H ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΜΣΕΝ-ΒΕΛΚΟΥΛΕΣΚΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΟ 2015 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΧΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ NSA ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ-Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΠΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

 

Πάτε στοίχημα ότι η παραγωγή και διανομή- διαρροή της τηλεφωνικής συνομιλίας Βελκουλέσκου-Τόμσεν είναι προιόν των μυστικών υπηρεσιών της Γερμανίας ;

 
Ο πόλεμος ΗΠΑ-Γερμανίας σοβεί με αμφίροπα αποτελέσματα. Να μην μακρυγορούμε αλλά η Γερμανία έκανε το ντεμπούτο της ως πρώην υποτακτικός των ΗΠΑ και νέο αφεντικό της Ευρώπης στην ουκρανική κρίση του 2014. Εκεί λοιπόν,στην Ουκρανία, από το 1990 και την πτώση του υπαρκτού κομμουνισμού οι ΗΠΑ με εργολάβο τον Σόρος έστησαν τα πρώτα φυτώρια στελεχών τύπου Γιάτσενιουκ-Τιμοσένκο κτλ κτλ και παράλληλα παρακολουθούσαν με άγρυπνο μάτι την εξέλιξη διαφόρων οργανώσεων όπως του ”Δεξιού Τομέα” στις οποίες έβρισκαν καταφύγιο ανώμαλοι σεξουαλικά και ψυχοπαθείς και οι οποίες αποτέλεσαν την δεξαμενή στελεχών για την διάλυση της χώρας και την απόδωση της την Γερμανία και την πιστή της σύμμαχο, Πολωνία, η οποία θεωρεί ότι η δυτική Ουκρανία αποτελεί πολωνικό έδαφος.
 
Το τι επακολούθησε είναι γνωστό. Ο Πούτιν αντέδρασε και οι Γερμανοί κρύφτηκαν πίσω απο τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Τζων Κέρι ο οποίος ανέλαβε να ηρεμήσει τα πράγματα συσκεπτώμενος για μήνες με τον Ρώσο ομόλογο του Σεργκέι Λαβρώφ. Κατόπιν ο ίδιος ο Ομπάμα περιόδευσε στην Ευρωπη και Σαουδική Αραβία.Σε όλη αυτή την διαδικασία η Γερμανία είχε σκύψει το κεφάλι και γενικώς το είχε βουλώσει.
 
Ομως όπως ακριβώς δεν μπορείς να έχεις εμπστοσύνη σε τουρκο το ίδιο πρεπει να εχεις υπ όψιν όταν συνδιαλέγεσαι με ανθρωποψήστες όπως οι γερμανοί.
 
Η Γερμανία μάζεψε τα κομμάτια της εξωτερικής πολιτκής και συνέχισε το έργο της καθυπόταξης της Ευρωπης αλλά αυτή την φορά με ένα αέρα ανεξαρτοποίησης απο τις ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ από την άλλη αναμένουν απο την Γερμανία να βάλει την Ε.Ε να αποδεχθεί την συνθήκη TTIP , δηλαδή την τελωνειακή ένωση ΗΠΑ-Ε.Ε , ένωση που σε βάθος χρόνου θα καταστήσει την Ε.Ε σε πολιτεία των ΗΠΑ.
 
Η Γερμανία ως το μοναδικό πρόβλημα ζωής και θανάτου έχει την εξάρτηση απο το ρωσικο αέριο. Παρόλη την γενική εντύπωση της κόντρας μεταξύ Γερμανίας -Ρωσίας η αλήθεια είναι ότι η Ρωσία πουλάει αέριο και η Γερμανία αγοραζει και μάλιστα γίνονται και μεγάλες επενδύσεις στον τομέα των ρωσικών αγωγών της βόρειας θάλασσας απο τους οποίους θα τροφοδείται η Γερμανία.
 
Παρόλα αυτά η Γερμανία απο το 2009 προσπαθεί να κατασκευάσει αγωγό αερίου Κατάρ-Ιορδανίας-Συρίας-Τουρκίας-Ελλάδας-Αλβανίας -Ιταλίας-Αυστρίας-Γερμανίας αλλά η Συρία δεν ήθελε να συμπράξει γιαυτό και έπαθε πόλεμο.
 
Οι ΗΠΑ απέτυχαν να  αντιμετωπίσουν την ρωσική παρέμβαση υπέρ της Συρίας εφόσον ούτε χρήμα ουτε στρατό διαθετουν πλέον.Ετσι οι ΗΠΑ αποκαθηλώθηκαν στα ματια των Γερμανών ως αφεντικά και έδωσαν τροφή για την αμφισβήτηση της ηγεμονίας τους πάνω στην Γερμανία.
Η Γερμανία ακόμα ελπίζει στον παραπάνω αγωγό και συνεχίζει το έργο της για την μετατροπή της Ευρωπης σε κατεκτημένη περιοχή ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ όποτε γίνει αυτός.
 
Η υποκλοπή και η διανομή των συνομιλιών των στελεχών του ΔΝΤ, του Τομσεν και Βελκουλέσκου, έγινε απο τους Γερμανούς για να πλήξουν την Αμερική , της οποία τέκνο αποτελεί το ΔΝΤ. 
Αμέσως μετά την διαρροή το ΔΝΤ και η Γερμανία φάνηκαν ενωμένοι απέναντι στους δήθεν άτακτους Έλληνες οι οποίοι ενοχοποιήθηκαν για την διαρροή.
 
