Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης "Ξεκίνησαν οι εργασίες για την διοργάνωση της φετινής παρέλασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15 Απριλίου, 2007, ημέρα Κυριακή, στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν.

 

Η ανακοίνωση συνεχίζει ναφέροντας πως "Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στις προσπάθειές μας, θα ηγηθεί φέτος ο γνωστός στην Ομογένεια, επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος, Ιωάννης Κατσιματίδης. Ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθείται στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας με τον ίδιο ενθουσιασμό όπως κάθε χρόνο.

Σας επισυνάπτουμε το σχετικό έντυπο με τις ημερομηνίες κατά τις οποίες θα πραγματοποιηθούν οι Πανομογενειακές Συγκεντρώσεις, οι οποίες θα λάβουν χώρα στο Σταθάκειο Κέντρο (22-51 29th Street, Astoria), ακριβώς στις 8:00 μ.μ. εκάστης ημερομηνίας. Η παρουσία σας αλλά και η συμμετοχή σας σε αυτές είναι απαραίτητη για την διοργάνωση μιας επιτυχημένης παρέλασης.

Σύντομα θα ενημερωθείτε για τα σχετικά έντυπα για την συμμετοχή σας στην παρέλαση και θα σας κρατάμε ενήμερους για την έκδοση του λευκώματος και του λαχείου της παρελάσεως.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε με το γραφείο της Ομοσπονδίας στο 718.204.6500."