Οι Αυστριακοί επιλέγουν Ναζί

 

Του Ξενοφώντα Ερμείδη

Η νίκη του αντικομουνιστή, Αλεξάντερ Βαν Ντερ Μπέλεν, ως νέου προέδρου της Αυστρίας έναντι του ναζιστή Νόρμπερτ Χόφερ είναι η έναρξη των διαδικασιών του επικοινωνιακού στησίματος  που θα δοθεί στα επόμενα χρόνια στημένο σε όλα τα κράτη-μέλη από την ίδια την Ε.Ε.

Μπορεί να ακούστηκαν ήχοι ανακούφισης ότι τελικά ένας προοδευτικός πολιτικός θα ηγηθεί της Αυστρίας αλλά τόσο από το βιογραφικό του, όσο και από τις δηλώσεις του αλλά και την στήριξη φιλοευρωπαϊστών πολιτικών, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Ε.Ε αρχίζει να χοντραίνει το παιχνίδι απομονώνοντας οποιαδήποτε φωνή είναι εναντίον του ναζιστικού μορφώματος, δηλαδή της ίδιας της Ε.Ε αφού απέναντι πάντα υπάρχει ένας εθνικιστής-ακροδεξιός-ναζιστής-“ευρωσκεπτικιστής”.

 

Η συμμετοχή των Αυστριακών στις εκλογές μετά την πολιτική των “κλειστών συνόρων” στην Ευρώπη που ξεκίνησε η Αυστρία ήταν πραγματικά τεράστια. Πάνω από 4,5 εκατομμύρια ψηφοφόρων συμμετείχαν στην μάχη μεταξύ φιλοναζισμού και φιλοευρωναζισμού. Μάλιστα, η νίκη του “Πράσινου” ξεκαθάρισε με μόλις 31,026 επιστολικές ψήφους στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Αυτή είναι μία τακτική που τρομάζει τους φιλοναζιστοευρωπαϊστές για τυχόν άνοδο του ναζισμού στην Ε.Ε και δίνει κουράγιο στους φιλοναζιστές να συνεχίσουν να παλεύουν για τα ιδανικά του Ράιχ.

 

Η πλειοψηφία των Αυστριακών πολιτών, δεδομένο της συμμετοχής τους στις εκλογές, ψήφισαν και στις δύο περιπτώσεις ακραίους πολιτικούς της ακροδεξιάς.

Για αυτούς είναι γνωστή η καταγωγή του 75χρονου νέου προέδρου της Αυστρίας. Το απίστευτο που συμβαίνει είναι ότι τα διεθνή μέσα (και τα ελληνικά) τον προσφωνούν ως “παιδί μεταναστών και προσφύγων” και σου δίνουν την εντύπωση ότι αυτός ο άνθρωπος πέρασε τα πάνδεινα από κακούς εισβολείς και μακελάρηδες. Η αλήθεια όμως για τον “πρόσφυγα-μετανάστη” είναι η εξής:

 

Ο πατέρας του, απόγονος Ρώσων αριστοκρατών ολλανδικής καταγωγής (αποικιοκράτες δηλαδή), εγκατέλειψαν την Ρωσία όταν οι μπολσεβίκοι νίκησαν στην Οκτωβριανή Επανάσταση (είχαν σκλάβους κολίγους δηλαδή).

Η οικογένεια Βαν ντερ Μπέλεν εγκαταστάθηκε στην τότε “ανεξάρτητη” Εσθονία (μετά την σκλάβωσαν οι κακοί κομουνιστές).

Εκεί, ο πατέρας του γνώρισε και παντρεύτηκε μια Εσθονή, την Αλμα.

Το 1940, όταν τα σοβιετικά στρατεύματα του Στάλιν κατέλαβαν την “δημοκρατία” της Βαλτικής, ο Αλεξάντερ και η Αλμα βαν ντερ Μπέλεν έφυγαν από τη χώρα καταφεύγοντας σε ένα στρατόπεδο προσφύγων στην Γερμανία (πού αλλού θα πήγαιναν; Στους δικούς τους!).

Επειδή όμως ήταν στενάχωρα στο στρατόπεδο είπαν να εγκατασταθούν στην Αυστρία, που εκείνη την εποχή ήταν μια επαρχία της ναζιστικής Γερμανίας (ένιωσε μια ασφάλεια η οικογένεια).

 

Την κακόμοιρη οικογένεια όμως την περίμενε και δεύτερη “προσφυγιά”. Η δεύτερη “προσφυγιά” ήρθε για το ζεύγος Μπέλεν περίπου τρία χρόνια αργότερα, όταν λίγο πριν το τέλος του πολέμου οι “κακοί” σοβιετικοί κατέλαβαν ένα μεγάλο μέρος της Αυστρίας. Οι Μπέλεν εγκαταστάθηκαν στο Τυρόλο. Εκεί, ο ο μικρός Αλεξάντερ πέρασε τα παιδικά χρόνια του (παίζοντας με μολυβένια στρατιωτάκια της Βέρμαχτ). Γι’ αυτόν τον λόγο, ο ίδιος περιέγραφε πάντα τον εαυτό του ως «παιδί προσφύγων» και όχι γόνο “παιδί της αιματοβαμμένης ελίτ”.

 

Παιδί αποικιοκρατών, φιλοτσαρικών και φιλοναζιστών είναι ο εν λόγω πρόεδρος της Αυστρίας ο οποίος μεγαλώνοντας υπηρέτησε τα “ιδεώδη” της Ε.Ε. αφού από το 1972 που θα τον βρεις που θα τον χάσεις σε Ινστιτούτα Διεθνών Διοικήσεων και βέβαια στο πολιτικό τσαρδί των πρώην Εθνοσοσιαλιστών που μετατράπηκε σε Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα. Μετά πήγε στο Κόμμα των Πράσινων που έχει πάρει την αποκλειστικότητα για την οικολογία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, το φεμινισμό, και άλλα ωραία που τα βρίσκουμε συχνά πυκνά σε ΜΚΟ.

 

Το φιλοευρωπαϊκό αριστεροσοσιαλιστικό τόξο των κομμάτων της Ελλάδας χάρηκε βέβαια και αμέσως έστειλε μηνύματα στον Ευρωπαϊστή Βαν Ντερ Μπέλεν που κατάφερε να νικήσει τον “ευρωσκεπτικισμό” και την “ακροδεξιά”. Βέβαια, αποσιωπούν να πουν ότι “το παιδί προσφύγων” στο επίσημο βιογραφικό του όχι μόνο υποστηρίζει την Ε.Ε αλλά και τον ολοκληρωτισμό της, αφού δηλώνει Ευρωπαίος Φεντεραλιστής.

 

 

Με λίγα λόγια όποιος τολμήσει να μιλήσει εναντίον της Ε.Ε τότε είναι χαρακτηρισμένος ως ευρωσκεπτικιστής και ακροδεξιός και με αυτό τον τρόπο ενισχύουν τόσο το φτιαχτό αντίπαλο δέος του ναζισμού σε όλα τα κράτη αλλά και έχουν σίγουρη την νίκη του ευρωναζισμού που θα μάς σώσει από ένα Δ’ Ράιχ. 

 

Πηγή: Στον Τοίχο