Αιχμή του δόρατος των διεθνών τοκογλύφων οι γερμανικές κυβερνήσεις!
Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Οι διεθνείς τοκογλύφοι θέλουν να εξαθλιώσουν τους Έλληνες»

Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στα πλαίσια της συζητήσεως για τις μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας και εργασιακές σχέσεις στην Ελλάδα.

 

Ακολουθεί η ομιλία:

 

Κυρία Πρόεδρε, τα μνημόνια έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα για να καταστρέψουν την ελληνική οικονομία και να εξαθλιώσουν τους Έλληνες. Δεν θα αναφερθώ με λεπτομέρειες στα ήδη γνωστά σε σας θέματα, δηλαδή το υπερβολικά υψηλό ποσοστό της ανεργίας των νέων, το απαράδεκτα χαμηλό επίπεδο μισθών και συντάξεων, τις αυθαιρεσίες των εργοδοτών και την επικράτηση ενός εργασιακού μεσαίωνα, ο οποίος παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων. Θα επισημάνω ότι οι Έλληνες έχουν επιλεγεί ως ένα πειραματόζωο, ούτως ώστε να εφαρμοστούν αυτά τα σκληρά μέτρα επάνω τους και, αν επιτύχουν, να εφαρμοστούν και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

 

Και τώρα θα σας απαντήσω με ειλικρίνεια στο εύλογο ερώτημα «γιατί συμβαίνουν όλα αυτά;». Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα. Στο υπέδαφος και στον υποθαλάσσιο χώρο της έχει πετρέλαιο, φυσικό αέριο, πολύτιμους λίθους και πολύτιμα μέταλλα. Όλα αυτά οι διεθνείς τοκογλύφοι, με αιχμή του δόρατος την εκάστοτε γερμανική κυβέρνηση, θέλουν να τα υφαρπάσσουν από την Ελλάδα, και γι’ αυτό θέλουν να εξαθλιώσουν τους Έλληνες. Πρόσφατα ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, ο κύριος Σόιμπλε, είπε ότι εμείς οι Έλληνες ζούμε υπεράνω των δυνατοτήτων μας, λες και εμείς δεν ζούσαμε αξιοπρεπώς από την αρχαιότητα. Πιστεύω αυτές του τις θέσεις να τις θυμηθούν οι ελληνικής καταγωγής ψηφοφόροι του στις επόμενες εκλογές.

 

Δείτε την παρέμβαση στο βίντεο που ακολουθεί