Από τους πραγματικούς πρωτεργάτες των συλλαλητηρίων Αθήνας & Θεσσαλονίκης-Βαρυσήμαντες καταγγελίες

Γράφει ο Όθωνας Ιακωβίδης 

Ο ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΟΝ Δ. ΚΑΖΑΚΗ (τον Οικονομολόγο άνευ πτυχίου) ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 13/5……..

Ο Δημ. Καζάκης απευθύνει βαρυσήμαντο μήνυμα προς τον Ελληνικό λαό, ενημερώνοντας τον ότι “θα κατέβει στο συλλαλητήριο” της ερχόμενης Κυριακής 13/5 στο Σύνταγμα , στην Αθήνα.

Λες και είχε κάποια μεγάλη φαγούρα ο Ελληνικός λαός αν θα κατέβει ή δεν θα κατέβει ο Δ. Καζάκης στο συλλαλητήριο…. 
Λές και τα δύο επικά συλλαλητήρια για το Σκοπιανό που έχουν προηγηθεί και βούλιαξαν από κοσμοπλημμύρα τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, απέτυχαν διότι δεν πήγε ο Καζάκης …..

“Θα κατέβω γιατί οι πιο ξεφωνημένοι και ξεπουλημένοι πατριδοκάπηλοι, αυτοί που έφεραν τον Άνθιμο και τον Φραγκούλη στη Θεσσαλονίκη και κρύφτηκαν πίσω από το Μίκη Θεοδωράκη στην Αθήνα, λυσσομανούν εναντίον του”, γράφει ο Καζάκης.
Εδώ, αναφέρεται στον “Θερμαϊκό Ώρα Μηδέν” και σ’ εμένα και μάλιστα ψευδόμενος (όπως και για το “Οικονομολόγος”)….
Οπότε, με αναγκάζει να μιλήσω, πράγμα που το απέφυγα ως τώρα, όσο μπορούσα.

Γράφει ο Δ. Καζάκης: “Αυτή τη φορά θα κατέβω στο συλλαλητήριο όχι μόνο γιατί συμφωνώ με το κάλεσμα, αλλά γιατί βλέπω τον πόλεμο που του έχουν κηρύξει πρώτα και κύρια αυτοί που διαγκωνίζονταν για να φωτογραφηθούν στην εξέδρα των προηγούμενων συλλαλητηρίων”.
Εδώ, προφανώς εντελώς προβοκατόρικα, φωτογραφίζει τη διοργανώτρια τού συλλαλητηρίου, κ. Μπιτάκου. 
Ως γνωστόν στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, η κυρία αυτή, γράφοντας στα παλιά της τα παπούτσια την υπόθεση της Μακεδονίας και την εικόνα των Ελλήνων στο παγκόσμιο κοινό που παρακολουθούσε ζωντανά τη μετάδοση του συλλαλητηρίου, δεν δίστασε, προκειμένου να φανεί ως ομιλήτρια του συλλαλητηρίου της 4ης Φεβρ. 2018 και να ικανοποιήσει έτσι το πάθος της για αυτοπροβολή, να ανέβη στην εξέδρα πραξικοπηματικά. 
Εκεί, υποστηριζόμενη από ομάδα παλαιστών και πυγμάχων φίλων της, άρπαξε το μικρόφωνο και εκφώνησε λόγο, χωρίς να τη νοιάζει πως αν δεν βρίσκονταν κάποιες ψύχραιμες φωνές να πουν “αφήστε την”, η ομάδα φύλαξης της εξέδρας (αποτελούμενη από άλλους τόσους μπρατσαράδες της Αστυνομίας που ετοιμάστηκαν να ορμήξουν στους άλλους) θα μετέτρεπε την εξέδρα του συλλαλητηρίου σε ρίνγκ και σε μπάχαλο…. 
Οι Έλληνες , ως λαός, θα είχαμε γελοιοποιηθεί παγκοσμίως και η υπόθεση της Μακεδονίας μας θα είχε βουλιάξει στα αβαθή νερά του θράσους και του πάθους αυτοπροβολής τής κ. Μπιτάκου.

Έτσι, γεννώνται δύο – τρία ερωτήματα:

1ον) Τί τον νοιάζει τον Καζάκη ποιοι και αν έχουν κηρύξει πόλεμο στην Μπιτάκου ; 
Είναι στενός συνεργάτης της; 
Έχει αναλάβει εργολαβικά την προστασία της από “συκοφάντες” της ;
Προσπαθεί να κολλήσει μαζί της μήπως και μαζέψουν από άδολους κι αγνούς πατριώτες, ψηφαλάκια για το ΕΠΑΜ, που το βούλιαξε αυτός με την ανικανότητα του ;

2ον) Η ξαφνική παρουσία του Δ. Καζάκη ως επίσημου υποστηρικτή του συλλαλητηρίου της 13/5, έγινε για να το διαφημίσει ή για να το δυσφημίσει, προκαλώντας πρόσωπα (σαν κι εμένα) να μιλήσουν, που γνωρίζουν τα πράγματα “από πρώτο χέρι” ως αυτόπτες μάρτυρες ;;;

3ον) Κι αν έγινε για να το δυσφημίσει, ποιοι τον έβαλαν ;;;;

4ον) Ποιοι άλλοι (παρά μόνο το καθεστώς) θέλουν να απαξιώσουν τα δύο επικά συλλαλητήρια που (είτε αρέσει στον Καζάκη είτε όχι) εγώ ήμουν ο εμπνευστής τους και ο “Θερμαϊκός Ώρα Μηδέν” η αρχική σπίθα που έβαλε φωτιά στο πανελλήνιο και συντάραξε την κομματοκρατία ;;;

Στα ερωτήματα αυτά, ας απαντήσει ο κάθε πολίτης….

Διαβάστε ΕΔΩ