Σήμερα όλοι βλέπουν τα «τάγματα εφόδου» που τρομοκρατούν, καταστρέφουν  και βιοπραγούν. Στα τελευταία τεύχη του ΡΕΣΑΛΤΟ, ασχολούμαστε και αναλύουμε διεξοδικά όλον αυτόν τον εφιάλτη που ζούμε: Από τις κατασκευασμένες «εξεγέρσεις» των «δικεμβριανών» και τις συμμορίες,  μέχρι το νέο κύκλο των «τρομοκρατικών» ομάδων των μυστικών υπηρεσιών: Τα «νέα τάγματα εφόδου»της Νέας Τάξης. Το ΡΕΣΑΛΤΟ, αυτά τα ζητήματα, που σήμερα όλοι βλέπουν, τα έχει αναλύσει από  παλιά. Τότε, πολλοί μας λέγανε συνωμοσιολόγους!!!

 ΣΗΜΕΡΑ που τα κτυπήματα έγιναν «καθεστώς» και βάλλουν αδιάκριτα και εναντίον  καθηγητών πανεπιστημίων, αρχίζουν να αντιλαμβάνονται κάποιοι νυχτωμένοι ή αφελείς (γιατί οι επιδοτούμενοι και των «εξεγέρσεων» κάνουν τη δουλειά τους) ότι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και η ΑΝΑΛΥΣΗ της δεν είναι συνωμοσιολογία.

          Παραθέτουμε τρία χαρακτηριστικά αποσπάσματα από αναλύσεις του ΡΕΣΑΛΤΟ γραμμένα το 2006. Το τελευταίο ο «νέος κύκλος του παιχνιδιού» είναι γραμμένο τον Ιανουάριο του 2007, πριν από δύο χρόνο…  

Η ροζ πανούκλα

Γράφει ο Νίκος Πικρός

          Στις 19 Νοεμβρίου, δύο πούλμαν γεμάτα με αυτό-ονομαζόμενους αναρχικούς έκαναν απόβαση στην Αμάρυνθο. Οι νταήδες «επαγγελματίες αντιρατσιστές» έβριζαν χυδαιότατα τους κατοίκους της περιοχής ως «ρατσιστές» και «φασίστες», τους προκαλούσαν και με τραμπούκικη αναίδεια βρώμιζαν την πόλη με γραπτούς ρύπους συνθημάτων.

         Οι κάτοικοι της Αμαρύνθου, τους «χειροτόνησαν» καταλλήλως. Τα «παλικάρια» αναζήτησαν τη σωτηρία τους όχι μόνο στα πόδια τους (αυτά δεν αρκούσαν), αλλά στην …αστυνομία. Οι ορκισμένοι εχθροί του κράτους και της αστυνομίας διασώθηκαν κυριολεκτικά από την αστυνομία!!!

           Όλη  αυτή η ιστορία με  την «εισβολή» των αντιρατσιστών στην Αμάρυνθο είναι για γέλιο. Θα μέναμε στο γέλιο αν ήταν απλώς μια πράξη φρενοβλαβών γραφικών. Δεν είναι όμως έτσι. Είναι τέτοια η  πολιτική παράκρουση, τόσο γκανγκστερική, που δεν μπορεί να  είναι «αυθόρμητη» γραφικών. Είναι μια πράξη μεθοδευμένη και κατευθυνόμενη που χρησιμοποιεί τα κόπρανα ενός πολιτικού υπόκοσμου (τους δήθεν αναρχικούς και τους «αριστεριστές» δοσίλογους)  για εκπαιδευτικούς αντιρατσιστικούς τραμπουκισμούς και βιασμούς. Είναι μια επιχείρηση ενταγμένη στη στρατηγική  συγκρότησης των «νέων» φασιστικών ορδών, που θα τρομοκρατούν και θα βιοπραγούν κατά των κινημάτων, των τοπικών κοινωνικών και του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας.

Οι νεοταξικές συμμορίες

Μετά την ιδεολογική αντιρατσιστική τρομοκρατία, που το σύνολο των καθεστωτικών δυνάμεων (μαζί με τους νεοταξίτες «αριστερούς») έχει εξαπολύσει κατά της ελληνικής κοινωνίας, έρχεται πάντα, σαν διαλεκτικό συμπλήρωμα,  η τρομοκρατία στην πράξη: η ανοικτή βία. Και αυτή με αριστερές και αντιεξουσιαστικές μεταμφιέσεις.

Αν αυτό το περιστατικό συνέβαινε πριν από μερικά χρόνια, που ο αντιρατσισμός δεν είχε αναχθεί ακόμα σε επίσημο δόγμα του καθεστώτος, αυτοί οι κουκουλοφόροι, «επαναστάτες» ροπαλοφόροι, θα είχαν συλληφθεί!!!

Σήμερα, όχι μόνο τραμπούκισαν ανενόχλητοι, αλλά διασώθηκαν από τους «άσπονδους εχθρούς»: τα όργανα του κράτους!!!

ΠΡΕΠΕΙ επιτέλους να το καταλάβουμε. Αυτός ο «πολιτικός υπόκοσμος» είναι συμμορίες συγκροτημένες και καθοδηγούμενες από τους πλανητικούς μηχανισμούς προπαγάνδας και καταστολής. Χρησιμοποιούνται, με την κάλυψη και ιδεολογική υποστήριξη της νεοταξικής «αριστεράς» και των προπαγανδιστικών τους Μαντείων  για το προβοκάρισμα, τη συκοφάντηση και τρομοκράτηση των κινημάτων και του ελληνικού λαού.

