Ελλάδα της ισότητας, της δικαιοσύνης, της προκοπής, για μια ισχυρή Ελλάδα , κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Τσίπρας.