Όχι σε συνεντευξη από τον Τραμπ, λέει ο Γαλιφιανάκης

 

Μετά τη σπαρταριστή συνέντυξη που πήρε από τη Χίλαρι Κλίντον, ο διάσημος ελληνοαμερικανός ηθοποιός κλήθηκε από τους Los Angeles Times, να απαντήσει για το αν έχει την πρόθεση να καλέσει στην εκπομπή του “Ανάμεσα σε δυο φτέρες” και τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς φέρνει συχνά τους διάσημους καλεσμένους του σε αμηχανία με τις απρόβλεπτες ερωτήσεις του. 

Αν και παραδέχτηκε πως η Κλίντον χειριζόταν πολύ καλά τη συζήτηση, δεν εμφανίστηκε και ιδιαίτερα θετικός απέναντί της. ΠΑραδέχτηκε βέβαια οτι ήταν πολύ καλή στη συνέντευξη και πολλές φορές αναγκάστηκε να διακόψει την εκπομπή από τα γέλια.

και ο Τραμπ; Θα μπορούσε ενα είναι ο επόμενος προσκεκλημένος; “‘Όχι, αυτό δε με ενδιαφέρει”, είπε ο κωμικός στους Los Angeles Times.”Είναι ο τύπος του άντρα που επιζητά την προσοχή -καλή ή κακή προσοχή. Οπότε, έχεις να κάνεις με μια ψύχωση που είναι πραγματικά παράξενο. Δεν θα καλούσα κάποιον που είναι τόσο πνευματικά ανάπηρος. Αισθάνομαι ότι θα τον εκμεταλλευόμουν. Και μπορείτε να το γράψετε αυτό”, τόνισε ο διάσημος ηθοποιός ενώ δε δίστασε να εξομολογηθεί ότι έχει αρκετό άγχος όταν έχει να πάρει συνέντευξη από κορυφαίους πολιτικούς ή σελέμπριτις.

 

Διαβάστε ακόμη: Η “συνέντευξη” της Κλίντον στον Ζακ Γαλιφιανάκη (βίντεο)