Άρχισαν οι ανατροπές! 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ  Αυτά που γράφουμε εδώ και μέρες επιβεβαιώνονται σήμερα με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο. Απίστευτο κι όμως αληθινό! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που διαρρέει η ομάδα Δημητρίου -Μιχαλέα, ο Ηλίας Τσεκερίδης μετά από ολονύκτιες διαβουλεύσεις δυο εβδομάδων αποφάσισε  τελικά να τεθεί επικεφαλής ως υποψήφιος πρόεδρος  του ψηφοδελτίου που ετοιμάζουν(sic) οι Παναγιώτης Μιχαλέας και Δημήτρης Δημητρίου! Στο ψηφοδέλτιο αντιπροέδρος συμφωνήθηκε να είναι ο Δημήτρης Καλαμαράς ενώ συμμετέχουν αναλογικά και  από τις δυο  ομάδες{ Μιχαλέα-Δημητρίου/ Γεωργόπουλου -Τομόπουλου}  μεταξύ των οποίων οι κ.κ. Κάλλας, Κακούρος, Α. Φωκάς, Α. Αυγητίδης, Π. Μιχαλέας, Γ. Ρουσάκης. Να δούμε τώρα τι έχουν να πουν όσοι έσπευσαν να αποδώσουν εύσημα τιμής, αναγνώρισης και καταξιώσης  στον Ηλία Τσεκερίδη που συνεργάζεται με τους “αυτοδιόριστους” της 29ης Οδού;         

Σε δήλωση του προς το Greek American News Agency πριν από λίγο ο πρώην πρόεδρος και πρόσφατα δικαιωμένος μετά την απόφαση της Γ.Σ. της 7ης Μαϊου Απόστολος Τομόπουλος αφενός  καταδικάζει την ενέργεια Τσεκερίδη σε συνέντευξη που μας παραχώρησε και αφετέρου  μεταξύ άλλων  τονίζει ότι “θα συνεργαστώ και με τον διάβολο προκειμένου να μην έρθουν στα πράγματα οι άνθρωποι που ρήμαξαν την Ομοσπονδία και μας έστειλαν κατηγορούμενους χωρίς λόγο και αδίκως. Αισθάνομαι δικαιωμένος αλλά πρώτα θα μιλήσει η δικαιοσύνη”. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι απόψεις του πρώην πρόεδρου επίσης δικαιωμένου από την ίδια απόφαση  Γιώργου Γιωργόπουλου οποίος τονίζει πως “είναι αδύνατον ο Ηλίας να έχει διαπράξει κάτι τέτοιο! Το θεωρώ απίθανο! θα περιμένω να δω τις εξελίξεις και θα τοποθετηθώ αναλυτικά”. Εν τω μεταξύ οι Δημητρίου – Μιχαλέας κρατούν επτασφράγιστο μυστικό τον συνδυασμό ακόμα και στα μέλη του ίδιου του συνδυασμού  – κατά την πάγια τακτική Δημητρίου να πιέζει τον χρόνο ώστε να φέρνει όλους προ τετελεσμένων-  προκειμένου να υφαρπάξει τις υπογραφές για το κοινό ψηφοδέλτιο που ετοιμάζει. Η ίδια ομάδα -Δημητρίου, Μιχαλέα – διαδίδει σε άλλους κύκλους και κυρίως προς την πλευρά του Γιώργου Κατσίχτη ότι στο ψηφοδέλτιο επικεφαλής προέδρος είναι ο Δημήτρης Καλαμαράς και όχι ο Ηλίας Τσεκερίδης! Στόχος των Δημητρίου -Μιχαλέα είναι η καθυστέρηση του χρόνου ώστε να μην μπορεί να σχηματίσει συνδυασμό ο Γιώργος Κατσίχτης βάζοντάς του το ηθικό δίλλημμα “μα κατεβαίνει πρόεδρος ο ξάδερφος σου ο Δημήτρης, πώς θα πας εσύ για πρόεδρος; Θα πας κόντρα δηλαδή στον Δημήτρη και την ομάδα;” Μάλιστα προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας  Γ. Κατσίχτη, μιας και θεωρείται άνθρωπος κοινής αποδοχής συγκεντρώνοντας την εκτίμηση και την καθολική  αναγνώριση της ομογένειας άρα με συντριπτική πλειοψηφία εκλέγεται, άνθρωποι της ομάδας Μιχαλέα – Δημητρίου χρησιμοποίησαν ακόμα και  ψυχολογικές πιέσεις προν την πλευρά Κατσίχτη βάζοντας ακόμα και συγγενείς του Γιώργου Κατσίχτη και του Δ. Καλαμαρά  να σκήσουν πίεση στον Γ.Κ. προκειμένου να παραιτηθεί των προθέσεων του να ηγηθεί ενός κοινού ενωτικού ψηφοδελτίου. Ο ίδιος ο Γ. Κατσίχτης πάντως δηλώνει πως σε λιγότερο από ένα 24ωρο σχηματίζει συνδυασμό όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο. Από την πλευρά πάντως  του Γ. Κατσίχτη  αναφέρεται ότι αν ισχύει κάτι τέτοιο και επικαφαλής του συνδυασμού είναι ο Ηλίας Τσεκερίδης και όχι ο Δημήτρης Καλαμαράς τότε δεν υπάρχει κανένα ηθικό δίλειμμα!

Αυτά και άλλα πολλά συμβαίνουν στο έντονο προκελογικό κλίμα στην Αστόρια της ΝΥ. Κλίμα το οποίο βαραίνει όσο πλησιάζει το  καυτό διήμερο της 31ης Μαϊου /1ης Ιουνίου.   Σε επόμενες συνδέσεις σας διαβάστε  ένα πλήρες αναλυτικό  ρεπορτάζ  με πολλές αποκαλυπτικές λεπτομέριες για όλους και για όλα!

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΤΏΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