Όμως η αλήθεια είναι ότι η διαρροή και υποκλοπή έγινε απο την Γερμανία η οποία εξάλλου είχε ανοιχτους λογαριασμούς με τις ΗΠΑ απο το 2015 όταν ξέσπασε το σκάνδαλο των υποκλοπών της Αμερικανικής NSA  η οποία χρησιμοποιούσε τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες για να κατασκοπεύει κυβερνήσεις και οικνομικούς παράγοντες στην Ευρώπη.Η αποκάλυψη του σκανδάλου αυτού έπληξε τόσο την Γερμανία όσο και την Μέρκελ η οποία ένα χρόνο μετά εκδικείται την Αμερική με την διαρροή των συνομιλίών των στελεχών του ΔΝΤ και τους κάνει να φαίνονται ”κακοί” Μπορείτε να δείτε για παράδειγμα τι έγινε τότε στο http://www.naftemporiki.gr/story/946892/plisiazei-ti-merkel-to-skandalo-kataskopeias-tis-germanias-uper-ipa
 
Σήμερα 11-5-2016 μαθαίνουμε ότι ο Σόιμπλε προτείνει την αποληρωμή των οφειλόμενων της Ελλάδας προς το ΔΝΤ απο τον ESM, απο την Ευρώπη και τα μέλη της, πρόταση που δε απέριψε το ΔΝΤ, πρόταση που εάν γίνει αποδεκτή θα σημάνει την αποχώρηση του ΔΝΤ απο την Ευρώπη, κάτι που αποτελέσει ηττα των ΗΠΑ στην προσπάθεια τους να ελέγξουν την Ε.Ε.
 
Ο πόλεμος μαινεται, και στην μεση εμείς
 
Ο Σόιμπλε θέλει δύο πράγματα α. είτε το grexit με επιτροφή στην δραχμή και στήριξη της με νεα δάνεια απο Γερμανία είτε β. την παραμονή της χώρας εντός αλλά ίσως με παράλληλο νόμισμα και σε κάθε πείρπτωση διαμελισμό της με ΕΟΖ, αποδοση των κοιτασμάτων του Αιγαίου στην Τουρκία και Καταρ , το οποίο βρίσκεται πάντα πίσω απο την Τουρκία.
 
Λεφτά το ΔΝΤ έχει να δώσει πάνω απο ένα χρόνο, και ο Σόιμπλε αυτή την φορά και μέχρι το γιουρογκρουπ της 24 Μαίου δεν θα δώσει φράγκο .Αλλά ουτε μετά θα δώσει.Ο λόγος είναι απλός, γιατί μπορεί να το κάνει.Ο Σόιμπλε εφόσον θέλουμε να παρμένουμε εντος Ε.Ε θα κάνει τα πάντα για να πάθουμε ότι έπαθε η Βουλγαρία το 1990 με την πτωση του κομμουνιστικού καθεστώτος και την είσοδο του ΔΝΤ . Τι έπαθε; Χιλιάδες, κυριολεκτικά δεκάδες χιλιάδες απολύσεις υπαλλήλων.Τώρα βέβαια επι κομμουνισμού όλοι ήταν δημόσιοι υπάλληλοι, γιαυτο δεν υπάρχει λόγος να το διαχωρίζουμε.Επίσης έκλεισαν όλες οι βιομηχανίες, τα νοσοκομεία, απολύθηκαν περίπου το 80 % των μονίμων στελεχών του στρατού, καταργήθηκαν οι συντάξεις, ιδιωτικοποιήθηκαν οι ΔΕΚΟ κτλ κτλ, να μην επεκταθούμε, το πιάσατε το υπονοούμενο..
 
Δεν το ενδαφέρει τον Σόμπλε η ανάκαμψη της Ελλάδας μάλιστα δε σχεδιάζει την επιβολή παράλληλου με το ευρώ νομίσματος ουτως ώστε η κατασΤροφή της χώρας να μην συμπαρασύρει και να μην έχει επίδραση στο ευρώ.
 
Δεν τον ενδιαφέρει εάν οι φόροι δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν, αυτό ακριβώς θέλει, να χρεοκοπησουν όλοι ο Ελληνες,δεν εξυπηρετεί η Ελλάδα  ως βιώσιμο κράτος τα σχέδια του.η Ελλάδα προορίζεται ως έδαφος διέλευσης του αγωγού Κατάρ-Ευρωπης με την εγκατάσταση Τούρκων και Αραβων επενδυτών οι οποίοι θα εγγυούνται την ειρήνη και σταθερότητα, απαραίτητες σταθερές για την μακροημέρευση των αγωγών. Μερικά καζίνα να υπάρχουν και μερικά μπορδέλα να ξεδίνουυν οι επενδυτές , α, και μερικές ΕΟΖ έτσι για να δουλευουν οι ΄΄πρόσφυγες΄΄ και το υπόλοιοπο ας γίνει Σαχάρα, ποιος νοιάζεται..
 
Αυτά για τώρα, περίμενα λίγο προτου λάβω θέση σχετικά με την διαρροή συνομιλιών Τόμσε-Βελκουλέσκου και θεώρησα σκόπιμο να σας ενημερώσω έστω και με καθυστέρηση εβδομάδων.