ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ !!! ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!!

Της Γιούλης Παπαδοπούλου

ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΜΟΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΔΑ ΠΥΛΟΥ……..ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΫΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ 2012 ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ……ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΡΥΒΑΝ ΟΛΟΙ !!!
ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2016 !!!

 

Ο λόγος που άρχισε να ….”λαλάει” ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος πριν λίγες μέρες και να δηλώνει πως δεν γίνεται καμία διαχείριση στον Δήμο του κι όλα πηγαίνουν στον ΠΑΡΑΝΟΜΟ  ΧΑΔΑ του, ήταν το γεγονός πως ΗΞΕΡΕ το δικαστήριο που ερχόταν, με ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ και για τα σκουπίδια της ΠΥΛΟΥ!!!

Ήδη υπάρχει ΚΑΙ το βούλευμα των πλημμελειοδικών Ναυπλίου του 2014 , που τον καθιστά μοναδικό υπεύθυνο ΚΑΙ για τα σκουπίδια της ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ και επίκειται το Δικαστήριο στο ΝΑΥΠΛΙΟ !!!

Ο σουλτάνος του Μορέως, λοιπόν, με τον καταγγελτικό λόγο και την παρρησία περί της αμέμπτου εκτελέσεως των καθηκόντων του ως θεσμικού…..

ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ !!!

Δείτε το ΚΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΙΣΜΑ που δημοσιεύουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ :

 

 

 

 

 

Θυμίζουμε και το ΒΟΥΛΕΥΜΑ των ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ :

 

 

 

 

 

Να δούμε πόσοι θα αναδημοσιεύσουν αυτή την αποκλειστική πληροφορία για τον σουλτάνο του Μορέως…..
Είμαστε σίγουροι, πως το θέμα θα περάσει στα ψιλά….και στα ”αδιάβαστα”……
Τώρα και σύμφωνα με τις ακραίες καταστάσεις που έχουμε περάσει κι εμείς και πολλοί άλλοι δήμοι της περιφέρειας του σουλτανάτου, με το θέμα των σκουπιδιών, θα πρέπει ΟΛΟΙ ομαδικά αλλά και ατομικά, να στραφούμε εναντίον του ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΝΤΟΣ ως μοναδικού υπαίτιου της κακοδιαχείρισης και της ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΗΣ !!!

 

Πηγή