Η αποκάλυψη για το ποιος πραγματικά κρύβεται πίσω από τη διοργάνωση του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στις 4 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα, έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Γράφει ο 

Παμμακεδονικές ενώσεις, πολιτιστικοί σύλλογοι και χριστιανικά σωματεία που πρωτοστάτησαν στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, ήδη έχουν αποστασιοποιηθεί από το «συλλαλητήριο» που διοργανώνει ο κ. Μιχάκης. Οι ίδιοι οι διοργανωτές του Συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης μόλις ενημερώθηκαν για το ποιος δημιούργησε την εκδήλωση στο facebook για το Συλλαλητήριο της Αθήνας αποφάσισαν να απέχουν από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Ποιο είναι το επάγγελμα του κ. Μιχάκη;

Ο κ. Μιχάκης δηλώνει δικηγόρος και νομικός σύμβουλος. Στο προσωπικό του προφίλ στο facebook αναφέρει ότι είναι ψάλτης. Σε άρθρα του στο διαδίκτυο υπογράφει ως μουσικοσυνθέτης και δικηγόρος. Έχει δηλώσει ότι δημοσιογραφεί από 15 ετών. Δηλώνει επίσης ότι είναι μαθητής του Μανώλη Ανδρόνικου. Στο βιογραφικό του υπάρχουν οι ιδιότητες του υποψήφιου βουλευτή καθώς και του προέδρου του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ.

Ο νομικός Δημήτρης Μιχάκης, καταγγέλλει πως δέχτηκε απειλές ακόμη και για τη ζωή του.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, σήμερα, δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα με το οποίο τον καλούσαν να ακυρώσει το συλλαλητήριο, μέσα σε λίγες ώρες.

«Δηλώνω και το καταγγέλλω δημοσίως ότι σήμερα είχα ένα τηλεφώνημα απειλητικό εναντίον μου, δίνοντας μου διορία να ακυρώσω και να μη γίνει αυτό το συλλαλητήριο», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι απείλησαν τη ζωή του.

Ο κ. Μιχάκης ανέφερε πως θα προσφύγει στον Εισαγγελέα για το περιστατικό και συμπλήρωσε ότι «δεν φοβάμαι τίποτα. Αφορά την πατρίδα μας και την ενότητα όλων των Ελλήνων. Θα πάω στον Εισαγγελέα και θα βρούμε πιο άτομο ήταν αυτό και τι υποκρύπτεται από πίσω».

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι οι λεπτομέρειες για το συλλαλητήριο της Αθήνας θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου, που προγραμματίζεται τις επόμενες ημέρες, ενώ είπε ότι οι ομιλητές «θα κρατήσουν την ενότητα του ελληνικού έθνους και του ελληνικού λαού».

Η πολιτική σταδιοδρομία του κ. Μιχάκη

Ο κ. Μιχάκης τον Ιανουάριο του 2015 επεδίωξε να καθίσει στης Βουλής τα έδρανα. Έθεσε τον εαυτό του στην κρίση του εκλογικού σώματος ως υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Τερμάτισε προτελευταίος μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών.

Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος. Ο κ. Μιχάκης τότε ενημέρωσε τους υποστηρικτές του μέσω του ιστολογίου του ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής γιατί «όλοι εξαπατούν τον ελληνικό λαό» και ζήτησε από το κοινό του να σταθεί δίπλα του τονίζοντας πως θα το δικαιώσει.

Ο κ. Μιχάκης και τα κηρύγματα μίσους στο Ωραιόκαστρο

Τον Οκτώβριο του 2016 συναντούμε τον κ. Μιχάκη να μιλά σε εκδήλωση στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Επί σαράντα λεπτά κάποιος κύριος του κρατά την ομπρέλα ενώ ο ίδιος απευθύνεται με κραυγές σε εκατό άτομα. Αναφωνεί ακραία συνθήματα σε μια εκδήλωση με ανάλογο ακροατήριο. Λίγες ημέρες μετά θα μιλήσει σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και θα πει ότι ήταν κεντρικός ομιλητής σε συλλαλητήριο που έγινε στο Ωραιόκαστρο και καλύφθηκε από διεθνή μέσα ενημέρωσης. Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο κ. Μιχάκης έχει ξαναδιοργανώσει συλλαλητήριο

Το 2010 ο κ. Μιχάκης είχε συντονιστικό ρόλο σε ένα συλλαλητήριο, στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Κεντρικός ομιλητής του συλλαλητηρίου ήταν ο ίδιος. Πίσω του στέκονταν τρεις λεβέντες με περικεφαλαία, ασπίδες και ακόντια. Ο εικονολήπτης κινηματογραφούσε μόνο τον ομιλητή. Το πλήθος δεν πρέπει να ξεπερνούσε τα είκοσι άτομα. Ο κ. Μιχάκης φαίνεται στο βίντεο να υπόσχεται στο κοινό του ότι ο αριθμός των συγκεντρωμένων θα αυξηθεί αργότερα μιας και «οι Έλληνες είμαστε της τελευταίας στιγμής». Δείτε το σχετικό βίντεο

Τέλη Μαρτίου το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα

Αρκετοί δημοσιογράφοι αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται περί προσώπου που θα κάνει νούμερα και άρχισαν να παίρνουν συνεντεύξεις από τον κ. Μιχάκη, προβάλλοντάς τον ως διοργανωτή του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία. Σύμφωνα με πληροφορίες στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα έχουν ήδη δηλώσει ότι θα πάρουν μέρος ακροδεξιές ομάδες, μέλη της Χρυσής Αυγής και ομάδες παλαιοημερολογιτών.

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Παμμακεδονικές Ενώσεις, τα πολιτιστικά σωματεία, οι χριστιανικοί σύλλογοι και άλλοι φορείς θα περιμένουν να δουν τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις και τότε θα ανακοινώσουν την πραγματοποίηση νέου συλλαλητηρίου στην πλατεία Συντάγματος. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει πριν τα μέσα Μαρτίου. Η εκδήλωση του κ. Μιχάκη δεν έχει καμία σχέση με συλλαλητήριο και δεν θα πρέπει να συνδέεται με τις συντονισμένες ενέργειες φορέων που ανήκουν στον πατριωτικό χώρο και εργάστηκαν σκληρά για την πραγματοποίηση του μεγαλειώδους Συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης.

thestival.gr

Διαβάστε επίσης από το anatropinews τις απαντήσεις που δίνονται, προκειμένου να φτιαχτεί το προφίλ του Δημήτρη Μιχάκη

Δ. Μιχάκης: Ποιος είναι ο διοργανωτής του συλλαλητηρίου της Αθήνας

Ένας νομικός, ο Δημήτρης Μιχάκης εμφανίζεται ως ο διοργανωτής του συλλαλητηρίου της Αθήνας για το Μακεδονικό στις 4 Φεβρουαρίου. Μέχρι στιγμής οι διοργανωτές δεν αποκαλύπτουν τον τόπο του συλλαλητηρίου, από ότι έχει διαρρεύσει, ωστόσο, αυτό θα διεξαχθεί στην πλατεία Συντάγματος. Ο κ. Μιχάκης μίλησε στον real Fm και δήλωσε ότι κινητοποιήθηκε αυτοβούλως και πως γίνονται διεργασίες σχετικά με το ποιος θα είναι κεντρικός ομιλητής, πλέκοντας βεβαίως το εγκώμιο του στρατηγού ε.α Φραγκούλη Φράγκο αλλά λέγοντας πως μάλλον θα είναι κ΄ποιο άλλο πρόσωπο, πιθανώς από τον χώρο των ακαδημαϊκών ή της Τέχνης.

Δεν αποκάλυψε, ωστόσο, με τίνος χρηματοδότηση γίνεται η διοργάνωση αλλά και ποια είναι ακριβώς η σχέση του με μακιεδονικές οργανώσεις που είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μιχάκης είναι ωστόσο ενα πρόσωπο σχεδόν “από το πουθενά” και εγείρονται ερωτηματικά πως αναλαμβάνει μια διοργάνωση που φιλοδοξεί να κινητοποιήσει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου και στην οποία έχουν δηλώσει ήδη ότι θα συμμετάσχουν βουλευτές της Ν.Δ και ιεράρχες.

Το 2012, ωστόσο, ο νομικός είχε ιδρύσει την κίνηση ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ με ευθεία καταγγελία των πολιτικών και του πολιτικού συστήματος, σαφή αντιμνημονιακό χαρακτήρα, και παρεμβάσεις κατά των “λαθρομεταναστών” αλλά με παρεμβάσεις ακόμα και για τη διατροφή των Ελλήνων!

Η διακήρυξη του φορέα που φιλοδοξούσε τότε να γίνει πολιτικό κόμμα έχει ενδιαφέρον καθώς αποκαλύπτει την πολιτική ταυτότητα του διοργανωτή του συλλαλητηρίου και των συνεργατών του…

Είχε μάλιστα στείλει και επιστολή στον Βλαντιμίρ Πούτιν, εμφορούμενος μάλλον από την πολιτική του Κυριάκου Βελόπουλου και του νέου κόμματος Ελληνική Λύσις:

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ Βλαδίμηρε Πούτιν,

Εκφράζουμε την θλίψη μας για τα θύματα αλλά και την συμπαράστασή μας στις οικογένειές τους και σε όλο τον αδελφό Ρωσικό λαό για το τραγικό τρομοκρατικό χτύπημα που δέχθηκε η Ρωσία στην Αγία Πετρούπολη. Αυτό αποτελεί δυστυχώς προσβολή της ασφάλειας αλλά και της εθνικής κυριαρχίας της Ρωσίας όταν εχθροί της Ορθοδοξίας και του Ρωσικού λαού και κατάσκοποι εχθρικών κρατών προκαλούν επιθέσεις μέσα στην ίδια την χώρα σας.
Σας θεωρούμε άξιο και ικανό να προστατεύσετε με τις άμεσες ενέργειές σας την ασφάλεια της Ρωσίας αλλά και άλλων χριστιανικών πληθυσμών στην ευρύτερη περιοχή.
Σας καλούμε να πράξετε με την φώτιση του Θεού ό.τι είναι δυνατόν για την ολοσχερή πάταξη της ακραίας ισλαμικής τρομοκρατίας. Ο Θεός μεθ υμών και μεθ ημών σε Ελλάδα και Ρωσία.
Με τιμή
Δημήτριος Μιχάκης
Πρόεδρος ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημήτριος Μιχάκης

Η διακήρυξη του Κινήματος ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ

Οι εκλογές τελείωσαν, ο λαός μας υπέκυψε τελικά στον εκβιασμό, η κυβέρνηση Σαμαρά ορκίστηκε χτές και…όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν!

Ολα;
Οχι πάντα!

Κάτι καινούργιο δείχνει να αναδύεται, μέσα στο σκοτάδι του απόλυτου ερέβους που έχει τυλίξει την Ελλάδα εδώ και αρκετά χρόνια. Κάτι νέο, κάτι ελπιδοφόρο, που δείχνει πως ο ελληνισμός τελικά, έχει ισχυρές άμυνες απέναντι στις αρρώστιες που τον απειλούν.

Μια νέα κίνηση, απο ΝΕΟΥΣ ανθρώπους, από νεαρά παιδιά, που έχουν την ΕΛΛΑΔΑ μέσα τους και κρατούν την Ελπίδα ζωντανή!

Μαζί τους, φέρεται να τους στηρίζουν σπουδαίες προσωπικότητες από το χώρο της Άμυνας, της διανόησης, της επιστήμης! Ονόματα όπως ο Γεώργιος Ανυφαντής ο γνωστός στρατηγός εν αποστρατεία, ο μαθηματικός Λευτέρης Αργυρόπουλος καθώς και 33μελής επιτροπή από επιστήμονες και προσωπικότητες του απόδημου ελληνισμού, οι οποίοι και επιθυμούν την πλήρη αντικατάσταση του παρόντος διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος ως λόγο για να εμπλακούν στα κοινά της πατρίδας μας.

Επικεφαλής των “ΕΛΛΗΝΩΝ” είναι ο 26χρονος Δημήτρης Μιχάκης, νομικός-δικηγόρος, ένας νέος Ελληνας, με τον οποίο μιλήσαμε και εντυπωσιαστήκαμε απο την αμεσότητα του λόγου του, ένας λόγος που σφύζει από Ελλάδα, που σφίζει απο πατριωτισμό!

Μια κίνηση που ξεκίνησε σχεδόν απ το τίποτα, αλλά που έχει την φλόγα της Ελλάδας μέσα της. Παρακάτω σας παραθέτουμε την Ιδρυτική Διακήρυξη των ΕΛΛΗΝΩΝ και πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε, εδώ στον Λόγιο Ερμή και μια συνέντευξη του κυρίου Μιχάκη την οποία και δέχτηκε ευγενώς να μας παραχωρήσει, για να διαπιστώσετε κι εσείς αυτό που διαπιστώσαμε κι εμείς: Οτι η Ελλάδα είναι προορισμένη να ζήσει και θα ζήσει, εφ’ όσον γεννάει παιδιά σαν τον Δημήτρη Μιχάκη.

“EΛΛΗΝ.Ε.Σ”
ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ

Για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Με την βοήθεια του Θεού, καλή Ανάσταση της Ελλάδος

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ
22 ΜΑΙΟΥ 2012

Οι Έλληνες Ελεύθεροι στο πνεύμα τον νού και την ψυχή μας και Ενωμένοι με οδηγoύς τους ήρωες και σοφούς προγόνους μας, από τον Μεγάλο Αλέξανδρο τον Λεωνίδα, τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη έως τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, τον Παπαφλέσσα, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη , τον Αθανάσιο Διάκο, τους Δημήτριο και Αλέξανδρο Υψηλάντη, τον Παύλο Μελά και τους αγωνιστές του Μακεδονικού Αγώνα, τους ήρωες του 40 και τους ήρωες της Κύπρου και τους πεσόντες ιπταμένους πιλότoυς Αγγέλους του Αιγαίου μας, αποφασίζουμε ότι η Ιερά μας Πατρίδα , η Ελλάς, πρέπει να γίνει Δίκαιη Ελεύθερη και Δυνατή, διότι αυτό ΑΞΙΖΕΙ.
Οι Νέοι σε ηλικία Έλληνες και Ελληνίδες, η νέα Γενιά της Ελλάδος αντιμετωπίσαμε εδώ και πολλά έτη την δίωξη από το ύπουλο σχέδιο της παγκοσμιοποίησης, του οποίου σχεδίου στόχος ήταν ο αφανισμός της Νέας Γενιάς, ώστε η Ελλάδα να μην έχει πλέον τα παιδιά της και να οδηγηθούν όλα σε διάλυση και υποδούλωση, διότι το μέλλον της Ελλάδος και του Ελληνισμού είναι η Νέα Γενιά. Γι αυτόν τον λόγο εμείς οι Νέοι και Νέες, Έλληνες και Ελληνίδες επιστήμονες εργάτες αγρότες κ.α. Αντιστεκόμαστε και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημήτριος Μιχάκης
ΤΩΡΑ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

Γεννηθήκαμε ως Έλληνες στην αγαπημένη μας πατρίδα και σε αυτήν την ζωή για πρώτη φορά αντικρίσαμε τον γαλανό ουρανό , τα καταπράσινα και επιβλητικά βουνά της Ελλάδος και την Απέραντη Θάλαττα στην οποία οι πρόγονοί μας, κυριαρχούσαν από την αρχαιότητα, ενώ γευτήκαμε την αγιασμένη Ελληνική τροφή από της αέναες πεδιάδες και κοιλάδες της Πατρίδος μας όπου τις στολίζουν οι ποταμοί και οι λίμνες. Σε όλα αυτά είδαμε τις υπογραφές των Ελλήνων Προγόνων μας μέσα από αρχαία τείχη, πύργους, αρχαίους Ελληνικούς Ναούς, τον Παρθενώνα, Εκκλησιές Ορθόδοξες και Μοναστήρια Παλαιολόγεια όπου ορκίζονταν οι Έλληνες Μαχητές στο όνομα της Ελλάδος και της Ελευθερίας .Ταξιδέψαμε στα άπειρα διαμαντένια νησιά των θαλασσών μας και καταγράψαμε τις γαλήνιες αλλά και μεγαλόπρεπες ακτές των πελάγων μας . Αυτήν την ζωή των Ελλήνων κάποιοι φθόνησαν και ήλθαν να μας την αρπάξουν να μας σβήσουν τα όνειρα μας , όμως ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΗΛΘΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΓΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Έιναι Εθνική Ανάγκη να ελευθερωθούμε και να προσφέρουμε σε όλους τους Έλληνες την ευκαιρία να δημιουργήσουν και να κάνουν πράξη όλα τα όνειρά τους στην Ελλάδα. Είναι επικίνδυνο να αποχωρούν οι Έλληνες από την Ελλάδα και να μένει η Ελλάδα χωρίς Έλληνες. Τιμή στους ήρωες και στο αίμα που προσέφεραν για την Ελευθερία μαςμκαι προσφορά στους αδικοχαμένους συν Έλληνες νέους και μεγαλύτερους που αυτοκτόνησαν λόγω της καταστροφής της πατρίδος μας, είναι εδώ και τώρα να αγωνιστούμε.
Άξιοι στο ήθος και τις Ικανότητες Έλληνες Επιστήμονες, Νομικοί, Οικονομολόγοι, Καθηγητές , Ιατροί, Ιστορικοί, Αρχαιολόγοι, Στρατιωτικοί, Μαθηματικοί, Φοιτητές, Εργάτες, Εργαζόμενοι, Αγρότες, Οικογενειάρχες σε συνεργασία με την Νέα Γεννιά των Ελλήνων είμαστε έτοιμοι να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Ναι στην Ελεύθερη Ελλάδα
Ναι στον Δυναμικό Ελληνισμό
Ναι στην Κοινωνική Δικαιοσύνη
Ναι στην Εθνική και Λαϊκή Κυριαρχία
Ναι στην Ενότητα των Ελλήνων
Ναι στον Σεβασμό του Ελληνισμού
Ναι στην Αξιοπρέπεια και τον Ανθρωπισμό
Ναι στην Ελληνική Ιστορία
Ναι στους Έλληνες Ήρωες, Μάρτυρες και Αγίους
Ναι στους Νέους και Νέες της Ελλάδος
Ναι στη προστασία του Ελληνικού Φυσικού Περιβάλλοντος και πλούτου
Ναι στην Δημιουργικότητα και Αγνότητα των Νέων
Ναι σε Ελεύθερη και Αξιοπρεπή ζωή
Ναι στην Πολιτική Ανιδιοτέλεια

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑ , ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η Ισχυρή Ομάς των Ελλήνων είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να προστατέψει την Ελλάδα από τα εχθρικά βέλη και την προσχεδιασμένη οικονομική κατάρρευση. Γι αυτόν τον λόγο κύριο σχέδιό μας είναι ο εξής άξων τον οποίο θα ονομάσουμε « ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» διότι Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΣ θα είναι για όλον τον πλανήτη το Ελληνικό Θαύμα το οποίο θα προσφέρει Ελπίδα και Ανάταση σε όλη την παρηκμασμένη Ανθρωπότητα και τους καταπιεσμένους λαούς της Γής και θα γίνουμε πρότυπο Πολιτείας και παράδειγμα.

ΣΧΕΔΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Στο σχέδιο των Ελλήνων πάνω από όλα αξίζει η ζωή των Ελλήνων, η ασφάλεια και η προστασία και ενδυνάμωση της Ελληνικής Νεολαίας! Κανένας Έλληνας άνεργος, κανένας Έλληνας άστεγος και καταπιεσμένος. Εδώ και τώρα Δικαίωση, Εργασία , Δικαιοσύνη . Παιδεία στους Έλληνες.!Αξιοπρέπεια εδώ και τώρα.

Α. Άμεση καταγγελία όποιας παράνομης σύμβασης και Μνημονίου ή παράνομων όρων που καταπατούν το Σύνταγμα της Ελλάδος, την Ελληνική Εθνική Κυριαρχία , το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Η διαδικασία αυτή πρέπει να γίνει με απόλυτα προσεχτικό τρόπο από Έλληνες καταξιωμένους Επιστήμονες παγκοσμίως και με καλή σχέση με την Ευρώπη η οποία ιστορικά είναι παιδί της Ελλάδος. Η χώρα μας πρέπει να έχει επικοινωνία και καλές σχέσεις με την Ευρώπη και όχι απομόνωση.

Β. Λογιστικός και Νομικός έλεγχος του χρέους της Χώρας για να αφαιρεθεί το παράνομο μέρος αυτού.

Γ. Απαίτηση και άμεση διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων, του Ελληνικού Χρυσού και των Ελληνικών Αρχαιοτήτων σε όλον τον κόσμο

Δ. Έλεγχος Δικαστικός του ζητήματος της Ελληνική Τράπεζας της Ανατολής.

Ε. Εκδίκαση των εγκλημάτων των πολιτικών που οδήγησαν την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού και ανάλογη καταδίκη αυτών με δήμευση των παράνομων περιουσιών που αποκτήθηκαν με παράνομο τρόπο.

Στ. Ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης σε όλες τις Ελληνικές Θάλασσες Αιγαίον και Ιόνιο και Αξιοποίηση του Ελληνικού Ορυκτού Πλούτου Πετρελαίων και Υδρογονανθράκων από Έλληνες και τον Ελληνικό Λαό και μόνο για τους Έλληνες. Αυτό θα γίνει με ήδη συσταθείσες Λαϊκές Εταιρίες δια των οποίων ο κάθε Έλλην θα έχει δικαιωματικά μετοχή για τον Ορυκτό Πλούτο της χώρας μας.

Ζ. Ανάπτυξη της Εθνικής Οικονομίας , της Αγροτικής μας και της κτηνοτροφίας μας, της Βιομηχανίας , των Βιοτεχνιών και της Ελληνικής Τεχνολογίας με τους τόσο άξιους Έλληνες Επιστήμονες παγκοσμίως.

Η. Αξιοποίηση από την Ελληνική Πολιτεία και τους Έλληνες της γεωφυσικής ενέργειας και όχι παράδοση αυτής σε ξένα συμφέροντα και κράτη. Κάλυψη των ενεργειακών αναγκών των Ελλήνων από την ενέργεια αυτή. Αιολική, Ηλιακή, Υδροηλεκτρική, Υδροδυναμική, Γεωθερμική.

Θ. Επαναπροώθηση των Λαθρομεταναστών ( Απέλαση ) στην Πατρίδα εκάστου από όπου ήλθαν παρανόμως, σε συνεργασία με τις πρεσβείες των χωρών αυτών, με ασφάλεια για την Ελληνική Κοινωνία και Απαίτηση ενίσχυσης της διαδικασίας αυτής από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Ελλάδα αιμορραγεί οικονομικά τόσα έτη και από την λαθρομετανάστευση με 5 δις ευρώ εξαγωγή συναλλάγματος τουλάχιστον.- Ακύρωση Δουβλίνου 2.

Ι. Υπεράσπιση των Εθνικών μας ζητημάτων και της Εθνικής Κυριαρχίας για την ασφάλεια και σταθερότητα στην Πατρίδα.
– ΌΧΙ στην παράδοση του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια
– Ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ και προστασία των Ελληνικών Θαλασσών από το Ισχυρό μας Πολεμικό Ναυτικό και του Εναέριου Χώρου από την Ελληνική Αεροπορία
– Επίλυση του Κυπριακού με αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων από το Βόρειο Τμήμα και επιδίωξη Ένωσης της Κύπρου με την μητέρα Ελλάδα!
– Ενίσχυση συντονισμός και άριστη προετοιμασία των Ελληνικών Διπλωματικών Σωμάτων.
– Υπεράσπιση των ζωτικών Εθνικών συμφερόντων σε κάθε γωνιά της Γής πχ ( ζήτημα Βορείου Ηπείρου και άλλα ).
– Γνώμονας για την Εξωτερική μας πολιτική η Εθνική αξιοπρέπεια Εθνική Κυριαρχία και Ανεξαρτησία κ η ασφάλεια του Ελληνικού Λαού και η Ειρήνη στην Πατρίδα μας την Ευρύτερη Περιοχή και σε όλον τον Πλανήτη.

ΙA. Σεβασμός στα Εθνικά και Θρησκευτικά ( Ελληνισμός και Ορθοδοξία ) πιστεύω ΟΛΩΝ των Ελλήνων και κατάργηση του Ηλεκτρονικού Φακελώματος (Ηλεκτρονική κάρτα του Πολίτη, acta κ.α.) και Ελέγχου πράγμα το οποίο καταπατεί την Πίστη των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών ΚΑΙ την παράδοση και σοφία των Αρχαίων Ελληνικών Αξιών ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΆ ΠΡΟΣΒΆΛΛΕΙ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΙB. Σεβασμός από την Πολιτεία της Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους από την αρχαιότητα ως και σήμερα, χωρίς παραποιήσεις σκόπιμες και ανάδειξη και προστασία της Αρχαίας Ελληνικής Ιστορικής Κληρονομιάς, Αρχαιολογικών μνημείων και Βυζαντινών Θησαυρών.

ΙΓ. Κατάργηση του διατροφικού κώδικα Αλιμεντάριους, ο οποίος περιορίζει και απαγορεύει την γνήσια Ελληνική διατροφή και απαγόρευση των μεταλλαγμένων τροφίμων στην Ελληνική αγορά για να προστατευθεί η Υγεία των Ελλήνων.

ΙΔ. Σεβασμός στην αξιοπρεπή διαβίωση των Ελλήνων και δωρεάν ασφάλιση Υγείας και κατώτερης σύνταξης σε ανέργους και μή , ηλικιωμένους και νέους ( ασφάλιση υγείας για τους νέους και ενίσχυση των δημιουργικών τους προσπαθειών του καθενός για τον τομέα του ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ.)

ΙΕ. Δημιουργία Λαϊκών Εθνοσυνελεύσεων σε όλη την χώρα ώστε οι Έλληνες πολίτες να καταθέτουν τις προτάσεις και την γνώμη τους για τα κοινωνικά θέματα της Πατρίδος μας. Αυτό θα διδάξει την αληθινή και άμεση Δημοκρατία των Ελλήνων.

ΙΣΤ. Κατάργηση της Βουλευτικής ασυλίας και όποιου νόμου εμποδίζει την εκδίκαση των εγκλημάτων πολιτικών προσώπων, ώστε να δικάζονται οι πολιτικοί που διέπραξαν εγκλήματα κατά της κοινωνίας μας. Κατάργηση των υπέρογκων Βουλευτικών Επιδομάτων , υπουργικών, πρωθυπουργικών και κάθε είδους προκλητικών παροχών. Αναγκαία Μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης έως και κατάργησή της. Δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες να είναι σε τραγική οικονομική κατάσταση και οι Πολιτικοί να εισπράττουν τεράστια ποσά!

ΙΖ. Ενίσχυση των Πολύτεκνων Οικογενειών και βοήθεια και σχεδιασμός για την γέννηση πολλών Ελληνόπουλων από Νέα ζευγάρια. Η πολιτεία πρέπει να υπερασπίζεται τις νέες οικογένειες και να προστατεύει και τις μονογονεϊκές ώστε να μεγαλώνουν άξια Ελληνόπουλα. Έτσι θα αντιμετωπισθεί το Δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.

ΙΗ. Άμεση οργάνωση γνήσιας Παιδείας κατά την Ιστορία και τις Παραδόσεις του Ελληνικού Γένους διαχρονικά ώστε οι Έλληνες νέοι να αποκτούν ψυχοσωματική υγεία και να αναπτύσσει τις επιστημονικές αθλητικές και καλλιτεχνικές του ικανότητες.
Καλούμε όλους τους Έλληνες να ενωθούμε για την δημιουργία μίας Ελεύθερης και Δυνατής Ελλάδος για την Εθνική και Λαϊκή Κυριαρχία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,
ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ

Με την βοήθεια του Θεού καλή Ανάσταση της Ελλάδος

Για την Ελλάδα των Ελλήνων

ΔΙΟΤΙ
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ …ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ε ΜΙΧΑΚΗΣ, Nομικός
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ, στρατηγός ε.α.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Μαθηματικός
ΚΑΙ 33μελής Επιτροπή Επιστημόνων και Νέων Ελλήνων Πολιτών.