Για «απαράμιλλη γραφικότητα που εντείνεται από την δυσκολία του να αποδεχτεί το αποτέλεσμα των εκλογών», επισημαίνει η κυβέρνηση,  απαντώντας στις δηλώσεις του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

«Όσο οι εσωτερικοί ανταγωνισμοί στην ΝΔ οξύνονται, τόσο οι επιδείξεις πολιτικού βερμπαλισμού των επίδοξων αρχηγών της γίνονται πιο δραματικές», αναφέρει η ανακοίνωση από το Γραφείο  Τύπου του πρωθυπουργού. Σημειώνεται δε ότι «η απαράμιλλη γραφικότητα του κ. Μεϊμαράκη εντείνεται από την δυσκολία του να αποδεχτεί το αποτέλεσμα των εκλογών, αν και έχουν περάσει δέκα ολόκληρες ημέρες».

Η απάντηση στα όσα είπε ο κ. Μείμαράκης  καταλήγει ότι «Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τις πολιτικές προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για όλα τα θέματα, ευθύς μόλις καταφέρει κάπως να ανασυγκροτηθεί στοιχειωδώς από την δίνη των εσωκομματικών αντιπαραθέσεων στην οποία είναι βυθισμένη».

Ναθυμίσουμε ότι ο κ. ΜεΪμαράκης νωρίτερα είχε δηλώσει τα εξής: 

«Λγο πριν τις εκλογές τους είχε υποσχεθεί ο κ. Τσίπρας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αύξηση του ΦΠΑ και ο κ. Καμμένος τους είχε υποσχεθεί ότι θα ρίξει την κυβέρνηση αν μπει ο ΦΠΑ. Βέβαια αυτά τα είπανε προ των εκλογών και τώρα που υφάρπαξαν την ψήφο τους γιατί τους πίστεψαν έρχονται και ξεχνούν και βάζουν φόρους και αγνοούν όσες υποσχέσεις». Παράλληλα απευθυνόμενος σε όσους κατοικούν στην πλατεία Βικτωρίας, είπε ότι και αυτοί πίστεψαν ότι μπορεί το μεταναστευτικό να λυθεί από την παρούσα κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε ότι έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και δεν κάνει απολύτως τίποτα.

“Καλό μήνα και σε κάθε ελληνική οικογένεια όπου αυτό το μήνα δυστυχώς θα έχει φοροκαταιγίδα και μείωση αποδοχών. Πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας ότι δεν έχουν ανοχή άλλη από τους πολίτες. Τους έχουν καταλάβει και για αυτό δυσφορούν πλήρως”, πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.