Για ακόμα μια φορά ο Νικόλαος Διαμαντίδης(πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκη όπου επί των ημερών της 4ετούς θητείας του ο ιστορικός οργανισμός υπέστη την χειρότερη δυνατή καθίζηση τραυματίζοντας ανεπανόρθωτα -και μάλλον  σε μη αναστρέψιμο βαθμό-  το κύρος και την όποια αξιοπιστία διέθετε πολύ πριν από την "εκλογή" του εν λόγω "κυρίου" προέβει σε άλλη μια έκνομη και παράνομη ενέργεια ξεπερνώντας κάθε όριο! Τι έκανε; Εκμεταλευόμενος την  ημέρα των εκλογών της 4ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ  και προκειμένου να αυτοπροβληθεί για ακόμα μια φορά  επαναλαβε τα ίδια γνωστά καμώματα που διέπραττε μαζί με τον κ. Ντίνο Ράλλη κατά το διάστημα που ήταν πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ. Τι έκανε ; Διαβάστε παρακάτω

Σήμερα 4 Νοεμβρίου 2008 πριν από λίγες ώρες (και συγκεκριμένα στις 19:20 ώρα Ελλάδος), εκμεταλευόμενος την πλήρη  έλεθψη ενημέρωσης  των ελληνικών ΜΜΕ για  την εσωτερική δομή  και οργάνωση της Ομογένειας , και κυρίως την παντελή άγνοια για πρόσωπα, πράγματα,  και  καταστάσεις,  εμφανίστηκε (οχι τυχαία) στον γνωστό μεγάλο και δημοφιλή ραδιοφωνικό  σταθμό  Flash της Ελλάδας  προκειμένου να δώσει την δική του εκδοχή για τις αμερικανικές εκλογές. Ως εδώ καλά.  Ο κάθε ένας  έχει το δικαίωμα  να καταθέσει την άποψη του επί παντός επιστητού(…) Το ερώτημα είναι με ποια ιδιότητα εμφανίστηκε ο κ. Διαμαντίδης ; λέγοντας μάλιστα απίστευτες ανακρίβειες επί του θέματος.  Όμως   εδώ είναι που αρχίζει το πρόβλημα με την συστηματική παραβίαση  κάθε νομιμότητας από τον κ. Ν. Διαμαντίδη εδώ και χρόνια.  Προκειμένου λοιπόν να ιανοποιήσει το γνωστό  μη ελεγχόμενο πάθος του για αυτοπροβολή εμφανίστηκε  σε  ραδιοφωνική εκπομπή  με την ιδιότητα του προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ(!) αποκρύπτοντας από παραγωγούς και δημοσιογράφους ότι πλέον δεν είναι πρόεδρος εδώ και μήνες!

Φυσικά στο άκουσμα και μόνο των πρώτων δευτερολέπτων την προσφώνηση του ως προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ από τον παραγωγό της εκπομπής συνάδελφο Δ. Κρικέλα   τα τηλέφωνα του σταθμού άναψαν αμέσως προκειμένου αφενός μεν όσοι άκουγαν από το διαδίκτυο  να ενημερώσουν τον σταθμό ότι ο κ. Διαμαντίδης δεν είναι πια πρόεδρος της Ομοσπονδίας και κάνει κατάχρηση μια ιδιότητας που πλέον δεν έχει και αφεταίρου ο σταθμός καθώς και η ανταποκρίτρια του σταθμού κ. Δέσποινα Συριοπούλου   άρχισαν να δέχονται σειρά τηλεφωνήματων με καταγγελτιτκό χαρακτήρα όχι μόνο  για αυτή την παραποίηση και παράνομη χρήση  αξιώματος που πλέον δεν κατέχει αλλά και για άλλες πράξεις του από το  πρόσφατο παρελθόν του Νικόλαου Διαμαντίδη…

Ειδοποιήθηκε ο παραγωγός  αλλά και ο σταθμός την ώρα που ήταν στον αέρα ο κ. Διαμαντίδης και τον έκοψαν άμεσα και διακριτικά.  Άμμεσα η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Ομοσπονδίας κ. Έλλη Μελέμη με εντολή του Γενικού γραμματέα της Ομοσπονδίας Π. Γαλάτουλα  επικοινώνησε με τον σταθμό και τον παραγωγό της εκπομπής που "φιλοξένεισε" εν αγνοία του τον κ. Διαμαντίδη με μια ιδιότητα που πλέον δεν έχει(!) και ενημέρωσε για τα ακριβή  γεγονότα. Ο παραγωγός κ. Δημήτρης Κρικέλας ζήτησε συγνώμη και αμέσως αποκατέστησε  την αλήθεια λέγοντας στην ίδια εκπομπή ότι "πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης βεβαίως δεν είναι ο κ. Διαμαντίδης αλλά  ο κ.  Δημήτρης Καλαμαράς".

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ όπως μας αποκάλυψαν στον σταθμό συνάδελφοι σε κανέναν από όσους μίλησε  ο κ. Διαμαντίδης μέχρι να βγει στον αέρα (συνθίζεται να γίνονται σχετικές προσυνεννοήσεις όπου καταγράφεται το πλήρες όνομα και  η ιδιότητα που δηλώνεις)  δεν είπε  ότι πλέον δεν είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας από τον περασμένο Ιούνιο. Την ίδια παραπλανητική "τακτική" ακολούθησε και κατά την διάρκεια της εκπομπής όταν ο παραγωγός και καλός  συνάδελφος  Δημήτρης Κρικέλας τον προσφώνησε με την ιδιότητα που είχε δηλώσει δεν προέβει ούτε τότε σε διόρθωση, αν υποτεθεί ότι ήθελε -κατά την πάγια και προσφιλή τακτική του να αυτοπροβληθεί- και ξέχασε τόσες φορές να ενημερώσει ότι πλέον δεν είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ.  Την επισήμανση αυτή έκανε και ο Δημήτρης Κρικέλας με τον οποίο επικοινώνησε το Greek American News Agency ο οποίος επεσήμανε ότι "αφενός εμείς δεν είμαστε σε θέση εδώ στην Ελλάδα να ξέρουμε τι γίνεται στην Ομογένεια και τι παίζεται και αφεταίρου όσες φορές χρειάστηκε να μιλήσουμε μαζί του δεν μας  έδωσε την τωρινή του ιδιότητα" 

Στην γλώσσα της νομικής αυτή η πράξη του κ. Νικόλαο Διαμαντίδη  χαρακτηρίζεται ως αξιόποινη πράξη και διώκεται ποινικά. Αυτός που υποπίπτει σε αυρτό το αδίκημα  παραπέμπεται να δικαστεί με την κατηγορία της  παράνομης χρήσης ιδιότητας,  αντιποιήση αρχής και  αξιώματος, παραπλάνηση και μια σειρά άλλων αξιόποινων πράξεων…

 

Για τον Νικόλαο Διαμαντίδη έχουμε γράψει αρκετές φορές για τα έργα… τις ημέρες… την πολιτεία..την δράση… και τις πράξεις του…Είναι γνωστό στην Ομογένεια ότι  κατά σύστημα και εξακολούθηση  (συνεχώς) και κατά συρροή  εξαπατούσε  τα μέλη και τους αντιπροσώπους του οργανισμού αφενός για να παραμένει στην καρέκλα του και αφεταίρου εκμεταλευόμενος την  θέση και το αξιώμα που από κάποιο σημείο και έπειτα κατείχε παράνομα  για να προχωρά σε άλλες  επίσης έκνομες πράξεις για τις οποίες πολύ σύντομα-σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές μας- θα λογοδοτήσει ενώπιον της  Αμερικανικής δικαιοσύνης όπως επί πλέον έχει δηλώσει με συγκεκριμένες καταγγελίες εις βάρος του  ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Απόστολος Τομόπουλος. Υπενθυμίζεται ότι   από τα έργα τις ημέρες και την "πολιτεία" του εν λόγω "κυρίου" έχει ζημιωθεί ο ιστορικός οργανισμός με αποτέλεσμα οι πάντες στο άκουσμα της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων αμέσως  να συνδέεται και να ταυτίζεται  με τον Νικόλαο Διαμαντίδη και όλοι να αποφεύγουν οποιαδήποτε επίσημη ή ανεπίσημη επαφή με τον οργανισμό.

Δεν είναι τυχαίο ότι  από τον Σεπτέμβριο έχουν έρθει στην Νέα Υόρκη περισσότεροι από 20 υπουργοί και υφυπουργοί, πολιτικοί, ανώτατοι κληρικοί  και άλλοι επίσημοι  και ουδείς δέχθηκε να έρθει στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων! Ο μόνος που δέχθηκε να έρθει και αυτός για λιγότερο από 20΄είναι ο υφυπουργός κ. Πλακιωτάκης όπου συνατήθηκε εθιμοτυπικά καικλεισμένμων των θυρών με τέσσρα – πέντε μέλη του Δ.Σ.  και αυτός  ήρθε χάρη στην  ασφυτκική πίεση του Γ.Γ. Πέτρου Γαλάτουλα ο οποίος σήμερα  από αρκετούς στο Δ.Σ. και χωρίς εκείνος αντικειμενικά να ευθύνεται, αντιμετωπίζεται με δυσμένεια  για την αδυναμία του-ακόμα και ως πρόεδρος της Νομαρχιακής της Ν.Δ.- να πείσει κάποιους εκ μέρους της Ελληνικής κυβερνήσεως να προσέλθουν στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων.

Υπενθυμίζεται -και οι παλαιότεροι το γνωρίζουν επιβεβαιώνεται όμως και από τα αρχεία του Τύπου – πολύ πριν συμβούν όσα συνέβεισαν επί των ημερών Διαμαντίδη και το Greek American News Agency συστηματικά με στοιχεία και ντοκουμέντα αποκαλύπψει για τα έργα και τις ημέρες του Νικολάου Διαμαντίδη- στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων με κάθε προσέλευση έλληνα πολιτικού, καλλιτέχνη, πανεπιστημαικού κτλ, ήταν παράδοση  να διοργανώνονται οι γνωστές μεγάλες και πετυχημένες  πανομογενειακές συγκεντρώσεις προκειμένου να έρθει σε απευθείας  επαφή και επικοινωνία για διάλογο με τους ομογενείς ο κάθε επισκέπτης από Ελλάδα.

Η κατάσταση χειροτέρεψε μετά τα όσα έχουν διαδραματιστεί, από τον Οκτώβριο του 2005-με τα γνωστά γεγονότα και τις δημόσιες αναταλλαγές ύβρεων- και ειδικά τον Απρίλιο και τον Μάϊο του 2006 με αποκορύφωμα την οργανωμένη αντίδραση (με σύστημα, σχέδιο και συγκεκριμένο μηχανισμό)  στην διοργάνωση του συνεδρίου της Ομοσπονδίας  από τους κ. Ράλλη και Διαμαντίδη οι οποίοι δεν δίστασαν να προβούν σε πράξεις που έβλαπταν τα συμφέροντα του οργανισμού που και οι ίδιοι συμμετείχαν { ο ένας ως πρόεδρος και ο άλλος ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων} ΟΥΔΕΙς ΕΞ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΠΛΕΟΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΕΙ, Ή ΝΑ ΈΧΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ,  ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ!  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και θα χρειαστεί πολύ δουλειά για να αλλάξει αυτή η όζουσα και δυσώδεις αρωστημένη κατάσταση που επήλθε από τους αδέξιους  χειρισμούς και κυρίως τις παράνομες και έκνομες πράξεις του Νικόλου Διαμαντίδη και του Ντίνου Ράλλη.

Και όλα αυτά την ώρα που ο Ελληνισμός δίνει την δική του μάχη δίπλα στον γερουσιαστή Obama για ένα διαφορετικό και πιο ελπιδοφόρο αύριο. Ο Νικόλαος Διαμαντίδης   ξεπέρασε  για άλλη μια φορά κάθε όριο προκειμένου να ικανοποιήσει την προσωπική του ματαιοδοξία εμφανιζόμενος ακόμα μια φορά  με μια ιδιότητα που δεν έχει! 

Τονίζεται -για να μην ξεχνιώμαστε ότι το δίδυμο Ράλλη Διαμαντίδη-  έκαναε συστηματικά κατάχριση αξιώματος και εμφανιζόταν ανεξέλεγκτα  να εκπροσωπούν τον οργανισμό σε διάφορα evnet και γεγονότα,  σε Ελλάδα και Αμερική, εν αγνοία του Διοικητικού Συμβουλίου!

Ο Νικόλαος Διαμαντίδης μάλιστα έστελνε  επιστολές-αρκετές από αυτές για προσωπικά ρουσφέτια-έχουμε στη διάθεση μας-  πάλι εν αγνοία του Δ.Σ. Άλλες πάλι φορές  έδινε  "συστατικές" επιστολές πάλι εν αγνοία του Δ.Σ μια εξ αυτών μάλιστα δόθηκε στην κ. Μαρουλέτη(του ΑΚΤΙΝΑ FM) ερήμην και εν αγνοία του τότε  Δ.Σ. και χάρη σε αυτή την παράνομη συστατική επιστολή η κ. Μαρουλέτη εισέπραξε χιλλιάδες δολάρια από την πολιτεία της ΝΥ αλλά και από την Ελλάδα χιλλιάδες euros! Πολύ σύντομα θα δώσουμε στη δημοσιότητα τα σχετικά  ντοκουμέντα. 

Τα κατοθρώματα όμως των κ. Ράλλη και Διαμαντίδη δεν σταματούν εδώ υπάρχουν και άλλα πολλά που πολύ σύντομα θα αποκαλυφθούν με στοιχεία και ντοκουμέντα..    

Αποκορύφωμα  των έκνομων και παράνομων ενεργειών του δίδυμου Διαμαντίδη Ράλλη η τελευταία αποκάλυψη του Greek American News Agency  για το μεγάλο ηθικό οικονομικό και διοικητικό σκάνδαλο   με το περίεργο θολό όσο και ύποπτο ατύχημα το οποίο γνώριζε μόνον ο ίδιος ο Νικόλαος Διαμαντίδης  και ο κ. Ντίνος  Ράλλης και ουδείς εκ των υπολοίπων στην Ομοσπονδία για περισσότερο από ένα χρόνο!  Πολύ περισσότερο ουδείςστο προηγούμενο Δ.Σ.  γνώριζε για το "ατύχημα" της 27ης Μαρτίου(07) που συνέβη έξω ακριβώς από το κτήριο της Ομοσπονδίας. Αυτά είναι μερικά από τα έργα και τις ημέρες από από την πολιτεία και την δράση του Νικόλαου Διαμαντίδη και του Ντίνου Ράλλη. Έίναι αυτά που τους  χαρακτηρίζουν προσωπικά έχοντας όμως υποθηκεύσει το έτσι κι αλλιώς άβεβαιο  μέλλον του οργανισμού. Ένα οργανισμός τα μέλη του οποίου-νέα και παλαιά- θα πρέπει να δουλέψουν πολύ σκληρά για να αποχωματιστεί και να αποκαθαρθεί από αυτό το  παρελθόν που δημιούργησαν οι Νικόλαος Διαμαντίδης και Ντίνος Ράλλης.  Η μόνη προσφορότερη λύση με αφορμή και τα όσα έχουν προηγηθεί είναι  η παραπομπή του στο πειθαρχικό με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής  από τα μητρώα του οργανισμού και αφαίρεση κάθε προηγούνμενου αξιώματος. 

σε επόμενες συνδέσεις σας περισσότερες αποκαλύψεις…