Εντονότατες αντιδράσεις καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στα ανώτατα κυβερνητικά επίπεδα των ΗΠΑ από την επιλογή ως κεντρικού ομιλητή στο συλλαλητήριο της 20ης Ιανουαρίου στην πλατεία Συντάγματος για το ζήτημα των Σκοπίων.

Την αντίδρασή της για την επιλογή του κ. Σπύρου έχει εκφράσει ήδη στους έχοντας την πρωτοβουλία της διοργάνωσης του συλλαλητηρίου και η κα Νίνα Γκατζούλη, ως Αμερικανίδα πολίτης με εξέχουσα θέση στην ελληνοαμερικανική κοινότητα και μακρά θητεία (σε όλα τα πόστα) στην Παμμακεδονική Αμερικής.  Η κα Γκατζούλη έχει εκφράσει τις σοβαρότατες ενστάσεις της στον Μιχάλη Πατσίκα και Όθωνα Ιακωβίδη για την επιλογή και την παρουσία του κ. Κρις Σπύρου στο συλλαλητήριο, καθώς γνωρίζει τον βίο και την πολιτεία του ανδρός, όπως και τα σκάνδαλα που συνοδεύουν το όνομά του για ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις που έχει.

Θυμηδία επίσης έχει προκαλέσει η επιλογή του κ. Κρις Σπύρου στην οικογένεια Κλίντον για τις γνωστές τακτικές του κ. Σπύρου να διανέμει φωτογραφίες με την κα Χίλαρι Κλίντον, όταν είναι γνωστό ότι οι σχέσεις έχουν διαρραγεί (άλλωστε δεν κράτησαν και πολύ) εδώ και πάρα πολλά χρόνια, η κα Κλίντον και η οικογένεια γενικότερα του είχε απαγορεύσει οποιαδήποτε χρήση φωτογραφιών, στις οποίες απεικονίζονταν μαζί.

Να τονιστεί, προς ενημέρωση των αναγνωστών, καθώς υπάρχει πλήρη άγνοια για τα ειωθότα και τις πρακτικές του πολιτικού συστήματος των ΗΠΑ, τέτοιες παρόμοιες φωτογραφίες με βουλευτές/γερουσιαστές σε πολιτειακό ή ομοσπονδιακό επίπεδο, αλλά και με τον Αμερικανό πρόεδρο μπορεί να βγάλει ο οποιοσδήποτε, αρκεί να συμμετέχει οικονομικά στη στήριξη του βουλευτή/γερουσιαστή κλπ.

Διαβάστε ένα απάνθισμα σχετικών δημοσιευμάτων που αφορούν τον βίο και την πολιτεία του κ. Κρις Σπύρου

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ: ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Κ.ΣΠΥΡΟΥ

ΠΕΡΙ CHRIS SPYROU ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ (ΠΑΛΙ…)

Η ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ JOHN BRADY KIESLING ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ

ΑΠΟΦΕΥΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ ΕΝΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