Η αλήθεια στα χαρακώματα… (Β' μέρος)

Ο καρνάβαλος της «Νέας Τάξης» και ο πραγματικός ρόλος του Σιωνισμού;
.

Επειδή οι «εγκέφαλοι» πίσω από την προσπάθεια ανάληψης του οικονομικού ελέγχου, παγκόσμια, είναι στην πραγματικότητα …ανεγκέφαλοι, προσπαθούν να «φτιάξουν» το τερατούργημα της «Νέας Τάξης», οικειοποιώντας -ελλείψει ιδεών- αρχαίους πολιτισμούς. .
Επειδή ο «καρνάβαλος» αυτός θα αποτελεί μια νέα αυτοκρατορία, θα πρέπει να υπερέχει, σε (φαινομενικό) μεγαλείο, απ' όλες τις αυτοκρατορίες που άφησαν το στίγμα τους στην παγκόσμια ιστορία, και έτσι στην συνείδηση των λαών. Για τον σκοπό λοιπόν αυτό έχουν βάλει πλώρη οι κατασκευαστές του να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα κομμάτια, από τις πραγματικές αυτοκρατορίες, προκειμένου να τον συναρμολογήσουν. .
Τα κομμάτια που απαραιτήτως χρειάζονται, πρέπει, εκτός από τη Ρώμη, να προέρχονται (προσέξτε!) κι από την αρχαία Βαβυλώνα (σήμερα ερείπια, νότια της Βαγδάτης – Ιράκ), την Περσία (που διαδέχτηκε την Βαβυλώνα – Ιράν), καθώς και την Ελλάδα (που διαδέχτηκε τους Πέρσες – Μακεδονία). Δεν είναι όμως δυνατόν να νομιμοποιηθεί στην συνείδηση των λαών αυτός ο καρνάβαλος, σαν ο νέος «αυτοκράτορας», αν δεν έχει εξασφαλίσει πρώτα την κυριαρχία επάνω στους κληρονόμους αυτών των αρχαίων αυτοκρατοριών. Αυτό είναι κανόνας, διότι αλλιώς θα υπάρχει ο κίνδυνος, να υποβόσκει μια κρυφή εθνική υπερηφάνεια, η οποία θα μπορούσε να πυροδοτήσει στο μέλλον ανεξέλεγκτες συσπειρώσεις. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΕΔΩ