Είναι γεγονός! Από αύριο στις 15:00 ώρα Ελλάδος βγαίνει στο αέρα online το νέο Portal της εκπομπής ΖΟΥΓΚΛΑ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, με ειδήσεις, αποκαλυπτικά καυτά ρεπορτάζ όχι μόνο για την Ζούγγλα που επικρατεί  στην Ελλάδα. Για πρώτη φορά με ειδήσεις, ρεπορτάζ, σχόλια και αποκαλύψεις   και για την Ζούγκλα της Ομογένειας στην Αμερική!   ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ   δείτε αυτό,   αυτόαυτό κι αυτόΚαι από αύριο 23 ΜΑΪΟΥ ΟΛΟΙ ΕΔΩ! 

Μείνετε εδώ συντονισμένοι. Ερχονται πολλές και καυτές αποκαλύψεις.

Μπορεί να σας λείψαμε για 72 περίπου ώρες -λόγω τεχνικών και άλλων προβλημάτων που φρόντισαν να έχουμε οι διάφοροι πολλοί και  καλοί μας "φίλοι" τύφλα να έχουν οι οχτροί- αλλά  ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΕΔΩ! Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για το ειλικρινές ενδιαφέρον όλων σας, την υπομονή αλλά και την επιμονή σας! Ζητούμε την καταννόηση σας για την απουσία  αυτή. Συμβαίνουν αυτά. Να είστε όλοι πολύ  καλά, δυνατοί και να δίνετε τον καλό αγώνα στη μάχη και στο στίβο  της ζωής. Εμείς θα είμαστε εδώ με την ομάδα και τους συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο να δίνουμε μαζί{με όλους τους άλλους καλούς φίλους και συναδέφλους με ότι μέσον διαθέτει ο κάθε ένας μας site, blog, forum} τη μάχη για τα εθνικά δίκαια. Την αποκατάσταση της αλήθειας. 

Μείνετε εδώ έρχονται πολλές αποκαλύψεις για τα ομογένειακά δρώμενα στην Νέα Υόρκη. Τις εκλογές και το παρασκήνιο. Τις ζυμώσεις μεταξύ των υποψηφίων. Τις  (βρόμικες) συναλλαγές και κάθε άλλη   πτυχή εν όψει του  καυτού διήμερου της 30ης Μαϊου και 1ης Ιουνίου και τις επερχόμενες εκλογές ΌΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΓΙΝΟΥΝ. ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΩΝ;

ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ GREEK AMERICAN NEWS AGENCY ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ;

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 20ης ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΘΑΚΕΙΟ;   και μια αποκάλψη βόμβα που θα ανατρέψει τις ισοροπίες και  τα δεδομένα.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΠΟΛΛΑ! ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ!