Νίκος Νικολαϊδης: Η ισλαμοποίηση της Ευρώπης
Βρυξέλλες,μια τελειωμένη πόλη…

Οσοι την έχετε επισκεφθεί και περπατήσει στις γειτονιές της βλέπετε σχεδόν παντού τους μουσουλμάνους και ιδιαίτερα τις γυναίκες τους με μπούρκα,ακόμη και στην περίφημη Γκραν Πλάς.

Η πόλη έχει «αλωθεί»,το ισλάμ απλώνεται συνεχώς και οι Βέλγοι είτε δεν το έχουν αντιληφθεί,είτε χώνουν το κεφάλι τους στην άμμο.

Όταν περπατήσεις,εσύ ο τρίτος παρατηρητής, στήν περιβόητη μουσουλμανική περιοχή του Μόλενμπεκ,διαπιστώνεις σε πάρα πολλά πρόσωπα που συναντάς την απέχθεια –εως και μίσος- για τον δυτικό άνθρωπο,γι αυτήν την κοινωνία πού τους έχει δεχθεί και τους ταίζει με τά διάφορα επιδόματα πού αφειδώς (πολυτεκνίας κλπ) χορηγεί.

Σ’ αυτά τα μουσουλμανικά σπίτια ομοιδεατών του, κρυβόταν ο μακελλάρης του Παρισιού που συνελήφθη λίγες μέρες πρίν από τη νέα σφαγή.Από αυτά τά σπίτια ξεκίνησαν ζωσμένα με τά φονικά εκρηκτικά τά δύο αδέλφια Μπαχραουί για να σκορπίσουν τον τρόμο.Βέλγοι πολίτες παρακαλώ και οί δύο

Και μετά πάσης βεβαιότητας δεν είναι οί μοναδικοί.Οι Βέλγοι τρέφουν το φίδι στον κόρφο τους…Μακάρι να διαψευσθώ,αλλά φοβούμαι πώς αυτό το μακελλειό θα επαναληφθεί,όχι μόνον στις Βρυξέλλες μά και σε άλλες ευρωπαικές μεγαλουπόλεις.

Ο θρησκευτικός μεσαίωνας του ισλάμ έχει βάλει στο στόχαστρο τη δυτική ζωή της ελεύθερης σκέψης και έκφρασης,της ασφάλειας,της χαράς και δυστυχώς το καταφέρνει.Δύο φορές το Παρίσι βίωσε ένα τέτοιο λουτρό αίματος.Παλιότερα το Λονδίνο,η Μαδρίτη.

Η Ευρώπη ισλαμοποιείται και πιστεύω πώς πίσω από τη συστηματική λαθρομετανάστευση,πού κάποιοι θέλουν να τη χαρακτηρίζουν προσφυγιά,υπάρχει οργανωμένο σχέδιο.Βλέποντας το χάρτη των μουσουλμάνων στα ευρωπαικά κράτη βγάζουμε χρήσιμα συμπεράσματα…

Η Γαλλία έχει 4,7 εκατομμύρια μουσουλμάνους που αποτελούν το 7,5% του πληθυσμού της. Η Γερμανία 4,76 εκατ. το 5,8% του πληθυσμού της. Η Αγγλία 2,96 εκατ.- 4,8%. Η Ιταλία 1,6 εκατ. -2,6%. Η Ισπανία 1 εκατ.- 2,1%. Η Ολλανδία 1 εκατ.- 6%. Τό Βέλγιο 630.000 – 6%. Η Αυστρία 500.000 – 5,7%. Η Σουηδία 430.000 – 4,6%. Η Δανία 230.000 – 4,1%. Η Νορβηγία 100.000 – 3%. Ακόμη και η Ελβετία 430.000 -4,6%.

Και να μη ξεχνάμε και την Ελλάδα με 500.000 μουσουλμάνους,το 4,7% του πληθυσμού.

Απ’ όλες αυτές τις μουσουλμανικές κοινότητες χιλιάδες νέοι έχουν πάει και πολεμούν με τους τζιχαντιστές της ISIS , συμφωνα με στοιχεία των υπηρεσιών των χωρών απ’ όπου προέρχονται.Και πηγαινοέρχονται συνεχώς από τη Ράκα, το «κάστρο» τους στη Συρία, σε όλες τις ευρωπαικές πόλεις.Και βέβαια καταλαβαίνετε από πού περνούν ανεξέλεγκτοι και ανενόχλητοι.

Μπορεί και θέλει η Ευρώπη ν΄αντιδράσει ή θα θρηνήσει κι άλλα θύματα ; Το έχω ξαναγράψει,χρειάζεται ένας νέος Κάρολος Μαρτέλλος,αλλα πού να βρεθεί;

Πηγή