ΤΟ ΑΡΘΡΟ  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  

ένα εκτενές ρεπορτάζ – αφιέρωμα στη λέσχη των ισχυρων της γης γνωστή και ως μυστική λέσχη Bilderberg κάνει η εφημερίδα  ΤΟ ΑΡΘΡΟ. Η εφημερίδα κάνει αναφορά στο Greek American News Agency, το οποίο και σε πανελλήνια πρώτη αποκάλυψε το τόπο καθώς και άλλα σημαντικά στοιχεία της μυστικής συνάντησης στην Κωνσταντινούπουλη, παραθέτει ένα πλούσιο ρεπορτάζ και πολλές πηγές ενημέρωσης για το θέμα αυτό που εδώ και δκαετίες τροφοδοτεί την συνωμοσιολογία σε παγκόσμιο επίπεδο.  

από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο 

Στην Κωνσταντινούπολη συνεδριάζει κάτω από τα συνήθη πλέον δρακόντια μέτρα ασφαλείας η μυστική λέσχη Bildeberg από τις 31 Μαΐου μέχρι και της 3 Ιουνίου όπως  αποκάλυψε το ελληνικών συμφερόντων πρακτορείο ειδήσεων της ΝΥ,  Greek American News Agency.  Η μυστική λέσχη των ισχυρών της γης  συνεδριάζει με τη συμμετοχή όλων των ισχυρών πολιτικών και οικονομικών παραγόντων του πλανήτη στην 55η συνεδρίαση της κατά τη διάρκεια της οποία θα συζητηθούν  όλα τα μεγάλα θέματα της διεθνούς πολιτικής.

Μερικά από τα ονόματα που όλα αυτά τα χρόνια έχουν περάσει από τις συνεδριάσεις  του κλειστού club των ισχυρών πολιτικών και οικονομικών παραγόντων, πρώην και νυν  πρόεδροι των ΗΠΑ B. Clinton, G..Bush , G.Bush junior, J. Kerry,  πρώην και νυν  πρωθυπουργοί και πρόεδροι  της Ευρώπης όπως οι  Τ. Μπλέρ, Μ. Θάτσερ, Βαλερύ Ζισκάρ Ντεστέν, Ρ. Πρόντι , οι Βασιλείς της Ολλανδίας  και της Ισπανίας όπως ο Χουάν Κάρλος ,  αλλά και άνθρωποι που καθόρισαν ιστορικές περιόδους της ανθρωπότητας όπως ο πολύς πρώην υπουργός εξωτερικών των  ΗΠΑ Χένρι Κίσιγκερ, ο γνωστός διαμεσολαβητής  Χόλμπρουκ. Π. Γούλφοβιτς, Ανιέλι, Ρ. Φέλερ, Περλ, κτλ.  Από τις συνεδριάσεις αυτές δεν λείπουν ποτέ όλοι μεγάλοι της βιομηχανίας των όπλων της Αμερικής και της Ευρώπης,  ενώ το ίδιο σχεδόν μόνιμη θεωρείται και η παρουσία των πρώην και νυν  Γενικών Γραμματέων του ΝΑΤΟ. Στην 55η συνεδρίαση θα προσέλθουν οι υπουργοί εξωτερικών της ατλαντικής συμμαχίας, αρκετοί ευρωπαίοι ηγέτες, και φυσικά οικονομικοί και πολιτικοί παράγοντες της Ιαπωνίας.  

Κύρια χαρακτηριστικά της λέσχης BILDERBERG η μυστικότητα η οποία τροφοδοτεί σενάρια –καμία φορά πολύ τραβηγμένα-  και φουντώνει την συνωμοσιολογία σε ολόκληρο τον πλανήτη.  Μάλιστα στην Αμερική υπάρχει ειδικό site  στην  ηλεκτρονική διεύθυνση www.bilderberg.org  το οποίο σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα ασχολείται και παρακολουθεί το θέμα με όλες του τις εξελίξεις  δίνοντας πληροφορίες για τις συνεδριάσεις με αρκετή δόση βέβαια έντονης συνωμοσιολογίας.

Η λέσχη ειδικά τη τελευταία 20ετια μετά και την πρώτη του υπαρκτού σοσιαλισμού      συνεδριάζει κάθε χρόνο σε διαφορετικές χώρες κυρίως της λεγόμενης δύσης.  Τροφή στη σεναριολογία και την  ήδη μεγάλη βιβλιογραφία που υπάρχει τη τελευταία δεκαετία δίνει το γεγονός ότι όσοι συμμετέχουν σε αυτές τις συνεδριάσεις αρνούνται ακόμα και το γεγονός ότι έχουν μετάσχει των «άτυπων και ανεπίσημων» συνεδριάσεων. Δεν είναι τυχαίο επίσης το γεγονός ότι ποτέ ουδείς εκ των προσκεκλημένων έχει αποδεχθεί να αποκαλύψει τα θέματα ή την ατζέντα η οποία διαρρέει με απόλυτο έλεγχο από συγκεκριμένο διευθυντήριο στη Σουηδία και αποκλειστικά  μόνο προς συγκεκριμένες πηγές που έχει δοκιμαστεί η αξιοπιστία τους. 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ STATUS

Το απόρρητο της ατζέντας  έσπασε για πρώτη φορά  το 1996 στην Ελλάδα  με ένα δημοσίευμα που έκανε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το περιοδικό STATUS όταν για πρώτη φορά μίλησαν ο  Γιάγκος Πεσμαζόγλου, ο  εφοπλιστής  Κώστας Καρράς, οι  πρώην υπουργοί  εξωτερικών Μιχάλης  Παπαγκωνσταντίνου και Αντώνης Σαμαράς με λιτές και περιεκτικές δηλώσεις προς το περιοδικό. Όλες οι δηλώσεις επιχείρησαν να απομυθοποιήσουν τις μυθικές διαστάσεις που έχουν  προσλάβει παγκοσμίως  αυτές οι κλειστές συνεδριάσεις επιβεβαιώνοντας  καταρχήν τη συμμετοχή τους αλλά  αποφεύγοντας όμως να δώσουν περισσότερα στοιχεία ακόμα και για απλά διαδικαστικά πράγματα όπως είναι η πρόσκληση που αποστέλλεται ή έστω το fax.  Τα σενάρια και συνωμοσιολογία φούντωσε με το Βιβλίο του Ισπανού Γονζάλες Μάττα ο οποίος κατάφερε να εισχωρήσει σε μια από τις συνεδριάσεις αλλά έγινε αμέσως αντιληπτός και η ασφάλεια τον έβγαλε έξω. 

Ο Ισπανός δημοσιογράφος που έκανε για δεκαετίες έρευνες πάνω στη μυστική δράση της λέσχης εν συνεχεία έβγαλε ένα βιβλίο με τίτλο «οι αληθινοί αφέντες του κόσμου» το οποίο το 1996 εκδόθηκε και στην Ελλάδα με επιπρόσθετο παράρτημα 250 σελίδων με όλο  το υλικό ακόμα και εκείνο που δεν  δημοσιεύθηκε στο περιοδικό  STATUS.  Το βιβλίο επανεκδόθηκε σε πολλές εκδόσεις μέχρι σήμερα από τις εκδόσεις ΛΟΓΟΘΕΤΗ ενώ εξίσου αξιόλογες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες περιέχουν και άλλα ελληνικά βιβλία που έχουν  γράψει οι συνάδελφοι Κώστας Τσαρούχας και ο Τάσος Δαρβέρης οι οποίοι και έχουν συμπεριλάβει στις έρευνες τους όλο το υλικό του περιοδικού STATUS.

 

Καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια των αποκαλύψεων άρχισε να διαδραματίζει και ο διακεκριμένος δημοσιογράφος Daniel Estulin που  ερευνά την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ εδώ και 13 χρόνια. Κατάγεται από την πρώην ΕΣΣΔ από την οποία είχε διωχθεί για την αντικαθεστωτική δράση του πατέρα του και πήγε στο Τορόντο του Καναδά. Τώρα ζει στην Μαδρίτη στην Ισπανία για λόγους ασφαλείας. Ο Estulin έχει καταφέρει να κτίσει ένα έμπιστο δίκτυο από ανθρώπους των μυστικών υπηρεσιών όπως της πρώην KGB, της CIA, της ΜΙ5 και της Mossad οι οποίοι είναι τρομοκρατημένοι με τα όσα σχεδιάζονται παρασκηνιακώς για την τύχη του κόσμου και της πατρίδας του καθενός. Έχει επίσης πολλούς γνωστούς σε μυστικές ομάδες όπως η Μπίλντερμπεργκ, στα μεγάλα ΜΜΕ και στις κυβερνήσεις. Στα 13 χρόνια εργασίας του για την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ έχει γίνει μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του. Πολλές από τις προβλέψεις του σχετικά με το μέλλον του κόσμου έχουν επαληθευθεί, προσδίδοντας στον ίδιο κύρος για την ορθότητα των πηγών του. Συνεργάζεται στενά με τον James Tucker και μαζί με άλλους θαραλλέους και αδέσμευτους δημοσιογράφους και ακτιβιστές εδώ και χρόνια αποκαλύπτουν πολλά για τα τεκταινόμενα εντός της Λέσχης.  

Ο Estulin βρέθηκε στην συνάντηση του 2005  στο Ρόταχ Έγκερν της Βαυαρίας και στους πληροφοριοδότες του αν και προσπάθησαν να τον σταματήσουν. Από την Μαδρίτη πέταξε για Γερμανία μέσω Ιταλίας. Στην Ιταλία αστυνομικοί και άνδρες της Interpol τον συνέλαβαν από το αεροπλάνο του και τον ανέκριναν για ώρες, λέγοντας του ότι δεν θα μπορέσει να μπει στην Γερμανία αφού …είναι Καναδός υπήκοος! Τελικά, και με την βοήθεια φίλων του στα γερμανικά ΜΜΕ, ασκήθηκαν πιέσεις στην γερμανική κυβέρνηση η οποία τελικά του επέτρεψε να μπει στην χώρα. Λεπτομέρειες για την σύσκεψη του 2005 δίνει το ελληνικό site  http://www.noitikiantistasis.com/bilderberg2005.html Πραγματικά όσοι ενδιαφέρεστε για το θέμα αξίζει τον κόπο να περιηγηθείτε στις σελίδες του συγκεκριμένου ελληνικού  site το οποίο ασχολείται σοβαρά από το 2003  με το όλο θέμα με συνέπεια, σπάνιο υλικό και ντοκουμέντα  και κυρίως  παραπομπή σε έγκυρες διεθνείς  πηγές τις οποίες και παραθέτει.          

 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η λέσχη των ισχυρών της γης  συνεδριάζει σε μια χώρα μη χριστιανική και μάλιστα Ισλαμική με την επισήμανση βέβαια ότι μιλάμε για την Τουρκία η οποία μετά τον Κεμάλ  ως Ισλαμική χώρα έχει αποδεχθεί πλήρως την εκκοσμίκευση του κράτους άρα στην πράξη έχει αποδεχθεί τον δυτικό τρόπο αντίληψης ακόμα και στην πολιτική.    

Ειδικοί αναλυτές εκτιμούν ότι η συνεδρίαση στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι καθόλου τυχαία, ενώ  θεωρείται έμμεση και άμεση στήριξη του Ερντογάν στην προσπάθεια μεταρρύθμισης και στροφής της χώρας προς την Ευρωπαϊκή πορεία και μάλιστα σε μια δύσκολη για τον ίδιο περίοδο εσωτερικών αναταραχών εν όψει εκλογών. Υπενθυμίζεται ότι στις συνεδριάσεις αυτές σχεδόν πάντα προσέρχεται ο εκάστοτε Αμερικανός πρόεδρος, αρχηγοί  σχεδόν όλων των ανεπτυγμένων κρατών της Δύσης, και τοι Ισραήλ.    

 

Η συνωμοσιολογία και τα σενάρια φαντασίας φουντώνουν καθώς σχεδόν όλοι όσοι έχουν προσέλθει σε αυτές τις μυστικές και απόλυτα κλειστές συνεδριάσεις  στην συνέχεια έχουν καταλάβει μεγάλες πολιτικές ή και οικονομικές θέσεις στις χώρες τους ή ακόμα και σε διεθνείς οργανισμούς. Οι ειδικοί αναλυτές που παρακολουθούν την μυστική δράση αυτής της λέσχης θεωρούν ότι η προσέλευση σε αυτές τις συνεδριάσεις είναι  ουσιαστικά  η αναγνώριση και το μυστικό χρίσμα που δίδεται αμέσως στον προσκεκλημένο από τους ισχυρούς του club στον κάθε προσκεκλημένο.

Δεν είναι τυχαίο η περίπτωση του  Αντώνη Σαμαρά που   είχε προσέλθει σε αυτή τη συνεδρίαση με αποτέλεσμα να  φουντώσει η σεναριολογία για το μυστικό χρίσμα που θα έπαιρνε τότε στη πορεία του για την κατάκτηση της εξουσίας στην Ελλάδα.  Μάλιστα το επιτελείο του τότε επίδοξου  χαρισματικού ηγέτη τον οδήγησε –με λάθος εκτιμήσεις όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε – στην δημιουργία κόμματος όπου και είχαμε τις γνωστές πολιτικές συνέπειες και εξελίξεις με την αποχώρηση Συμπιλίδη και την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.    

 

Η συνεδρίαση γίνεται πάντα  και κλεισμένων των θυρών με τα πλέον ασφαλή συστήματα  ελέγχου .  Αυτή τη φορά σύμφωνα με πληροφορίες οι ισχυροί του κόσμου θα προσέλθουν σε κάποιο  ξενοδοχείο που βρίσκεται σε προάστιο της Κωνσταντινούπολης το οποίο ήδη οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται  έχουν εντοπίσει αλλά ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος διότι έχουν υπάρξει και περιπτώσεις που μια μέρα πριν τη συνεδρίαση ο τόπος διεξαγωγής έχει αλλάξει και οι προσκεκλημένοι ενημερώθηκαν καθοδόν.  

Η λέσχη των ισχυρών με την κωδική ονομασία BILDERBERG  ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 1954 στην Ολλανδία μεσούντος του ψυχρού πολέμου ως μια άτυπη προσπάθεια αντιμετώπισης του κουμουνισμού με πρωτοβουλία της Ολλανδίας και της Μεγάλης Βρετανίας. Η πρώτη συνεδρίαση έγινε  στο ομώνυμο ξενοδοχείο από όπου πήρε και το όνομα της. Από τότε συνεδριάζει πάντοτε και κλεισμένων των θυρών με απόλυτη μυστικότητα και όπως φημολογείται λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις για τις τύχες του πλανήτη όπως  εν συνεχεία έχει αποκαλυφθεί  με σχετικές δημοσιογραφικές  έρευνες που έχουν γίνει σε όλο τον κόσμο.

Στην Κωνσταντινούπολη οι αντιδράσεις αναμένεται να είναι μεγάλες εναντίον του Πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν  όπως φαίνεται και από την επιστολή που σήμερα αποκαλύπτουμε που εστάλει από την Ιρλανδία το περιεχόμενο της οποίας παραθέτουμε. Για το θέμα έχει γράψει και ο Τουρκικός Τύπος και κυρίως η φιλοκυβερνητική ZAMMAN  

 

Στην συνεδρίαση της Λέσχης των Ισχυρών έχουν κληθεί και θα μιλήσουν ο πρωθυπουργός Ερτνογάν, ο υπουργός εξωτερικών της χώρας, ο πρόεδρος της κεντρικής τράπεζας της Τουρκίας και ο  Τούρκος υπουργός οικονομίας. Από την Ελλάδα έχει προσκληθεί η υπουργός των Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη ενώ δε αποκλείεται τελικά η Ελλάδα να εκπροσωπηθεί με άλλο ανώτατο κυβερνητκό στέλεχος είτε από το υπουργείο εξ.(εξατάζονται τα ονομάτα των κυρίων Βαληνάκη και Στυλιανίδη)είτε από άλλον υπουργό μόνο. Αν και η ευκαιρία αυτή στη χρονική συγκυρία ευνοεί την παρουσία της επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας.     Σταθερή παρουσία στην μυστική συνεδρίαση των ισχυρών της γης   ο έλληνας εκπρόσωπος της Λέσχης Bilederberg  στην Ελλάδα Γιώργος Δαβίδ της 3Ε ο οποίος διαδέχθηκε  τον εφοπλιστή Κώστα Καρρά. Είθισται επίσης να προσκαλείται και ένας πανεπιστημιακός από κάποιο ελληνικό think tank ενώ δεν αποκλείεται να λάβει μέρος και ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης ή κάποιος από το οικονομικό επιτελείο της ελληνικής κυβέρνησης.  

 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG  

Από την Ελλάδα έχουν συμμετάσχει πολλοί έλληνες πολιτικοί και πανεπιστημιακοί  μεταξύ των οποίων  οι:  

Κώστας Καραμανλής (1998),  Θεόδωρος Πάγκαλος (1993), Αντώνης Σαμαράς(1992), Κώστας Μητσοτάκης(1993), Ανδιανόπουλος Ανδρέας(1988), Ντόρα Μπακογιάννη (2003), Γιώργος Αλογοσκούφης(2005), Γιώργος Παπανδρέου (1998-2000), Άννα Διαμαντοπούλου(2004), Λουκάς Τσούκαλης (2003), Στέφανος Μάνος (1993-2001), Γεράσιμος Αρσένης (1994), Γιάννος Κρανιδιώτης(1997-1999), Γιώργος Λιβανός (1993), Γιάννης Λύρας (1993), Μιχάλης Παπακωνσταντίνου (1993), Γιάννης Κωστόπουλος (1993), Θεόδωρος Παπαλεξόπουλος (1993), Μιχάλης Περατικός (1993), Θάνος Βερέμης (1993-1999), Θεμιστοκλής Βολκός (1993), Μίνος Ζουμπανάκης (1991), Θεόδωρος Κουλουμπής (1995), Στέλιος Αργυρός (1993), Ευθύμιος Χριστοδούλου (1991),Νικηφόρος Διαμαντούρος (2000), Χαντζηελευθεριάδης Γρηγόρης (1993)  

Ο Γιάγκος Πεσμαζόγλου  ήταν και ο πρώτος έληνας που μπήκε στο club των ισχυρών μετά το 1975 ως μόνιμος εκπρόσωπος της Ελλάδας ο οποίος παρέδωσε τη σκυτάλη στον εφοπλιστή Κώστα Καρρά και  εκείνος εν συνεχεία το 2000  στον Γιώργο Δαβίδ.  

Από  Έλληνες δημοσιογράφους έχει συμμετάσχει ο Αλέξης Παπαχελάς το 2002 και ο Ελληνομερικανός George Stephanopoulos.         

 

 Το 1993 ήταν μια κρίσημη χρονιά για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια που ακόμα φλέγονταν με τη συμφωνία Ντέιτον να έχει ήδη προσχεδιασθεί και προαποφασιστεί. Η μοναδική χώρα που εκ των πραγμάτων καλούνταν να διαδραματίσει ρόλο στη  περιοχή ήταν η Ελλάδα γιαυτό και η συνάντηση έγινε στη χώρα μας και έτσι δικαιολογείται και  η πολυπληθείς ελληνική παρουσία κάτι που συμβαίνει σχεδόν πάντα στη χώρα που φιλοξενεί την μυστική συνάντηση των ισχυρών του πλανήτη.    

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ 2007    

σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τα βασικά θέματα που αναμένεται να απασχολήσουν τους ισχυρούς της γης κατά πάγια τακτική για άλλη μια φορά  είναι:   – οικονομική συνεργασία δύσης με την Κίνα και την ασιατική ήπειρο γενικότερα{βλ. Ιαπωνία}  -οι νέες προοπτικές του ΝΑΤΟ και οι εσωτερικές αναδιατάξεις στους κόλπους της ατλαντικής συμμαχίας   – αναδιάταξη των χωρών της Μέσης Ανατολής {εδώ θα τεθεί  το θέμα του Ιράν και η κατάσταση στο Ιράκ-καμία ανάφορά σο θέμα της Κύπρου}   – οι σχέσεις Ρωσίας – Δύσης {βλ. USA} – Ε.Ε.  -οι νέες πηγές ενέργειεας και ειδικά το θέμα του νερού  -οι εσωτερικές εξελίξεις στα Βλκάνια με επίκεντρο το θέμα του Κοσσόβου   -το θέμα της τρομοκρατίας όπως το θέτει η Αμερική και η Βρετανία  -τα νέα δεδομένα στην παγκόσμια οικονομία που προσδιορίζονται από την ισχυροποίηση  του ευρώ και τις επιπτώσεις που έχει στο δολάριο  -το πρόβλημα της Β. Κορέας.

  Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ  ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Communique sent to the Turkish Prime Minister re Bilderberg 2007 8th May 2007

Dear Prime Minister,

I am a Turkish filmmaker living in Ireland. It has come to my attention that the Bilderberg Group are holding their next meeting in Istanbul this year, between May 31 and June 3rd.(1) I have known about this group since 1993 and have been following their activities over the past 14 years. According to many sources, since its inception in 1954 by former Nazi S.S. Officer Prince Bernhard of The Netherlands, the Bilderberg Group have been covertly continuing the Nazi policy of creating a New World Order (a global totalitarian dictatorship). (2)

Likely to attend this year's meeting are Paul Wolfowitz, Dr. Henry Kissinger and Donald Rumsfeld:

o As U.S. Deputy Secretary of Defense, Paul Wolfowitz was one of the major architects of the Iraqi War (3) and is still a member of PNAC (Project for a New American Century). PNAC is a neo-conservative think-tank which called for a "catalyzing event" for their policies "like a New Pearl Harbour" exactly a year before 9/11.(4) Mr. Wolfowitz is currently being questioned on charges of corruption and has been asked to resign as head of the World Bank.

o As member of the Steering Committee of the Bilderberg Group, Dr. Henry Kissinger is also likely to attend. According to many sources, Dr. Kissinger is a mass murderer who implemented and defended the decision to run 600 illegal bombing missions in Cambodia ("Operation Menu"), causing the deaths of over 500,000 Cambodians between 1969 and 1973. Under the U.S. constitution, this secret bombing campaign was illegal without U.S. Congressional approval. (5)

Two months after striking a peace accord with North Vietnam in October 1972, he authorised 129 B-52 bombers to bomb North Vietnam for 11 days in a "demonstration bombing" as a public relations exercise to appease South Vietnam (called "The Christmas Bombing").

Former U.S. Ambassador to Indonesia David Newsom, and a Senior CIA Officer both confirm that on December 5th 1975, Dr. Kissinger, along with President Ford, held a meeting in Indonesia with President Suharto. Transcripts of this meeting prove that he gave the greenlight to the subsequent Indonesian Invasion of East Timor. This lead to the massacre of over 100,000 Timoreans and violated the U.S. law on arms trade. (6)

Recently, a French judge subpoened Dr. Kissinger about U.S. involvement with mass-killings in Chile, Operation Condor and General Augusto Pinochet. He still hasn't attended the hearing and has been evading the subpoena ever since.(7)

o Bilderberg member Donald Rumsfeld is also another PNAC member and was the main architect of the Iraqi War. As he is a regular Bilderberg attendee, there is a possibility that he may attend this year's meeting in Istanbul.(8)

My main concerns and therefore my questions to you are:

(a) Why are war-mongers the likes of Paul Wolfowitz, Henry Kissinger and Donald Rumsfeld being allowed to hold a secret meeting in Turkey this year, without the Turkish people's knowledge or approval?

(b) Why are the Turkish newspapers not discussing this event which will be taking place in Istanbul?

(c) It is obvious that a secret meeting of elite minds and warmongers like these is likely to result in the manufacture of another war for profit. I would therefore like to know whether they will be holding this meeting to plan the next stages of an upcoming war with Iran? Will they be using Turkey as a chess-piece in this next war? Also, as Dr. Kissinger wrote the book "Nuclear Weapons and Foreign Policy" and admits that he is not averse to using nuclear weapons in a war situation, will they be involving us in a nuclear one?

One journalist who has been invited to this year's meeting is Mr. Cengiz Çandar. However, in my opinion, he will be providing a complete whitewash on this year's event. Being a former lecturer at the Istanbul Bilgi (American) University (9), and a good friend of Paul Wolfowitz during the 2003 Invasion of Iraq, it is obvious in my opinion that Mr. Çandar has been invited to attend the conferences due to his loyalty to Bilderberg, and will most definitely be writing pro-Bilderberg articles. (10) Therefore, it is my belief not to trust him to make an accurate appraisal of this year's meeting and I ask that independent Turkish journalists attend this year, so that the Turkish people know exactly what is taking place in their own country.

I am completely appalled by the total lack of discussion in Turkish newspapers about the upcoming Bilderberg meeting, by the huge level of secrecy and denial surrounding it, the total lack of transparency of these meetings, and by the high level of ignorance Turkish people are showing about the Bilderberg Group. A secret meeting is being held by the world's most influential warmongers, right under our noses! This is an outrage.

As a Turkish citizen, I am deeply offended that my own government would allow this secret meeting to take place on Turkish soil without our knowledge or approval. I therefore ask you that there be complete journalistic transparency at the upcoming Bilderberg meeting in Istanbul this year. If the Bilderberg Group have nothing to hide, then we must be allowed a full transcript of their meeting. Therefore, the Independent Turkish Press must attend the meeting this year. If this is not possible, I ask that you, as a servant of the Turkish people, not allow the upcoming Bilderberg meeting to take place in Turkey.

As a public servant, I expect your reply within 10 working days of receiving this Open Letter.

Yours sincerely,

Timuçin Leflef

A very concerned Turkish Citizen

Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ 1993 http://www.bilderberg.org/1993.htm#1993

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΑ SITE http://www.bilderberg.org/2007.htm#bb2007 

ΔΕΙΤΕ  ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ  ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 

 http://www.youtube.com/watch?v=QLtETeooWds 

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ http://www.thirdworldtraveler.com/Ruling_Elites/BilderbergClub.html  

http://www.bilderberg.org/bilder.htm 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ GONZALES MATTA – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

"ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ -ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗ 1996"  

BILDERBERG Η ΛΕΣΧΗ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ 2000 ΛΕΣΧΗ  

BILDERBERG  ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΔΑΡΒΕΡΗ 1999