ΠΡΟΣΕΧΩΣ… 

 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ         ΝΤΙΝΟΣ ΡΑΛΛΗΣ

rallis.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ "ΗΓΕΤΕΣ"…

ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

ΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ (ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ.)  ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ "ΔΙΔΥΜΟΥ".

ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ; ΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ; ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΚΟΤΙΔΑΣ; ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 5ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ(2007)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ κ. ΝΤΙΝΟΥ ΡΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΕΠΙΖΗΤΩΝΤΑΣ, Ο ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ(!) ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ, ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΓΝΩΣΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΣΣΩΜΗ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ. ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ!  

ΠΩΣ; ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ; ΤΡΟΠΟ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕ ΕΚΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.

ΓΙΑΤΙ Ο κ. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΝ "ΕΠΙΣΤΗΘΙΟ" ΦΙΛΟ ΤΟΥ κ. Ν. ΡΑΛΛΗ? ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ; ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ;  ΠΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ "ΚΛΕΙΣΕΙ"  ΕΝ ΟΨΕΙ "ΠΡΟΩΡΩΝ" ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ  ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΥ – ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 5ετη ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΡΑΛΛΗ;

Ν.ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ: ΠΩΣ; ΠΟΤΕ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ" ΤΟ 2005 ; 

Ν.ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ:  ΠΩΣ; ΠΟΤΕ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ  "ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ"  ΤΟ 2007;    

ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ; ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ; ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ; ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ;  

ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΖΗΤΗΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ (ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ) Ο κ. ΝΤΙΝΟΣ ΡΑΛΛΗΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ!

ΕΠΙΣΗΣ: ΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝ ΟΨΕΙ (ΠΡΟΩΡΩΝ) ΕΚΛΟΓΩΝ; ΠΟΙΟΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ; 

ΚΑΙ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 11ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ(2007) ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟ "ΔΙΔΥΜΟ"?