Το Greek American News Agency αποκαλύπτει  σήμερα ένα ακόμα σοβαρό θέμα που αφορά στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης. Τούρκοι hackers δώ και μέρες έχουν εισβάλει με τον πλέον χυδαίο τρόπο στο από διετίας παραμελημένο site της Ομοπονδίας-ένα από τα πολλά που έχουν ξεκινήσει να φτιαχτούν αλλά όπως πάντα όλα μένουν στη μέση λόγω προχειρότητας και έλλειψης κάθε σοβαρότητας έμεινε στη μέση-  το οποίο είχε την καλοσύνη να φτιάχει και να επιμεληθεί  ο κ. Ανδρέας Σάββας.  Αυτό είναι το site που ξεκίνησε με πολύ σοβαρές  τεχνικές προδιαγραφές να σχεδιάζει για την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ, ο γνωστός για την πλούσια δράση του στα ομογενειακά και πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Ανδρέας Σάββα. Πρακαλουθείστε όλα τα σχετικά link και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα  μόλις  πατήσετε  εδώ  θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι το αληθές της αποκάλυψης.

 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 

Εκείνοι όμως που γνωρίζουν καλά τα δρώμενα στην "οργανωμένη"  Ομογένεια και ειδικά τη κατάσταση που επικρατεί στους κόλπους και τα εσώτερα  της πάλαι ποτέ ισχυρής ομογενειακής οργάνωσης  με θλίψη θα κάνει άλλη μια διαπίστωση για  κατάντημα εκείνων που δήθεν ηγούνται του θεσμού. Βασικό σημείο αναφοράς, που  αφορά κυρίως στον πρόεδρο -γιατί απο το κεφάλι βρωμάει το ψάρι και όχι μόνο βρωμάει αλλά κυριολεκτικά  ζέχνει δύσοσμα. Δυσοσμία, η μπόχα της οποίας – με όσα θα αποκαλυφθούν τις επόμενες ημέρες στο Β' Μέρος της έρευνας για την πορεία της υποτιθέμενης μεγάλης ομογενειακής οργάνωσης και εν συνεχεία με άλλα στοιχεία που θα παρατεθούν  στο Α΄ μέρος της έρευνας με τίτλο "οι ηγέτες" –  θα "αρωματίσει" πολλούς…

'Ερευνα μέσα από την οποία θα καταδειχθεί περίτρανα το κατάντημα που έχει επιφέρει η αρρωστημέμη  μωροφιλοδοξία από την οποία διακατέχονται οι "ηγέτες" κ. Διαμαντίδης και Ράλλης που ενώ ο οργανισμός καθημερινά διαλύεται, με όσα έχουν κάνει το δίδυμο τρέχει να μαζέψει ψήφους για την επόμενη διετία!  

 

Η μοναδική ολοκληρωμένη ιστοσελίδα  που μέχρι στιγμής  υπάρχει είναι το site του  συνεδρίου που επεχείρησε να διοργανώσει η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων. Site  το οποίο ολοκληρώθηκε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τριών ημερών και μετά από άοκνη, σκληρή  και συνεχή εργασία  έφτιαξε για λογαριασμό καταρχήν της Ομοσπονδίας και εν συνεχεία όλων όσων εργάζονταν για το συνέδριο ο επίσης φιλότιμος νεαρός  Διονύσης  Πυλαρινός ο οποίος   μάλιστα  είναι από τα νέα μέλη που προσφάτως μπήκαν και στο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ.   

Αξίζει δε, να προσθέσουμε για την ιστορία ότι στο διαδίκτυο υπάρχουν και άλλα διάσπαρτα site που κατά καιρούς κάποιοι προσπάθησαν να φτιάξουν ευκαιριακά παντελώς πρόχειρα και περιστασιακά  για λογαριασμό της "κραταιάς" με μοναδικό μέλημα την ανάρτηση φωτογραφιών της παρέλασης στην 5η Λεωφόρο όπως συνέβη πρόσφατα με την παρέλαση του 2007. Ανέβηκε για λίγες ημέρες μια ιστοσελίδα αλλά μετά ως δια μαγείας εξαφανίστηκε…   Ένα  site  η τύχη του οποίου  αγνοείται παρόλο που όπως φημολογείται  η ομοσπονδία πλήρωσε -συγκεκριμένο άτομο το οποίο είχε προσλάβει-  και μάλιστα  αδρά για την ολοκλήρωση του! Όσο όμως και αν ψάξαμε στο διαδίκτυο έχει εξαφανιστεί!  Το μοναδικό επίσης αναλοκλήρωτο site που βρήκαμε είναι αυτό .  

Για την ιστορία του ρεπορτάζ αλλά και την ουσία του συγκεκριμένου θέματος αξίζει να τονιστεί ότι η ομοσπονδία ακόμα δεν έχει καταφέρει να φτιάξει ένα επίσημο και σοβαρό site.  Υπεύθυνος κατά το καταστατικό είναι ο λαλίστατος  κ. Ντίνος Ράλλης ο οποίος  τώρα περί άλλων μεριμνά και τυρβάζει… Περί άλλων κόπτεται… Αυτή την περίοδο μετά του κ. Διαμαντίδη τρέχουν να φτιάξουν συνδυασμό για τις επόμενες εκλογές. Κάνουν συναντήσεις. Μυστικές συμφωνίες. Συνεννοήσεις που γίνονται με άκρα μυστικότα και φυσικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας… Μακρία δηλαδή από σημεία "κράχτες" όπως τα γνωστά πολυδιαφημισμένα στέκια της Αστόριας.  Ετοιμάζουν συγχωροχάρτια… Υπόσχονται… λαγούς με πετραχείλια…  Και φυσικά  εξασκούν πάντα  στο βασικό τους sport.  "Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη"!  Τρέχουν οι "ηγέτες" της ομογένειας σε εκδηλώσεις για να προλάβουν  φωτογραφίες. Αυτοπροβολή και έργο μηδέν!    

Και βέβαια το θέμα  δεν είναι η εισβολή των τούρκων   hacker, αυτό ως γεγονός είναι  κάτι που το έχουμε δει να συμβαίνει ακόμα και σε Ελληνικές ή άλλες εθνικές  κρατικές ιστοσελίδες που υποτίθεται ότι προφυλλάσσονται με κωδικούς ασφαλείας.  Ωστόσο  ο φακός του Greek American News Agency δικαίως  εστιάζει στο συγκεριμένο γεγονός από τη μια  για να καυτηριάσει ένα ακόμα  από τα δεκάδες κακώς κείμενα που χαρακτηρίζουν -διευκρινίζουμε- όχι τον ιστορικό θεσμό, αλλά τα πρόσωπα που τώρα ηγούνται και  εμφανίζονται εδώ και μερικά χρόνια να ηγούνται της Ομοσπονδίας.

Και από την άλλη κυρίως για  να στυλιτεύσει όλους εκείνους  που μεθυσμένοι από πάθος και προσωπική εμπάθεια  εξευτέλισαν, με τις πράξεις και τις ανεύθυνες αποφάσεις τους τον ιστορικό θεσμό, μετά τα τελευταία γεγονότα τα οποία επισφράγισε η "απόφαση" των οκτώ της 23ης Αυγούστου 2007 για την αναβολή του συνεδρίου προσφέροντας βούτηρο στο ψωμί όλων εκείνων  που αφενός αμφισβητούσαν το εκλογικό αποτέλεσμα και κυρίως την εκλογική διαδικασία και αφετέρου όλων  εκείνων  που τους πολεμούσαν λυσσαλαία μετά τις εκλογές της 4ης Ιουνίου 2006. Βρίσκοντας ως αφορμή την διοργάνωση του συνεδρίου για να βγάλουν κάθε εμπάθεια με τη λογική "γιατί αυτοί και όχι εμείς;" οπότε κατέβαλαν κάθε προσπάθεια να διαλύσουν ότι μπορούσαν και κυρίως να πιέσουν για εκλογές.  "Απόφαση"  που δυστυχώς απλά επιβεβαίωσε ουσιαστικά όλους τους επικριτές  τους… Επικριτές που έφταναν στο σημείο καθημερινά να τους χαρακτήριζουν  ως  ανίκανους, και απατεώνες, ανεπάγγελτους, τραγικές φιγούρες,  τυχοδιώκτες και γενικότερα  τους στόλιζαν με ένα σωρό άλλα κοσμητικά επίθετα, με αποκορύφωμα το δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας της 22ας Ιουνίου  -για να μην ξεχνιώμαστε κιόλας- θέμα που αν και έχει πάρει το δρόμο της δικαισύνης  εν τούτοις συνεχίζει να παραμένει ανοιχτή πληγή στους κόλπους της Ομοσπονδίας.

Στόχος μας -επειδή μεταξύ των πολλών απειλητικών και υβριστικών email που καθημεριά λαμβάνουμε- είναι να  απαντήσουμε και σε όλους τους καλοπροαίρετους που μας ελέγχουν γιατί σταματήσαμε να γράφουμε είναι επίσης να αφυπνίσουμε τις λίγες καθαρές συνειδήσεις που έχουν απομείνει στην οργανωμέμνη ομογένεια. Να επαναδραστηριοποιήσουμε τους ελάχιστους σοβαρούς  που τυχόν έχουν απομείνει στο εσωτερικό του οργανισμού και  εντός του  διοικητικού συμβουλίου  το  οποίο σν πλειοψηφία του δυστυχώς αν και γνωρίζει τις μεγάλες διοικητικές, καταστατικές και κυρίως  οικονομικές ατασθαλίες του προέδρου Νικόλαου Διαμαντίδη  ( και των συν αυτώ ), εντούτοις συνεχίζουν να τον στηρίζουν με το αφελές και προκλητικό  πρόσχημα "να μη διασπαστούμε περισσότερο…" 

Πρόσχημα που προβάλλουν όσοι αρνούνται να του καταθέσουν πρόταση μομφής για τις παρανομίες τους. Παρανομίες που οδηγούν κατευθείαν στην δικαιοσύνη! Παρανομίες που αν και τις γνωρίζουν και τις κατείγγειλαν την νύχτα της 17ης Ιουλίου με ένα εμπεριστατωμένο κείμενο καταγγελίας, εν τούτοις οι ίδιοι άνθρωποι λίγες μέρες αργότερα φρόντισαν να εξαφανίσουν μέσα από τα αρχεία της Ομοσπονδίας  την καταγγελία!   

Αλλά και να απαντήσουμε σε όλους εκείνους που μας γράφουν ότι σταματήσαμε τις αποκαλύψεις. Σε εκείνους που μας επικρίνουν για τη σιωπή μας  για όσα προηγήθηκαν του συνεδρίου αλλά και όσα επακολούθησαν της αποφάσεως της 23ης Αυγούστου, και φυσικά για όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο μετά την επάνοδο στη Νέα Υόρκη  του διδύμου Ράλλη- Διαμαντίδη. 

Απαντάμε λοιπόν: Δεν σταματήσαμε να γράφουμε και να αποκαλύτουμε για  τα κακώς κείμενα και υποκείμενα της Ομογένειας και της εκάστοτε εξουσίας. Χρόνο δίνουμε  για αυτοκριτική και περισυλλογή. Πολύ σύντομα θα  επανέλθουμε με εξίσου αποκαλυπτικά γεγονότα, ρεπορτάζ, αναλύσεις και αρθρογραφία.

Γράφουμε και θίγουμε το θέμα με την ευχή και την ελπίδα  κάποιοι να δρασηριοποιηθούν και τουλάχιστον να στήσουν μια σωστή ιστοσελίδα επιτέλους! Τώρα έχετε ανθρώπους μέσα στο δικοικητικό συμβούλιο που και ξέρουν(!) και μπορούν (!) να κάνουν κάτι καλό και ποιοτικά αναβαθμισμένο χωρίς να αποσκοπούν στο κέρδος και την αισχροκέρδια όπως πολύ συχνά έχει συμβεί στο πρόσφατο περελθόν. Ο Διονύσης Πυλαρινός είναι ένας άξιος και καλός επαγγελματίας που μπορεί να προσφέρει πολλά. Δώστε του την ευκαιρία να κάνει κάτι καλό και επικοδομητικό.

Αν μη τι άλλο η σημερινή μας αποκάλυψη – παρέμβαση στόχο είχε όχι μόνο την αβελτηρία και  την ανευθυνότητα αυτών που  ηγούνται του ήδη καταπονημένου θεσμού, αλλά να αποτελέσει μια ακόμα αφορμή όχι για στείρες αντιπαραθέσεις στο εσωτερικό του Διοικητικού Συμβουλίου με τον "κύριο" Διαμαντίδη και τον "κύριο" Ράλλη να προσπαθούν να βρουν τρόπο εξόντωσης όσουν τους ασκούν κριτική και αποκαλύπτουν τις ανομίες και παρανομίες τους, αλλά για ουσιαστική αυτοκριτική και περισσυλλογή. 

Παρέμβαση που δίνει  χρόνο για επαναπροσδιρισμό της  ήδη όζουσας  και χωλένουσας κατάστασης που έχουν δημιουργήσει όχι μόνον  το δίδυμο της ηγεσίας της Ομοσπονδίας κ. Ράλλης και Διαμαντίδης αλλά όλοι εσείς οι υπόλοιποι της ομάδας που έθεσε επικεφαλής τον κ. Διαμαντίδη έχοντας βαθιά γώση για το ποιόν και το ήθος του ανδρός…

Σε όλους εσάς απευθύνεται η σημερινή μας παρέμβαση που ενώ  ξέρετε ποιος είναι ο "κύριος"  Διαμαντίδης και αναζητούσατε τρόπους να τον στείλετε σπίτι του, σήμερα έχετε βολευτεί στην φαινομενική ηρεμία σας,  έχοντας  παραδώσει την εξουσία σε δυο ανθρώπους…

Αν αυτοί οι δυο Διαμαντίδης και Ράλλης ευθύνονται μια φορά για το κατάντημα της Ομοσπονδίας Εσείς όλοι οι υπόλοιποι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ευθύνεστε και βαρύνεστε στο  μέγιστο βαθμό!

Χρόνος λοιπόν παρέχεται, γιατί έρχεται μεγάλη θύελλα…