ΕΡΕΥΝΑ :  ΜΕΡΟΣ Β 

Κι αν οι Σκοπιανοί προκαλούν με τα προπαγανδιστικά video -όπως αποκαλύψαμε μέσα από την έρευνα μας- που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο εκείνοι που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο σε προκλητικότητα είναι οι γείτονες και φίλοι μας Τούρκοι! Όχι ο απλός και φιλήσυχος λαός, που αποζητά απεγνωσμένα δημοκρατία αλλά εκείνες οι σκοτεινές δυνάμεις που καραδοκούν στα σπλάχνα της γείτονος εδώ και μια δεκαετία φαίνεται να αναπολούν τις μέρες της πάλαι ποτέ μεγάλης Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Θύμισες και μνήμες που ανακαλούν μέσα από την αναβιώση του νεο-οθωμανισμού και της ιδέας της μεγάλης Τουρκίας που καθημερινά βρίσκει έδαφος στη νέα γενιά που την αναπαράγει μέσα στο διαδίκτυο.   Οι Γκρίζοι λύκοι που έχουν τον πρώτο λόγο στην ακραία προπαγάνδα,σε δράσεις και ενέργειες προκλητικές και εναντίον της Ελλάδας, είναι αυτοί που φαίνεται να  έχουν και το προβάδισμα στην παραγωγή και διοχέτευση προπαγανδιστικών video στο κόσμο του διαδικτύου.

Δείτε τους χάρτες  που προβάλλουν μέσα από τα πλάνα όπου κυριολεκτικά έχουν καταπιεί την Ελλάδα.

       

Το Greek American ews Agency σήμερα στο δεύτερο μέρος της έρευνας που δημοσιεύει, παρουσιάζει κατά αποκλειστικότητα μετά από μια ενδελεχή έρευνα  και αναδεικνύει, προς αφύπνιση και εγρήγορση του ανά τον κόσμο Ελληνισμού, το ακραίο και προπαγανδιστικό υλικό των ακραίων δυνάμεων που καθημερινά ενδυναμώνουν στο εσωτερικό της Τουρκίας. Υλικό  που έχει κατακλύσει το κόσμο του διαδικτύου. Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Δείτε και προβληματιστείτε. Μη στατείσετε όμως στην απλή ενημέρωση σας που μετά από λίγο θα έχετε ξεχάσει. Κάντε το πλέον απλό στείλετε σε όσο πιο πολλούς χρήστες του διαδικτύου μπορείτε αυτό την έρευνα. Είναι και αυτός ένας τρόπος αφύπνισης. Είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις. Το διαδίκτυο σήμερα έχει τεράστια δύναμη. 

Με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορείς να καταφέρεις πολύ περισσότερα από όσα νομίζεις.Αν η δική σου δράση και αφύπνιση σταματείσει μόνο στην απλή προώθηση αυτής της έρευνας είτε αφορά στη Προπαγάνδα των Σκοπιών, είτε εκείνη των εξτρεμιστικών στοιχείων της Τουρκίας, κάποιος άλλος με περισσότερη όρεξη, μεράκι και τις απαραίτητες γνώσεις μπορεί να διαθέσει χρόνο και χρήμα για να κάνει αντίστοιχες μικρές παραγωγές που θα απαντούν όχι με ακρότητα αλλά με απλή παράθεση ιστορικών στοιχείων στην ακραία προπαγάνδα! Η δύναμη της εικόνας και της πληροφορίας είναι το μέλλον.   Είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις. Δείτε μερικά μόνο από  τα video που συγκεντρώσαμε  και θα καταλάβετε πολύ περισσότερα.  

Video 1   Video 2  Video 3   Video 4   Video 5  Video 6   Video 7  Video 8  Video 9  Video 10 

Video 11