(Ένα από τα συγκλονιστικότερα ενδεικτικά σημεία της εποχής μας!)

Το θέμα που ακολουθεί είναι πέρα ως πέρα αληθινό και δείχνει με ρεαλισμό την σημερινή πραγματικότητα  που δημιουργεί ο φακός της τηλεόρασης όταν  επιχειρεί να εισχωρείσει στα εσώτερα της ψυχής… Ο  ψυχρός και πολλές φορές ανελεήτος φακός κάνει ζουμ και τότε αποκαλύπτεται    το σύμπτωμα και η ψυχοπαθολογία του ανθρώπου της της εποχής  μας  αλλά και  μέχρι που μπορεί φτάσει ο άνθρωπος όταν ζητά τα πολλά, χάνει και τα λίγα που έχει! Επαναλαμβάνουμε πρόκειται για αληθινή εκπομπή που σπάει ρεκόρ  τηλεθέασης εδώ στην Αμερική μέσα από το μεγάλο κανάλι του FOX.   

 

"Απατάς τον άνδρα σου;" Μπράβο κέρδισες 200.000 δολάρια!

– «ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ για τα 100.000 δολάρια! Εχεις κάνει σεξ με το αφεντικό σου για να πάρεις προαγωγή;»

– «Ναι».
– «Σωστά, μόλις κέρδισες!»

Το τηλεπαιχνίδι του καναλιού FOX «The moment of truth» (η στιγμή της αλήθειας) κάνει πάταγο στην Αμερική. Παρακαλάει ο κοσμάκης να παίξει και να βγάλει τ' άπλυτά του στη φόρα. Για να κερδίσεις, πρέπει να πεις την αλήθεια σε ό,τι κι αν σε ρωτήσει ο          κουτσομπόλης παρουσιαστής. Αν κάνεις τον εξυπνάκια και πεις ψέματα, ο ανιχνευτής ψεύδους, με τον οποίο σε έχουν καλωδιώσει, θα το καταλάβει και τότε… τα χάνεις όλα!
ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ η Lauren, που είπε όλη την αλήθεια μπροστά στους γονείς και τον άντρα της για να κερδίσει 200.000 δολάρια. Οι ερωτήσεις στην αρχή ήταν πιο light:
– «Εχεις βγάλει ποτέ τη βέρα σου για να φαίνεται ότι είσαι ελεύθερη;»

Δαγκώθηκε λίγο η Lauren, το σκέφτηκε καλά, και απάντησε θετικά. Ο άντρας της – ένα ήσυχο αγοράκι με γυαλιά, γύρω στα 25 – χαμογελούσε αμήχανα. Οι γονείς της, δίπλα, του χτύπαγαν τον ώμο για να τον ενθαρρύνουν. Δεν ήξεραν τι θα επακολουθούσε..
ΜΕ ΒΛΟΣΥΡΟ ΥΦΟΣ, ο παρουσιαστής της έκανε την επόμενη ερώτηση για τα 50.000

δολάρια:

– «Ησουν ερωτευμένη με κάποιον πρώην σου την ημέρα του γάμου σου;»

Εδώ σε θέλω, Lauren! Το ξανασκέφτεται αυτή, παίρνει βαθιές ανάσες και με απολογητικό ύφος απαντάει θετικά. Ο πιτσιρικάς, ο γυαλάκιας, ήθελε να τη σκοτώσει live από τα νεύρα του.
Και ενώ όλοι λέγανε ότι δεν θα γίνουμε άλλο ρόμπα, σκάει ο πρώην γκόμενός της, ο Φρανκ, και ρωτάει:

– «Πιστεύεις ότι έπρεπε να παντρευτείς εμένα;»
ΚΟΙΤΑΖΕΙ Η LAUREN μια το τεκνό, τον πρώην της, και μια τον γυαλάκια.

– «Φοβάμαι πως ναι, έπρεπε να σε είχα παντρευτεί». Ο ανιχνευτής ψεύδους επιβεβαιώνει την απάντηση και όλη η οικογένεια μένει άφωνη. Η μάνα της Lauren σαν να ήθελε να την αρπάξει από το μαλλί, ενώ ο πατέρας μάλλον αναλογιζόταν όλα τα έξοδα που έκανε για το γάμο με τον γυαλάκια. Αλλά η κορούλα τους που ήθελε διακαώς τα 200.000 δολάρια, δεν κώλωσε σ' αυτά. Οταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν είχε σεξουαλικές επαφές με άλλους άντρες όσο ήταν παντρεμένη, εκείνη δεν δίστασε να πει ξανά το ηχηρό

– «ναι»!

Ο κερατάς (και επίσημα) γυαλάκιας φαινόταν πως το πήρε απόφαση ότι θα τη σκοτώσει την ατιμασμένη, ενώ ο πατέρας της δεν ήξερε από πού να
φύγει…
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, αυτή που θα της έδινε τα πολυπόθητα 200.000, ήταν η πιο ειρωνική:

– «Πιστεύεις ότι είσαι καλός άνθρωπος;»

– «Ναι, πιστεύω ότι είμαι καλός άνθρωπος» 

δηλώνει ευθαρσώς η ξετσίπωτη Lauren. Περιμένουν όλοι με αγωνία την απάντηση του ανιχνευτή ψεύδους. Για λίγα δευτερόλεπτα δεν μιλάει κανείς. Παγωμάρα. Η φωνή του ανιχνευτή έβγαλε το αποτέλεσμα:

– «ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑ!»

Τα έχασε όλα η Lauren κι έγινε και ρόμπα σε πανεθνικό δίκτυο. Απ' το αστυνομικό δελτίο δεν προκύπτει -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- ότι ο γυαλάκιας την έχει τεμαχίσει…
Δείτε το video: