Δυο παρεμβάσεις έγιναν στην συνεδρίαση της Ολομέλειας του ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες στις 29 Νοεμβρίου από τον ευρωβουλευτή της ΧΑ, στρατηγό Συναδινό. Η πρώτη αφορούσε τις θανατηφόρες πλημμύρες στη Δυτική Αττική και η δεύτερη στον προϋπολογισμό του 2018. 

Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη παρέμβασή του ο στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός επεσήμανε “αριστεροί, δεξιοί και κεντρώοι πολιτικοί αντί να ασχοληθούν με το καλό της Ελλάδος, ασχολούνταν τα τελευταία 40 χρόνια και συνεχίζουν να ασχολούνται, για το δικό τους συμφέρον και την οικειοποίηση της εξουσίας με αποτελέσματα όπως, καταστροφές, θάνατοι, μνημόνια, αλλοίωση του κοινωνικού ιστού και ηθικός κατήφορος”.

Δείτε το βίντεο: 

Στην δεύτερη, στη συζήτηση για το σχέδιο προϋπολογισμού της Ένωσης, ο ευρωβουλευτής ανέφερε ότι “οι βαρύγδουπες δηλώσεις δεν οδηγούν σε βιώσιμη ανάπτυξη,  αξιοπρεπή εργασία ή μείωση της χρόνιας ανεργίας στις ασθενέστερες χώρες. Είναι ουτοπικό, αν όχι εγκληματικά αφελές, να προσδοκούμε καλύτερα αποτελέσματα εφαρμόζοντας τις ίδιες πολιτικές με γνωστά και αποτυχημένα εργαλεία”.

Δείτε το βίντεο: