Π.Τατούλης: “Εσφαλμένη” η απόφαση του δικαστηρίου-Καταγγελία στη Νέα Δημοκρατία για τη στάση του

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης σχετικά με το έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στον απόηχο της καταδικαστικής απόφασης του δικαστηρίου της Καλαμάτας. Η δημοσιογράφος Γιούλη Παπαδοπούλου, που ήταν παρούσα, ζήτησε από τον κύριο Τατούλη να σχολιάσει το γεγονός πως επέλεξε να μην παραστεί στο δικαστήριο και καταγγέλει προσωπική επίθεση εναντίον της, απαξίωση και εκτόξευση απειλών από τον Περιφερειάρχη. Στην κατεύθυνση αυτή η κυρία Παπαδοπούλου απέστειλε email διαμαρτυρίας στη Νέα Δημοκρατία, ζητώντας από την Αξιωματική Αντιπολίτευση να πάρει θέση, για τη στάση του -εκλεγμένου με τη στήριξή της-Περιφερειάρχη.

Διαβάστε το ρεπορταζ της Γιούλης Παπαδοπούλου από το orthologika.gr

ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ. ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ……ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΣΑ !!! ( VIDEO )

 

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ORTΗOLOGIKA ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΑΠΕΙΛΩΝ !!!
Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ….
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΦΙΜΩΤΡΟ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΡΩΤΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ….
Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΣΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΑΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ .

 

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου, που έδωσε ο Περιφερειάρχης, που ΔΕΝ επικεντρώθηκε σε ένα θέμα εξ αρχής, είπε πολλά και διάφορα, για το έργο  του….

Τα περισσότερα ήσαν εξαγγελίες συνεργασιών, ανάπτυξης του…….ΤΡΑΙΝΟΥ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (!!!) …….υπογραφή του ΣΔΙΤ με ”ομολογία της κυβέρνησης” μέχρι το τέλος του μήνα …..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ….

Κι αφού είπε πολλά και διάφορα για την απόφαση που την χαρακτήρισε ”ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ”

για τους δικαστές που τους είπε ”ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ” για την εισαγγελέα που της καταλόγισε την ”ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ” για τον πρόεδρο του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ που τον κατηγόρησε πως ”ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ” για τον εκδότη της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ που του απέδωσε σημεία και τέρατα ακόμα και ΔΙΑΠΛΟΚΗ, για τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας που του έσουρε τα εξ  αμάξης …….και άλλα, αποφάσισε να δεχτεί και ερωτήσεις…..
Ρώτησαν κάποιοι δημοσιογράφοι διάφορα κι όταν έλαβε η γράφουσα τον λόγο η ερώτηση ήταν συγκεκριμένη περί της καταδικαστικής απόφασης.
Ο περιφερειάρχης και ”’σουλτάνος” του Μορέως ( ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ ) ρωτήθηκε από την υπογράφουσα :

”Επιλέξατε να δικαστείτε ΕΡΗΜΗΝ στην Καλαμάτα, επειδή βάλατε ΠΕΣΥΠ την ίδια ημέρα, ενώ γνωρίζατε από πριν την ημερομηνία της δίκης. Γιατί το κάνατε? Ρωτάω γιατί στις περιπτώσεις που ήσασταν εσείς κατήγορος σε δίκες κατά των ΜΜΕ ήσασταν πάντοτε παρών. Τώρα γιατί δεν παρευρεθήκατε? Εσείς υπηρετείτε έναν θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και απαιτείτε ΣΕΒΑΣΜΟ του θεσμού αυτού από τους πολίτες. Πριν λίγο απαξιώσατε τον ΑΝΩΤΑΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ που είναι η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, πως συνάδει αυτό με τις θέσεις σας ?”

Μετά από αυτή την ερώτηση, άρχισε η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΕΜΟΥ !!!
Από την απαξιωτική του υπαινικτική και καταγγελτική ΕΙΡΩΝΕΙΑ…..ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΑΠΕΙΛΩΝ……
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ !!!
Με απλά λόγια εκτόξευσε απειλές και ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ !!!
Κι εμένα με απείλησε πως θα μου στείλει τον ΕΠΟΠΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!!!!
ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ???
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ TV SUPER ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ???
Ή ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΩ,….. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ???
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ???
ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΩ ???..
ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΦΙΜΩΤΡΟ ???
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΠΙΑ ???

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!

ΣΤΟ 33 ΛΕΠΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ :

Ο περιφερειάρχης δεν δίστασε να μου αποδώσει ΤΟ ΨΕΜΑ, πως τάχα δήλωσα εργαζόμενη στο κανάλι tv super !!!! Ενω το μόνο που είπα και ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, είναι πως :

”ρωτάω για λογαριασμό του καναλιού TV SUPER ” !!!

Αφού, ως ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΟΥ !!!
Τον ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ φυσικά τον δικαιούται ο κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ και είναι ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ !!!
Κανένας περιφερειάρχης δεν μπορεί να τον αφαιρέσει, ούτε να τον ειρωνευτεί …….

ΑΛΛΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑ….ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ….
ΣΙΓΗ ΙΘΧΥΟΣ…..
ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ !!!
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ, Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ !!!
ΟΜΩΣ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ, ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ON CAMERAS ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ….
ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ….ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑ – ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ :

«… Ασκήθηκε μία μηνυτήρια αναφορά από έναν εκδότη εφημερίδας, που πριν τις εκλογές του 2010 ήταν θερμός υποστηρικτής της κίνησης που έκανε η Νέα Πελοπόννησος. Η άποψη του κύριου ιδιοκτήτη ήταν ότι ήθελε να διαφεντεύει πολιτικά τη νέα περιφερειακή αρχή. Κάτι που αντιλαμβάνεστε ότι δεν επρόκειτο ποτέ να συμβεί. Ήθελε να έχει λόγο ποιος θα είναι αντιπεριφερειάρχης. Αυτό ήταν αντίθετο στις πολιτικές μας πεποιθήσεις. Η περιφερειακή αρχή λογοδοτεί μόνο στους πολίτες και έχει απόλυτη συνέπεια στις προεκλογικές της εξαγγελίες.

Τα ασφαλιστικά μέτρα τα έχασε και έρχεται το δεύτερο δικαστήριο το οποίο χωρίς καν οι κατηγορούμενοι να έχουν τη δυνατότητα της προανακριτικής κατάθεσης των απόψεων τους, προχώρησε στον ορισμό δικάσιμης ημέρας. Υπήρξαν δύο αναβολές, η πρώτη γιατί έλειπα στο εξωτερικό και η δεύτερη λόγω της απεργίας των δικηγόρων.

Η τρίτη αναβολή ζητήθηκε αλλά δεν έγινε δεκτό το αίτημα. Δεν ξέρω γιατί δεν έγινε δεκτό. Συν το γεγονός ότι κάποιοι από τους δικηγόρους είχαν ήδη αναγγείλει την απόφαση του δικαστηρίου. Αυτό συνιστά εκτροπή. Πως προαναγγέλλουν την απόφαση; Ο συγκεκριμένος δικηγόρος προαναγγέλλει πολλές φορές αποφάσεις, αλλά αυτό πρέπει να το εξετάσει η ίδια η Δικαιοσύνη.

Δεν μπορεί η αγόρευση του κ. Εισαγγελέα να είναι αγόρευση ενός λεπτού με καθαρό πολιτικό περιερχόμενο. Για αυτό και πιστεύουμε ακράδαντα ότι η απόφαση του δικαστηρίου αυτού ήταν εσφαλμένη. Είχε περισσότερο πολιτικό παρά νομικό περιεχόμενο.

Επί δικτατορίας, είχα πάνω από 17 δίκες και είμαστε πολύ ψημένοι πολιτικά σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο σεβασμός μας στη Δικαιοσύνη παραμένει.

Ούτε η δικτατορία μπόρεσε δεν επιβάλλει σε μένα τη στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων. Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα ένδικα μέσα για να αποδείξουμε ότι αυτή η δική ήταν εσφαλμένη. Και θα κινηθούμε προς κάθε κατεύθυνση χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που μας δίνει η πολιτεία.

Εγώ δεν συμβιβάστηκα ποτέ με εκδοτικά συμφέροντα και με πανίσχυρες πολιτικές προσωπικότητες. Και σε όλες αυτές τις μάχες, θεωρώ ότι η στάση μου δικαιώθηκε εξαιρετικά.

Κύριος μάρτυρας κατηγορίας ήταν ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας που εξελέγη μαζί μου στις εκλογές 2010. Δεν θέλω να θυμίσω τα πρωτοσέλιδα του συγκεκριμένου εντύπου για τον συγκεκριμένο αντιπεριφερειάρχη.

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας και συνήγορος του μηνυτή εκδότη ψάχνει ευκαιρία και δεν θα τον ακολουθήσω σε αυτή την παραζάλη. Καμία μηνυτήρια αναφορά του δεν βρήκαν ευήκοα ώτα στο επίπεδο των δικαστικών αρχών. Τα έκανε και τα κάνει μόνο για να δείχνει ότι είναι πολιτικά παρών. Αλά αυτό αδικεί όλο το σώμα των δικηγόρων. Ο κ. Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου γιατί διάλεξε, αυτό το χρόνο; Το έκανε μόνο και μόνο, χρησιμοποιώντας τον γνωστό τρόπο που λειτούργει, για να επηρεάσει τη δικαστική εκκρεμότητα στο Εφετείο. Με ενημέρωσαν συνεργάτες μου ότι έχει προαγγέλλει και την απόφαση του Εφετείο. Εκτιμώ ότι πρέπει αυτά να πέσουν στην αντίληψη των δικαστικών αρχών και να διασφαλίσουν τη θεσμική προστασία της Δικαιοσύνης.»

Και ο περιφερειάρχης κατάληξε … «Η εκτίμησή μου είναι ξεκάθαρη. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή της περιφέρειας. Έχουμε μεγάλες αντοχές, διότι μιλάμε μόνο με πολίτες και όχι με ερμαφρόδιτους δημοσιογράφους ή δημοσιογραφούντες που στο άγχος της μοναξιάς τους λειτουργούν εις βάρος των συμφερόντων της περιφέρειας. Είναι μπαλωθιές στον αέρα. Όλοι γνωρίζουμε τον βίο του καθένα, λέω ότι θα έπρεπε να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί προς αυτή την κατεύθυνση. Αντέχουμε σε όλες τις κριτικές και δεν μετράμε τα πολιτικά γεγονότα με όσα θα πάρει ο ένας, πόσα θα πάρει ο άλλος. Αυτά είναι προβλήματα αρρωστημένων εγκεφάλων που έχουν εμμονές στο μυαλό τους, αλλά όλα τα μετράνε με τη μεζούρα της τσέπης τους. Για αυτό ποτέ δεν ενδώσαμε σε τέτοιες ιστορίες. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Δικαιοσύνη θα αποκαταστήσει το λάθος που έγινε. Δεν θα αφήσουμε σε κανέναν από αυτούς που δεν είχαν το κύρος που είχαν, διότι αποδείχτηκε ότι ήταν φούσκες, να αμαυρώσουν το ρόλο της δικαιοσύνης.»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΗΣ ΤΕΚΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!!

 
ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΣΟΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΕΙΔΩ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ”ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΗ …….

Ο ΑΙΡΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ”ΥΠΗΡΕΤΗΣ”  ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ….
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΝΕΚΑ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥ…..ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ….ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ…..

 

Λόγω της ιδιαίτερα φορτισμένης ατμόσφαιρας που δημιούργησε η χθεσινή επιθετική στάση του σουλτάνου του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, μετά τις ερωτήσεις που δέχτηκε για την καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας…..και λόγω της ιδιαίτερης και συκοφαντικής εκτροπής που συνηθίζει να χρησιμοποιεί ως ”απάντηση” κάθε φορά που στριμώχνεται από τα γεγονότα και τις ερωτήσεις μας…..

Η υποχρέωσή μας ήταν να ενημερώσουμε, αυτούς που του έχουν εκχωρήσει το δικαίωμα να έχει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ……
Το e mail που απεστάλη στο κόμμα του κυρίου περιφερειάρχη, για να γνωρίζουν το είδος και το ύφος του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ( ΑΚΟΜΑ ) ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ :

 

 

 Το ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ του κάθε πολίτη, να συλλογάται και να μιλάει ΕΛΕΥΘΕΡΑ, είναι αναφαίρετο και δεν θα μας το αμφισβητήσει κανένας αιρετός όποια θέση κι αν κατέχει….
Εκτός κι αν αλλάξει το πολιτειακό καθεστώς αυτής της χώρας…..
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…..

Πηγή

Διαβάστε ακόμα

Καταδικάστηκε ο Τατούλης για παράβαση καθήκοντος