ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ 

ΩΡΑ 16:00 Ένταση μεταξύ των μελών της  ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης επικρατεί αυτή την ώρα. Αιτία  η αυθαίρετη “απόφαση” των κ. Βεκιαρέλη και Τζουμάκα και χωρίς ειδιαίτερο λόγω που να αιτιολογεί το επείγον της συγκλήσεως της επιτροπής,  να συγκαλέσουν την εξελεκτική  επιτροπή  σήμερα(13 08 2008) στις 18:00 στο Σταθάκειο Κέντρο, παρά το γεγονός ότι ο κ. Ανδρέα Σάββα τους συνέστησε να μη προχωρείσουν σε σύγκληση της επιτροπής χωρίς την παρουσία του!  Ο κ. Σάββας  εγκαίρως ενημέρωσε ότι δεν είναι δυναντόν να παραστεί των εργασιών σήμερα  λόγω προσωπικού κωλύματος και αντιπρότεινε να γίνει η συνεδριάση της επιτροπής σε ώρα και ημέρα που θα μπορούν όλα τα μέλη της επιτροπής. Αντί αυτού, ξαφνικά και πραξικοπηματικά,  οι κ. Δ. Βεκιαρέλης και Ε. Τζουμάκα  προχώρεισαν στην πρόσκληση του 2ου  αναπληρωματικού μέλους για πρώτη φορά μετά τις καταγγελίες του κ. Σάββα όταν επί δυο χρόνια ουδείς εκ των αναπληρωματικών είχε προσκληθεί και ειδικά από τον Φεβρουάριο όταν συστηματικά όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της Εξελεκτικής  Επιτροπής συνεδριάζαν και πραγματοποιούσαν “έλεγχο”  χωρίς το εκλεγμένο  τρίτο μέλος της επιτροπής και χωρίς ποτέ να έχουν προσκαλέσει έναν από τους δυο αναπληρωματικούς!   

  Είναι προφανές ότι η αυτή η αψυχολόγητη και σπασμωδική   ενέργεια αφενός δείχνει πανικό ύστερα από τις αποκαλύψεις και τις  βαρύτατες καταγγελίες που έκανε ο πρόεδρος της Εξελεκτικής Επιτροπής Ανδρέας Σάββα που αφήνουν βαριά σκιά και εν όψει των επικείμενων εκλογών της 8ης Ιουνίου αφού ως γνωστόν οι κ. Βεκιαρέλης και Τζουμάκα  αποτελούν μέλη του συνδυασμού που καταρτίζει εδώ και καιρό ο ο κ. Ντίνος Ράλης, αφήνοντας τους εκτεθειμένους για τις παράνομες ενέργειες τους,  και αφετέρου καταδεικνύει πρόδηλα τις περίεργες όσο και ύποπτες  προθέσεις  των δυο {Δ.Βεκιαρέλη-Ε.Τζουμάκα} να ελέγξουν τις περαιτέρω εξελίξεις επιχειρώντας να εμπλέξουν άλλο άσχετο άτομο με την μέχρι τώρα διαδικασία και όσα έχουν προηγθεί. Και εν προκειμένο τον 2ο αναπληρωματικό αφού ο πρώτος κ. Δρούγος (επίσης αδυνατεί να παραστεί αφού ειδοποιήθηκε εντελώς ξαφνικά και βρίσκεται στην Καλιφόρνια) ως τρίτο μέλος της επιτροπής, προκειμένου να του υφαρπάξουν την υπογραφή  και πραξικοπηματικά  να νομιμοποιήσουν -με τρόπο που δεν είναι σύμφωνος προς το καταστατικό-  την διάτρητη  και άκυρη αναφορά που έκαναν παρανόμως και εν αγνοία του τρίτου μέλους! Επικοινωνήσαμε για το θέμα με τον κ.Σάββα ο οποίος μας είπε ότι πράγματι “υπάρχει μια διάσταση απόψεων και την σημερινή συνεδριάση και για το λόγο αυτό θα επικοινωνούσε με δικηγόρο προκειμένου να τον συμβουλευτεί τι να πράξει”.

ΩΡΑ 20:00  Έντονο κλίμα αυτή την ώρα που συνεδριάζει η ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Ύβρεις, φωνές, και ένταση  μεταξύ Χρήστου Βουρνά, Ελισάβετ Τζουμάκα, Δημήτρη Βεκιαρέλη, Ανδρέα Σάββα. Χρήστος Βουρνάς: γράφετε ανακρίβειες με σκοπιμότητα. Αποδείξετε αυτά που γράφετε τώρα!        

Το θέμα είναι σε εξέλιξη. Το παρακολουθούμε και θα σας ενημερώνουμε.  

Μείνετε εδώ τα καλύτερα  τώρα έρχονται!