«Η παχυσαρκία είναι μια επικύνδυνη και ύπουλη επιδημία για ολόκληρο τον κόσμο. Από το πάχος ξεκινούν τα περισσότερα προβλήματα. Οφείλουμε να προλάβουμε τα χειρότερα αν θέλουμε να είμαστε υγιείς». Αυτά και πολλά άλλα δηλώνει αποκλειστικά στο Greek American news Agency ο Κωνσταντίνος  Ζαρκάδας . Ο άνθρωπος για τον οποίο εδώ και δυο χρόνια μιλά για αυτόν -και τα μικρά ή μεγάλα προσωπικά θαύματα που πετυχαίνει- όλη η Ομογένεια της Νέας Υόρκης,  όχι μόνο γιατί δίνει λύσεις στο καυτό πρόβλημα της παχυσαρκίας, αλλά και διότι ένας Ελληνοαμερικανός ιατρός κατάφερε να βρει λύση στο υπαριθμόν ένα πρόβλημα σήμερα της Αμερικής, την παχυσαρκία είναι εδώ μαζί σας Live και σας μιλά για το πρόβλημα σας. Το Greek American News Agency στην σελίδα της υγείας που ανοίγει ύστερα από δική σας απαίτηση θα σας δίνει την δυνατότητα όχι μόνο  να  διαβάζετε  τον ιατρό Κ. Ζαρκάδα μέσα από  επίκαιρα ιατρικά άρθρα αλλά να τον  ακούτε και να τον βλέπετε. Μείνετε εδώ! 

Ο κ. Ζαρκάδας αν και νεαρός κατάφερε  μέσα από το δικό του πρόβλημα-όπως ο ίδιος διηγείται-  να δώσει την εξιδανικευμένη προσωπική  ποθητή λύση για κάθε άνθρωπο και ειδικά το γυναικείο στοιχείο που είναι και το άμεσα ενδιαφερόμενο κομμάτι της κοινωνίας. «Η παχυσαρκία -όπως μας λέει ο ίδιος  -είναι αιτία πολλών δεινών για την ψυχική, σωματική αλλά και κοινωνική υγεία του κάθε ανθρώπου» Το ιδιαίτερο με τον ιατρό Κ. Ζαρκάδα,  για τον οποία μιλά όλη η ελληνική κοινότητα της Νέας Υόρκης και η φήμη του μεγαλώνει καθημερινά περνώντας τα σύνορα των ελλήνων της ομογένειας σε  ανθρώπους όλων των εθνικοτήτων της Αμερικής που τον επισκέπτονται από διάφορα σημεία των ΗΠΑ, είναι ότι  έκανε το προσωπικό του πρόβλημα λύση για ολόκληρο τον κόσμο.

Δημιούργησε ένα ειδικό θεραπευτικό  πρόγραμμα για κάθε έναν άθρωπο που νιώθει τα περιττά κιλά να του δημιουργούν κοινωνικό πρόβλημα. Μετά από μια σειρά μελετών και πρακτικών  που εφάρμοσε στον εαυτό του,   ιατρός παθολόγος ο ίδιος, κατάφερε να βρεί τον  ειδικό  ξεχωριστό προσωπικό συνδυασμό θεραπευτικής αγωγής ατομικά για κάθε ένα ξεχωριστά, που λύνει σταδιακά το πρόβλημα χωρίς τις παρενέργειες που αφήνουν οι διαίτες κάθε είδους.

Η θεραπευτική αγωγή που εφαρμόζει μετά από τις  σχετικές γενικές  εξετάσεις ώστε να δει την κατάσταση του οργανισμού που παραλαμβάνει διαφέρει κατά πολύ από αυτά που έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας ή έχουν εφαρμοστεί.  Δημιουργεί ένα ειδικό προσωπικό πρόγραμμα   για την σταδιακή και ανώδυνη απώλεια βάρους χωρίς να επιβαρύνει τον οργανισμό. Το ξεχωριστό όμως στο πρόγραμμα αυτό είναι ότι ακόμα και μετά την επίτευξη του στόχου της απώλειας βάρους το πρόγραμμα συνεχίζεται ώστε να επανέλεθει ο οργανσιμός σε νέα φυσιολογική κατάσταση. Ποιός είναι όμως ο γιατρός που έχει αναστατώσει όχι μόνο  τον γυνακείο πληθυσμό της Ομογένειας με τα μικρά ή μεγάλα ιατρικά  θαύματα που πετυχαίνει; Ποιος είναι ο γιατρός που κατάφερνει τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρομνικό διάστημα;  Συναντήσαμε τον κ. Ζαρκάδα στο γραφείο του και μιλήσαμε μαζί του για τον ίδιο, τις σπουδές του αλλά κυρίως για το ειδκό πρόγραμμα που εφαρμόζει στους ασθενείς του. Ακούστε τον ίδιο σε μια  πρώτη αποκλειστική ιατρική συνέντευξη και προσωπική  ενημέρωση σας, σα να τον είχατε μπροστά σας. Μιλά γοα το πρόβλημα της παχυσαρκίας, το ειδικό πρόγραμμα που εφαρμόζει αλλά ανάβει και το κόκκινο φως κινδύνου για την παχυσαρκία η οποία προσλαμβάνει διαστάσεις επιδημίας σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Ο Κωνσταντίνος Ζαρκάδας ειδικεύεται στην απώλεια βάρους. Γεννήθηκε στην Αθήνα και με τους γονείς τους μετανάστευσε στην Νέα Υόρκη. Φοίτησε -και είναι περίφανος για αυτό- στο σχολείου του Αγίου Δημητρίου και εν συνεχεία σπούδασε στο χάντερ κόλεντζ και τέλειωσε την ιατρική με ειδικότητα παθολόγου στο πανεπιστήμιο του Αγίου Δομήνικου. Ειδικότητα έκανε στο North Shore University  of New York.  Τα γραφεία του βρίσκονται στο κέντρο της Αστόριας στην ΝΥ στην διεύθνηση 46-04 31 Ave Astoria. Το τηλέφωνο του  στην Νέα Υόρκη είναι  το 001+ 718 626 2222