Η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη στα όσα ανέφερε χθες στη Βουλή, ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης

Με γραπτή δήλωσή της η Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Όλγα Γεροβασίλη, απάντησε στον Πρόεδρο του Ποταμιού, σχετικά με την αναφορά του τελευταίου στο γνωστό blogger Γαλαξιάρχη (@galaxiarxis), ο οποίος διατελούσε συνεργάτης στο γραφείο της κας Γεροβασίλη και σκοτώθηκε σε αυτοκινιτιστικό δυστύχημα την περασμένη Δευτέρα. Ο κος Θεοδωράκης ανέφερε στη Βουλή χαρακτηριστικά πως “ο υπάλλληος της κυρίας Γεροβασίλη, ήταν που πρωτοστατούσε σε αθλιότητες εναντίον του Ποταμιού”. Η κα Γεροβασίλη, μετά την απάντησή της στη Βουλή εξέδωσε και γραπτή ανακοίνωση, χαρακτηρίζοντας “την εντιμότητα και την αξιοπιστία έννοιες άγνωστες στον Σταύρο Θεοδωράκη“, ο οποίος -σύμφωνα πάντα με την Κυβερνητική Εκπρόσωπο “μπαίνει με το «σπαθί» του στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας“.

 

Διαβάστε την ανακοίνωση της κας Γεροβασίλη

Και όμως, ο κος Θεοδωράκης μπορεί να μας εκπλήσσει ακόμα.

Επέλεξε, απολύτως συνειδητά και από το βήμα της Βουλής, να καταφερθεί με ύβρεις, που αδυνατούμε να αναπαράξουμε, σε έναν νεκρό.

Έναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον σε θέση να απαντήσει για τον εαυτό του.

Έναν άνθρωπο που όσο ζούσε υπερασπιζόταν τις ιδέες και τις αξίες του.

Σε όποια θέση και αν βρισκόταν με εντιμότητα κ αξιοπρέπεια.

Προφανώς, έννοιες άγνωστες στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ένας ακόμα, που με το «σπαθί» του μπαίνει σήμερα στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας.

 

Δείτε το απόσπασμα από την ομιλία του Στάυρου Θεοδωράκη στη βουλή

 

Δείτε την απάντηση της Κυβερνητικής Εκπροσώπου

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif