ΕΚΤΑΚΤΟ     

Ο  ΑΚΗΡΥΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ BLOGERS και οι (μεγαλο)δημοσιογράφοι 

…και ο πόλεμος υψηλών και διακεκριμένων -πολιτικών και εκδοτικών-συμφερόντων που έχουν κινηθεί για τη φίμωση του δημοφιλέστερου Blog την Ελλάδα. Όλη η αλήθεια για τις χτεσινές ολονύκτιες έρευνες σε σπίτια και γραφεία γνωστών δημοσιογράφων που εργάζονται σε εφημερίδες και κανάλια…  Ποιοι και γιατί ψάχνουν τον  "αόρατο" ιθύνοντα -και διευθύνοντα νου του Blog… Γιατί το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ έσπευσε να περι-γράψει -με υπερβολές – τις έρευνες των αρχών οι οποίες κινήθηκαν μετά από μηνύσεις και αγωγές πολιτικών (όλων των τάσεων και αποχρώσεων)… προς το παρόν διαβάστε αναλυτικά τι έχει γραφεί για το θέμα σε ένα επίσης έγκυρο blog το I-Reporter  

ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΤΟΥ   GREEK AMERICAN NEWS AGENCY*

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ…

Σοκ στο Διαδίκτυο.


Το δημοφιλές Press-gr, βρίσκεται στο στόχαστρο της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά απο μηνύσεις για εκβιασμό που υπέβαλλαν έλληνες πολιτικοί, εκδότες και επιχειρηματίες. Αποτέλεσμα μιας επιχείρησης που κράτησε πάνω απο δύο χρόνια ήταν η σημερινή έφοδος της Δίωξης στο σπίτι στελέχους της εφημερίδας "Επενδυτής" καθώς και η κατάσχεση του σκληρού δίσκου του υπολογιστή του στην εφημερίδα. Εκτός από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο εντοπίστηκαν τα IP-adresseses, κι άλλων συνεργατών του blog που ανέβαζαν τα κείμενά τους στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Στο σπίτι του δημοσιογράφου που την ώρα της εφόδου βρισκόταν η μητέρα του, εντοπίστηκαν κείμενα που επρόκειτο να δημοσιευθούν και αφορούσαν τους επιχειρηματίες Ανδρέα Βγενόπουλο, Δημήτρη Δασκαλόπουλο κι έναν ακόμη από το περιβάλλον του πρώτου. Η έρευνα συνεχίζεται με σκοπό να διερευνηθεί εαν μπορεί να στοιχειοθετηθεί η κατηγορία του εκβιασμού.

Ανάμεσα σ αυτούς που είχαν καταθέσει μήνυση για εκβιασμό είναι ο εκδότης Χρήστος Λαμπράκης, η κα Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Θέμος Αναστασιάδης, ο Γιώργος Αλογοσκούφης κ.α. Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν δύο εταιρείες με έδρα την Κύπρο και την Κολομβία, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση την οποία ερευνά ο εισαγγελέας κος Πούλιος.

Πηγές και ειδήσεις για το θέμα αυτό:

Press Gr
http://press-gr.blogspot.com/

Κάτω τα χέρια από τα blogs!
http://www.apomesa.info/2008/02/blogs.html

Επιχείρηση της δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος δίνει το "Πρώτο Θέμα" για το press-gr
http://bollywood-gr.blogspot.com/2008/02/press-gr_8028.html

Συνελήφθησαν οι bloggers του PRESS-GR
http://nakednews-gr.blogspot.com/2008/02/bloggers-press-gr.html

Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εναντίον…blog???
http://grbloopers.blogspot.com/2008/02/blog.html

Μηνύσεις για εκβιασμός στο press.gr είχαν κάνει Αλογοσκούφης, Θέμος, Λαμπράκης, Γιάννα κ.α.
http://troktiko.blogspot.com/

http://kourdistoportocali.blogspot.com/2008/02/press-gr_22.html

ΤΟ PRESS-GR,OI ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ BLOGS,ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ,ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ (+ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ)
http://prezatv.blogspot.com/2008/02/press-groi-blogs.html

Δυστυχώς τις τελευταίες ώρες διαβάζουμε σε blog ονόματα δημοσιογράφων που ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχουν με την υπόθεση του press.gr. Η διασταύρωση αποτελεί πρώτο μέλημα οποιουδήποτε διαχειρίζεται δίκτυο ενημέρωσης και δυστυχώς κάποιοι όχι μόνο δεν το τήρησαν αλλά…
http://troktiko.blogspot.com/2008/02/blog-post_23.html

Τρομερά γεγονότα στον Επενδυτή. Αναζητείται ο Α. Καψαμπέλης; Τι σχέση έχει το ALTER, η βόμβα στον Κουρή, ο έλεγχος του ΣΔΟΕ και το press-gr;

http://lupus002.blogspot.com/2008/02/alter-press-gr.html

Συνελήφθησαν για εκβιασμό (;) οι bloggers του Press Gr

* Το Greek American News Agency  αναδημοσιεύει  από επιλεγμένα Blog  όλη τη σχετική πληροφόρηση που αυτή την  ώρα κατακλύζει το διαδίκτυο σχετικά με την υπόθεση του PRESS.GR χωρίς όμως και  να υιοθετεί πληροφορίες   που αναφέρονται χωρίς να έχουν διασταυρωθεί.