ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ !

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ: στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ  " Ζητούμε από τον Αρχιεπίσκοπο(σ.σ. Αμερικής) να προστατεύσει επιτέλους τα παιδιά μας" 

Μείνετε εδώ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ και ΠΟΛΛΕΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ: ΜΑΪΟΣ, ΙΟΥΝΙΟΣ, ΙΟΥΛΙΟΣ 2007 στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης  "πρέπει να διώξουμε  αυτόν τον(σ.σ. δημοσιογράφο) Α. Στεφανόπουλο (σ.σ.από την επιτροπή του συνεδρίου) γιατί ενοχλείται ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος  από αυτές τις ψευτιές που γράφει(σ.σ περί σεξουαλικών σκανδάλων στον ελληνικό Τύπο ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ και σΤΟ ΠΑΡΟΝ)  για την  Ιερά Αρχιεπισκοπή και τον Αρχιεπίσκοπο μας! Δεν τον θέλουν καθόλου! Ούτε να  ακούνε το όνομα του. Δέχομαι πολλές πιέσεις να τον βγάλουμε έξω!(…)κάτι πρέπει να κάνουμε…βρείτε τρόπο να τον διώξουμε…δεν τον θέλει κανείς με όσα γράφει"         

Το "άνθος της τιμιότητας", το "κλέος και το αγλαϊσμα της ηθικής", η "προσωποποίηση" της "αξιοπρέπειας", της "ευγένειας" του "ήθους" και της "αξιοπιστίας", ο "τίμιος", ο  "ενάρετος" ο "αγνός" και "καλοκάθος" γέρων προέβη σε αυτή την "βαρυσήμαντη" δήλωση  προς στην εφημερίδα αυτόκλητα! Σε  αυτές τις δηλώσεις,  του ο απερχόμενος πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΝΥ, Ν. Διαμαντίδης- λες και γνωρίζει το θέμα ή έχει πάρει ποτέ του θέση δημοσίως  όλα αυτά τα χρόνια που αυτή η χαίνουσα πληγή τρώει τα σωθικά της τοπικής εκκλησίας και της κοινωνίας στους κόλπους της ομογένειας  εναντίον όσων συμβαίνουν στους κόλπους της Εκκλησίας- προέβη αυτόκλητα  με τηλεφώνημα του στην εφημερίδα και έκανε την παραπάνω  δήλωση με σαφάστατες αιχμές εναντίον του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου!  Αφορμή για την αυτόκλητη δήλωση του κ. Διαμαντίδη αποτέλεσαν οι αποκαλύψεις της εφημερίδας για τις υποθέσεις παιδεραστίας που δημοσιοποιήσε η εφημερίδα την Κυριακή 4 Μαϊου.   Ο κ. Διαμαντίδης εκμεταλλευόμενος την άγνοια του συναδέλφου και την πίεση του χρόνου, παραπλανώντας τον εμφανίστηκε τηλεφωνικά-πρόεδρος είναι ακόμα για λίγες ημέρες και τυπικά-  και ζήτησε να πάρει θέση για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας. Πονηρός στόχος  της προκλητικής, απύθμενης  θρασύτατητας  και αψυχολόγητης ενέργειας(να κάνει αυτές τις δηλώσεις) του Νικόλαου Διαμαντίδη είναι να αναστρέψει το αρνητικό και βαρύ κλίμα εις βάρος του μετά τις συνεχείς αποκαλύψεις και τις επώνυμες καταγγελίες   εναντίον του. Καταγγελίες που έχουν κάνει όχι τον γύρο της Ελλάδος αλλά και στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Σύρο όπου όλοι έχουν μείνει άφωνοι με όσα έχουν διαβάσει το τελευταίο διάστημα στον ελληνικό, ομογενειακό και τοπικό Τύπο. Ο ίδιος άνθρωπος, που σήμερα  γράφοντας την τελευταία πράξη στο κύκνειο άσμα της προσωπικής του τραγωδίας  στις 9 και  στις 14 Μαϊου 2007, και σε πολλές συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ δήλωνε με απίστευτη προκλητικότητα "πρέπει να διώξουμε τον Στεφανόπουλο από την επιτροπή του συνεδρίου γιατί ενοχλείται ο Αρχιεπίσκοπος από αυτές τις ψευτιές που γράφει(σ.σ. για τα σεξουαλικά σκάνδαλα στην Ιερά Αρχ. στις εφημερίδες ΤΟ ΠΑΡΟΝ και ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ) για την αρχιεπισκοπή και τον Αρχιεπίσκοπο μας!"           

