ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Το 2009 θα είναι ακόμα δυσκολότερο όχι μόνο για ολόκληρο  τον κόσμο Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ-ΙΡΑΝ-ΙΡΑΚ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΤΑΥΛΑΝΔΗ-ΑΦΡΙΚΗ-ΚΟΡΕΑ-ΡΩΣΙΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΒΑΛΚΑΝΙΑ   αλλά και ειδικότερα για την Ελλάδα.  Αυτό φαίνεται όχι μόνο από όσα έχουμε ήδη αποκαλύψει  από τις 9 Δεκεμβρίου 08 και εν συνεχεία επιβεβαιώθηκαν από το ανησυχητικά  εμπεριστατωμένο  ρεπορτάζ του έγκριτου συναδέφλου  κ. Λάμπρου Παπαντωνίου λίγο πριν εκπνεύσει το 2008,  αλλά προκύπτει και από τις προθέσεις των μυστικών και φανερών  αμερικανικών υπηρεσιών.  Ενδεικτικά των προθέσεων αυτών είναι τα όσα αναφέρονται σε μυστικές ή ακόμα και δημόσιες εκθέσεις (αναφορές) των αφανών και  εμφανών κέντρων εξουσίας των ΗΠΑ ως προς την Ελλάδα. 

Το  Greek American news Agency σε συνέχεια των ανωτέρω δημοσιευμάτων  αποκαλύπτει  ΣΗΜΕΡΑ 02 01 2009 αποκλειστικά τα όσα εδώ και λίγα 24ωρα   αναφέρει επισήμως -και εδώ είναι το άκρως ανησυχητικό- το  NCTC {The NATIONAL COUNTER TERRORISM CENTER-ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ }.

Παράλληλα σε άλλη έκθεση την οποία και αποκαλύπτουμε  θέλοντας να παρουσιάσει την Ελλάδα ως χώρα επικίνδυνη για την ασφάλεια των πολιτών άρα και των επισκεπτών-τουριστών- αιτιολογώντας την ύπαρξη της χώρας μας στο χάρτη επικινδυνότητας παραθέτουν άσχετα με την 17ΝΟΕΜΒΡΗ 211 χτυπήματα που καταγράφηκαν από το 2004(δηλ.μετά την εξάρθρωση της 17Ν) μέχρι και το 2008!

Στην επίσημη ιστοσελίδα του γνωστού  υποστηρικτικού κέντρου των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, οι ειδήμονες του κέντρου εξακολουθούν να τοποθετούν την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ -ναι καλά διαβάσατε ΔΕΙΤΕ ΤΟ – ως πρώτη επικίνδυνη τρομοκρατική οργάνωση  στον κόσμο και στην λίστα κατάταξης (κατά αλφαβητική σειρά )την τοποθετεί στην 41η θέση!

 

Το περιέργο δεν είναι μόνο αυτό, αλλά όταν κάποιος πάει στο εικονίδιο της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ  το οποίο  έχει πρώτο (!!!) μεταξύ των πλέον ισχυρών  ένοπλων επαναστατικών οργανώσεων ανά τον κόσμο, δεν υπάρχει σχετικό link  που να παραπέμπει στην 17ΝΟΕΜΒΡΗ για πληροφορίες(δράση χτυπήματα κτλ)! Αντιθέτως  σε όλες τις άλλες ένοπλες οργανώσεις  υπάρχει πλούσιο πληροφοριακό υλικό,  για την 17ΝΟΕΜΒΡΗ  όμως  δεν υπάρχει παρά μια μόνο μικρή  παραπομπή σε έκθεση του  Foreign Terrorist Organizations (FTOs). Σε αυτή την έκθεση ( 11Οκτώβριου 2005) η 17ΝΟΕΜΒΡΗ βρίσκεται στην 31 θέση!

 

Ωστόσο στην ομάδα των Group που παρουσιάζει η επίσημη αμερικάνικη ιστοσελίδα  με τις τρομοκρατικές οργανώσεις  έχει πρώτη την παραπάνω Ελληνική  οργάνωση! Μια οργάνωση, η οποία διεθνώς είναι γνωστό ότι στο μεγαλύτερο μέρος της έχει εξαρθρωθεί -τουλάχιστον ο επιχειρησιακός πυρήνας της- και όμως οι Αμερικανικές υπηρεσίες,  δημιουργώντας  εντυπώσεις  στο συγκεκριμένο μέρος της ιστοσελίδας τους όπου παραθέτουν  τα σήματα(logo) των τρομοκατικών οργανώσεων  έχουν πρώτη την Ελληνική(;) 17 ΝΟΕΜΒΡΗ,  δίπλα και κάτω από πράγματι εν ενεργεία ένοπλες και εκτός νόμου  οργανώσεις.

Πρόκειται για λάθος; Οι Αμερικανοί σε αυτά τα θέματα δεν κάνουν  λάθη.   Για παράλειψη; Μάλλον όχι. Βαρεμάρα των υπεθύνων; Πολύ δύσκολο, αυτά τα κέντρα, όπως και οι ιστοσελίδες τους, περνάνε από ειδικές αναλύσεις και προτατεύονται από ειδικούς προστατευτικούς ηλεκτρονικούς ιστούς. Είναι τυχαίο άραγε το γεγονός; Καθόλου!  Ξεχάστηκε εκεί; Ούτε! Η απάντηση είναι κατηγορηματική. Υπάρχει σκποπιμότητα.  Και προκύπτει από συγκεκριμένα στοιχεία. Και ιδού το γιατί. Οι υπέυθυνοι του συγκεκριμένου κέντρου  παραπέμπουν στην επίσημη λίστα του Αμερικανικού Υπουργείου των Εξωτερικών όπου επίσης έχει όλες τις -κατά τους Αμερικανούς – τρομοκρατικές οργανώσεις και εξακολουθεί να έχει την Ελληνική(;) 17ΝΟΕΜΒΡΗ. Βάσει αυτής της επίσημης λίστας το εν λόγω κέντρο τον Οκτώβριο του 2008 (δηλαδή πολύ πρόσφατα) συνέταξε την ανανεωμένη λίστα ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ  

Και τώρα ΔΕΙΤΕ  και την άκρως αποκαλυπτική(μέχρι πρότινος μυστική) 10σελιδη έκθεση  για τα «τρομοκρατικά» χτυπήματα που έχουν γίνει στην Ελλάδα από το 2004 μέχρι και το 2008 όπως την παρουσιάσουν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.   

 

Υπενθυμίζεται ότι η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ εξαρθρώθηκε (τυχαία άραγε;) παραμονές της διοργάνωσης των Ολυμπαικών αγώνων το 2004)!) και όμως συνεχίζει για τους Αμερικανούς  η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ να υπάρχει! Συνεχίζουν προκλητικά να την εμφανίζουν στις μυστικές και φανερές κυβερνητικές λίστες τους εκθέτοντας την χώρα μας διεθνώς.   

 

Εδώ δυο πράγματα συμβαίνουν. οι Αμερικανοί γνωρίζουν  κάτι που δεν ξέρουν οι δικοί μας (διωκτικές και μυστικές κυβερνητικές υπηρεσίες) στην Ελλάδα για την 17ΝΟΕΜΒΡΗ ή είναι συνέχεια της ίδιας γνωστής υστερικής ανθελληνικής  πολιτικής που ακολουθούν εδώ και χρόνια εναντίον της χώρας και των εθνικών συμφερόντων της Ελλάδας.  Το βέβαιο είναι ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός.  

 

Κοντολογίς. Δηλαδή η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται στις χώρες που αφενός αδυνατεί να εξαρθώσει και να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία, άρα ευθέως λένε στον κόσμο και την διεθνή κοινότητα  ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, πλήττοντας τον τουρισμό της χώρας, και αφετέρου αυτή η συνεχής αμερικανική εμμονή με την ύπαρξη της 17ΝΟΕΜΒΡΗ προοιωνίζει γεγονότα και καταστάσεις που έρχονται δυστυχώς  με ταχείς ρυθμούς εν όψει των συνολικών επερχόμενων γεωπολιτικών και γεωστρατηγικών ανακατάταξεων στα Βαλκάνια και την Μέσογειο.   Εξυπακούεται ότι αυτές οι εκθέσεις αποστέλλονται στις μυστικές υπηρεσίες όλων των χωρών και εκείνες με την σειρά τους τις διαβιβάζουν στα αρμόδια κρατικά τμήματα κάθε χώρας.  

 

Ενδιαφέρον όμως  παρουσιάζει και ο χάρτης δράσης των οργανώσεων αυτών, δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς και είναι και ο επιχειρησιακός χάρτης στρατιωτικής δράσης εναντίον του άξονα του κακού σύμφωνα με το δόγμα Bush,  των ΗΠΑ τα προσεχή χρόνια) ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ .{κάνοντας κλικ σε κάθε όνομα βλέπετε -και την κατά τους αμερικανούς- την ακτίνα δράσης της οργάνωσης άρα και των  επιχειρησιακών αντιδράσεων  των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ}. Ο Συγκεκριμένος χάρτης δεν είναι άσχετος με τα απόκρυφα  μυστικά σχέδια των Αμερικανών τα οποία έχουν εξυφανθεί πολύ πριν από την εκλογή του Barack Obama. Σχέδια τα οποία μέχρι σήμερα αποτελούσαν ασκήσεις επί χάρτου και σενάρια  που δυστυχώς  αργά ή γρήγορα -τους προσεχείς μήνες – θα δούμε να εκτυλίσσονται ως πραγματικά γεγονότα.      

 Γράφαμε από τις 9 Δεκεμβρίου 08   ότι αυτό που  συμβαίνει -χωρίς προηγούμενο- στην Ελλάδα μετά το  τραγικό γεγονός  του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου δεν είναι αυτό που φαίνονταν. Δεν είναι αυτό που έδειχνε.  Γράψαμε επ αυτού πολύ διακριτικά. 

Με πηχαίους τίτλους γράφαμε ΠΡΟΣΟΧΗ  και με αδιάσειστα στοιχεία, αναφέραμε  ότι όλα όσα γίνονταν είχαν  προαναγγελθεί από τον εκδότη και διευθυντή του ΒΗΜΑτος κ. Σταύρο Ψυχάρη ήδη από τις 29 Ιουνίου 2007. Την επομένη 10 Δεκεμβρίου (08) δώσαμε περισσότερα στοιχεία για όσα αναφέραμεστις 9 Δεκεμβρίου (08) με σχετικό ρεπορτάζ υπό τον τίτλο  ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ… 

Εν συνεχεία στις 12 Δεκεμβρίου  δώσαμε στην ευρύτερη ελληνική  δημοσιότητα  αποκαλυπτικά video με Αλβανούς την ώρα των επεισοδίων και εν ώρα “δράσης”.  

Ο μόνος που βγήκε και το είπε-έστω και διακριτικά φωτογραφικά- είναι  ο δήμαρχος της Αθήνας Νικήτας Κακαλμάνης (ο οποίος αποδεδειγμένα έχει δείξει εμπράκτως ότι δεν μασά τα λόγια του)  συστήνοντας ψυχραιμία και εθνική συνεννόηση την ώρα που φλεγόταν η Ελλάδα απ άκρη σ’ άκρη. Ουδείς όμως άκουσε. Ο κάθε ένας -πολιτικός -πλην ΚΚΕ – έβγαλε το δικό του πολιτικό κομματικό απόφθεγμα και στο κάλεσμα Καραμανλή για εθνική συνεννόηση όλοι έστριψαν ευελπιστώντας σε κομματικά οφέλη…   

Κάποιοι μάλιστα -και δυστυχώς αρκετοί «συνάδελφοι» υψηλόμισθοι και αργόμισθοι-  παίζοντας με την φωτιά υποδαύλιζαν τα μίση και τα πάθη υποκινώντας τα επεισόδια ρίχοντας λάδι στην φωτιά…  Άλλοι  εκουσία, στοχεύοντας προφανώς σε πολιτική αναταραχή με απώτερο στόχο την παραίτηση Καραμανλή και εκλογές και άλλοι ακούσια (και ανεύθυνα χάριν τηλεθέασης και της  λαϊκής  δημοτικότητας)  σε εξέγερση  το μαθητόκοσμο, τους φοιτητές,  την νεολαία, τους εργάτες, τους άνεργους και κάθε άλλο κοινωνικά καταπιεσμένο κομμάτι της κοινωνίας. Το χειρότερο όμως είναι ότι όλο αυτό το παιχνίδι με την φωτιά που κάποιοι έπαιξαν και προτίθενται να παίξουν και τις επόμενες ημέρες ταυτόχρονα, ήταν και ένας κώδικας επικοινωνίας και κρυφή εντολή ανάληψης δράσης -κάτω από το πρόσχημα των λαϊκών αντιδράσεων-  μυστικών  κέντρων  και τους οργανωμένους πλέον  «γνωστούς- άγνωστους» οι οποίοι έκαψαν. Λεηλάτησαν. Κατέστρεψαν. Και δυστυχώς συνεχίζουν…

 

Ας προσέξουν λοιπόν  στην Αθήνα. Τιποτα δεν είναι τυχαίο… Εμείς γράφαμε  στις 12 Δεκεμβρίου και ότι τα πράγματα ήταν εκτός ελέγχου  και ότι ο ελληνικός στρατός ανακαλεί άδειες στρατιωτικών, κάποιοι βγήκαν και έλεγαν διάφορα  την ίδια ώρα όμως όπως αποκαλύπτουμε σήμερα  οι μυστικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο αντάλλασαν απόρρητα  σήματα, συμφωνα με τα οποία ο ελληνικός στρατός είναι σε ετοιμότητα  λόγω των επεισοδίων όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ειδική σε θέματα Βαλκανιών ιστοσελίδα STATEGY PAGE (βλ. στο τέλος της σελίδας). 

Προς το παρόν μένουμε σε αυτά, σε ό,τι αφορά τους Αμερικανούς και τα μυστικά σχέδια τους τονίζοντας ότι όλα αυτά δεν είναι άσχετα μεταξύ τους!

Επιμένουμε πως κάτι σχεδιάζεται…Κάτι ετοιμάζεται στην περιοχή…

Και κάτι ακόμα: Από χτές 1η Ιανουαρίου 2009 μέχρι τέλος Ιούνιου  προεδρεύουσα χώρα είναι η Τσεχία. Χώρα απολύτου επιρροής και ελέγχου των ΗΠΑ. Θυμηθείτε τι έγινε επί προεδρείας  Σλοβενίας. Τι είχαν σχεδιάσει… το είχαμε αποκαλύψει αναλυτικά.

Τότε ήταν η ανεξαρτησία του Κοσσόβου. Τους επόμενους μήνες τι; Ας ελπίσουμε πως δεν θα επαληθευθούν όλα αυτά τα σενάρια πολιτικής αποσταθεροποίησης στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια γενικότερα με στόχο την αλλαγή και μετατόπιση εθνικών συνόρων.

Υπενθυμίζουμε την δήλωση της τότε  προέδρου της Ελληνικής Βουλής κ  Άννα Ψαρούδα Μπενάκη με την ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπαούλια. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ . Προσέξετε  πολύ καλά τι λέει η κ. Μπενάκη. “Αναλαμβάνετε Κύριε πρόεδρε την προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας σε μια 5αετια όπου θα συμβούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις  (…) Τα εθνικά σύνορα θα περιοριστούν …χάριν της ειρήνης”

Τι γνώριζε -που δεν γνωρίζει ο Ελληνικός λαός- η κ. Μπενάκη όταν έλεγε όλα αυτά τα ανατριχιαστικά;     

 

Η σημερινή αποκάλυψη είναι η συνέχεια όσων έχουμε γράψει και η πρώτη του έτους  που αφορά τα βαθύτερα σκοτεινά σχέδια αυτών που σχεδιάζουν το μέλλον μας  για εμάς πριν από -και κυρίως- χωρίς  εμάς…

Μακάρι  η σημερινή αποκάλυψη να είναι  και η τελαυταία σε αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι που παίζεται εις βάρος της Ελλάδος. Μακάρι… ίδωμεν.

Α.Σ. Δ.Σ.