για τα δικαιώματα ατόμων με ειδικές ικανότητες 

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ ΑμεΑ και της Ε.Σ.A.μεΑ. θα εκπροσωπήσει το Παγκόσμιο Αναπηρικό Κίνημα στη Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της τελετής για την υπογραφή της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία:

Νέα Υόρκη, 30 Μαρτίου 2007, ώρα (Νέας Υόρκης) 12:45

 

Στο πλαίσιο πραγματοποίησης της τελετής για την υπογραφή της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία από τα κράτη μέλη του Ο.Η.Ε στις 30 Μαρτίου 2007, αυτού του τόσο σημαντικού γεγονότος για τα ίδια τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους σε παγκόσμιο επίπεδο, πρόκειται να δοθεί Συνέντευξη Τύπου. 

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.ΑμεΑ.) της Ελλάδας κ. Γιάννης Βαρδακαστάνης θα έχει την ιδιαίτερη τιμή να εκπροσωπήσει το Παγκόσμιο Αναπηρικό Κίνημα (IDA –  IDC) σε αυτήν τη Συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Νέα Υόρκη (United Nations Headquarters – Secretariat Building, UN Press Room, Room 226, New York, NY), την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2007 και ώρα (Νέας Υόρκης) 12:45.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία και της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Γιάννη Βαρδακαστάνη στο κινητό τηλέφωνο +30 6937157193

Υπόγραψε και εσύ!

http://www.1million4disability.eu/?wp_ml=0

 

Παίρνω θέση για τα ζητήματα αναπηρίας

1.000.000 Ευρωπαϊοι πολίτες με την υπογραφή μας κάνουμε τη διαφορά