Αφού  πρώτα πούλησε και πρόδωσε τους ανθρώπους που τον έκαναν πρόεδρο (το 2004) Απόστολο Τομόπουλο και Γιώργο Γεωργόπουλο, και εν συνεχεία τους πέταξε έξω από την Ομοσπονδία γιατί έτρεμε τις αποκαλύψεις

Αφού εν συνεχεία  πούλησε την Ομάδα Δημητρίου- Μιχαλέα -Καλαμαρά που τον ξανά έκαναν πρόεδρο (το 2006),

Αφού διέλυσε την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ και δίχασε την Ομογένεια με τις πράξεις και τα έργα του

Σήμερα τολμά να βάλει και εναντίον του Ανθρώπου που προσωπικά τον ευεργέτησε και τον νομιμοποίησε ορκίζοντάς τον ως πρόεδρο όταν όλοι αρνούνταν να τον νομιμοποιήσουν, ξέροντας πολύ καλά ποιος είναι και τι έχει κάνει κατά το παρελθόν…  

Ο άνθρωπος που δίχασε την Ομογένεια της Νέας Υόρκης και  διέλυσε τον ιστορικό οργανισμό της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ τώρα τολμά και κάνει παρεναίσεις και προς τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο! 

Ο άνθρωπος που πούλησε τους  Απόστολο Τομόπουλο και Γιώργο Γεωργόπουλο οι οποίοι τον έκαναν πρόεδρο το 2004 στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ τώρα τολμά και ασεβεί εναντίον του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου!

Ο άνθρωπος που κάθησε στο σκαμνί του πειθαρχικού τους ανθρώπους που τον έκαναν πρόεδρο τώρα στρέφει το βέλη του και εναντίον του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου!

Ο άνθρωπος που πούλησε την ομάδα Δημητρίου – Μιχαλέα – Καλαμαρά και διέλυσε την Ομοσπονδία καταφέροντας βαρύ πλήγμα στην ενότητα της Ομογένειας σήμερα, ως άλλος Ιούδας,  στρέφεται και με δηλώσεις του εναντίον του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου!

Ο άνθρωπος που εκλιπαρούσε τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο προκειμένου να τον ορκίσει και να τον νομιμοποιήσει ως πρόεδρο τον Οκτώβριο του 2006 σήμερα στρέφεται με δηλώσεις του  εναντίον και του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου,  που επίσης τον ευεργέτησε όταν όλοι  ζητούσαν από τον Αρχιεπίσκοπο να μην τον ορκίσει εκείνος τον όρκισε ζητώντας του να κάνει βήματα και παραχωρήσεις στο όνομα της  ενότητας, εκείνος τον αγνόοησε προκλητικά και προχώρησε αλαζονικά  στον προσωπικό του κατήφορο συμπαρασύροντας και το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο.  

Ο άνθρωπος που εκλιπαρούσε για ραντεβού με τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο από τα τέλη Απριλίου μέχρι και τις 14 Μαϊου 2007  και συναντήθηκε κρυφά από το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας προκειμένου να του αποσπάσει δηλώσεις εναντίον της διοργάνωσης του συνεδρίου της Ομοσπονδίας κόντρα στις αποφάσεις της πλειοψηφίας του Δ.Σ. και της Γενικής Συνέλευσης τολμά και στρέφεται εναντίον του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου!

Ο άνθρωπος που όπου περνά, αποστρέφουν το πρόσωπο και το βλέμμα τους για να μη συναντήσουν το δικό του βλοσηρό και ύπουλο βλέμμα, τολμά και μιλά αυτός για ηθική!  

Ο άνθρωπος που δραπέτευσε στην Ελλάδα σα κλέφτης εν όψει του διήμερου συνεδρίου στις 24 και 25 Μαϊου όπου αναμένεται να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου και να ελεγχθεί για όλες τις παρανομίες και τις ανηθικότητες που έχιε διαπράξει τολμά να μιλά και να κάνει δηλώσεις εναντίον του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου.

   

σε επόμενες δια-συνεδέσεις περισσότερο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