Eκδήλωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών

To Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με τον οργανισμό ELANBiz (ELANBiz.org) θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή,  16 Δεκεμβρίου και ώρα 10.30 π.μ. στο ΕΒΕΑ (5ος όροφος, Ακαδημίας 7) Ενημερωτική Εκδήλωση (Business Seminar), με θέμα
 
«Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στις χώρες της Λατινικής Αμερικής»
 
Σκοπός του ανωτέρω Οργανισμού (ELANBiz.org) είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται για τις εξαγωγές και τις επενδύσεις στην λατινοαμερικάνικη αγορά, ειδικότερα στις εξής χώρες: Αργεντινή, Βραζιλία, Χιλή, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Μεξικό και Περού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν οι επιχειρηματικές ευκαιρίες των ελληνικών επιχειρήσεων στην λατινοαμερικανική αγορά, καθώς επίσης και η επιχειρηματική δεοντολογία των επιχειρήσεων στις χώρες αυτές.
 
Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες επιχειρήσεις θα έχουν την δυνατότητα να έχουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον εκπρόσωπο του Οργανισμού.
 
Σημειώνεται ότι η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά.
 
Παρακαλείσθε, εφόσον ενδιαφέρεστε, όπως αποστείλετε συμπληρωμένο το Δελτίο Συμμετοχής στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, Aθήνα έως την Δευτέρα 12/12/2016 στο email: tretzeka@acci.gr

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 210 3382342, 210 3382466