  • Πάντα ξεπηδούν στις διαδηλώσεις και μετατοπίζουν το πολιτικό ζήτημα σε ένα παιχνίδι «κλεφτών και αστυνόμων» με την αστυνομία.
  • Πάντα διαπράττουν βανδαλισμούς, καταστροφές, χρησιμοποιούν όπλα ακόμα και χειροβομβίδες στο κέντρο της Αθήνας και …ΜΕΝΟΥΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ!!!
  • ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ξυλοδαρμοί (αυτή η απάτη με τον Πολυζωγόπουλο) καίνε εκλογικά περίπτερα και βιβλιοπωλεία (πολιτική επιδότηση ακροδεξιών) και οι φαντομάδες «επαναστάτες» απολαμβάνουν μιας περίεργης πολιτικής ασυλίας!!!
  • Τα Πανεπιστήμια λεηλατούνται, θα έλεγα βρίσκονται υπό την κατοχή αυτού του «πολιτικού υπόκοσμου», και όμως ουδείς μιλάει. Ουδείς θέλει να διακρίνει ότι αποτελούν το όχημα για την ΑΛΩΣΗ του Πανεπιστημιακού ασύλου.
  • ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ σε γενικές συνελεύσεις με ρόπαλα και δέρνουν και ουδείς συγκινείται.
  • ΤΩΡΑ αρχίζουν «εκστρατείες» κατά των τοπικών κοινωνιών και διασώζονται από τις …κατασταλτικές δυνάμεις.

Η «φαιά πανούκλα» του Γκερέν (η διαλεκτική των φασιστικών συμμοριών στη Γερμανία) γίνεται δραματικά επίκαιρη. Μόνο που σήμερα  το «φαιό» γίνεται «ροζ». Έχουμε τη «ροζ πανούκλα» της Νέας Τάξης.

Κατασκευή ακραίων ταγμάτων εφόδου

(Απλά μαθήματα περί κρατικής προβοκάτσιας)

Γράφει: Ο Αντώνης Πλάκας

Μία από τις πιο κλασσικές συνταγές του κράτους και των μυστικών του υπηρεσιών είναι η προβοκάτσια. Η πιο αποτελεσματική μορφή προβοκάτσιας είναι η υπόθαλψη, κατασκευή και καθοδήγηση «ομάδων κρούσης»: ποικίλων χρωμάτων και «ακραίων».
Η προβοκατόρικη «συνταγή» λειτουργεί πιο αποτελεσματικά με τις συγκρούσεις των «ακραίων».

Η σήψη και αποσύνθεση του συστήματος δημιουργεί τέτοια αθλιότητα και τόσα παθολογικά φαινόμενα που καθιστά εύκολο στο καθεστώς να στρατολογεί και να οργανώνει πολλά από τα «πολιτικά απόβλητα» της βαρβαρότητά του στους «ακραίους χώρους».

          Το νεοταξικό κατεστημένο έθρεψε τέτοια απόβλητα: Από αυτά συγκροτήθηκαν ποικίλες «συμμορίες» άμεσα ή έμμεσα καθοδηγούμενες από το πολυπλόκαμο δίκτυο των μυστικών υπηρεσιών. Οι ετικέτες που κολλήσανε σε αυτές τις ομάδες βγήκαν από τα νεοταξικά «αριστερά» κόπρανα.

Αυτή η «αριστερή» κατασκευή τρομοκρατίας είχε πολλαπλούς στόχους:

α). Να δυσφημίσει τις αγωνιστικές παραδόσεις της αριστεράς και γενικά την έννοια Αριστερά.

β). Να προβοκάρει τα λαϊκά κινήματα και ιδιαίτερα τα κινήματα νεολαίας.

γ).Να σκορπά, μέσω των προπαγανδιστικών διαύλων του καθεστώτος (ΜΜΕ, κόμματα, διανόηση κ.λπ) χείμαρρους σύγχυσης και αποπροσανατολισμού.

δ). Να συντηρεί, να «νομιμοποιεί» και να θρέφει και τις άλλες «ιστορικές», «κλασσικές» ομάδες της υπάρχουσας τρομοκρατίας: αυτές με τις «ακροδεξιές» ετικέτες.

Ο νέος κύκλος του παιχνιδιού

          Ένας νέος κύκλος «τρομοκρατίας» ανοίγει. Ήδη οι τρομοκρατικές προβοκάτσιες των μηχανισμών της τρομοκρατικής υπερδύναμης έχουν κλιμακωθεί και διαχυθεί στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας με ποικίλες μορφές και προβιές!!!

          Σήμερα ζούμε το εξής εφιαλτικό: Διαλύουν την ελληνική κοινωνία, κτυπούν κάθε ιστορικό και εθνικό της ιστό, φιμώνουν κάθε ιδέα που αμφισβητεί το νεοταξικό καθεστώς και ενώ συκοφαντούνται και διώκονται οι ιδέες παράλληλα ενθαρρύνονται και νομιμοποιούνται οι τρομοκρατικές συμμορίες!!!

          Οι κουκουλοφόροι αλωνίζουν. Βιοπραγούν, καίνε βιβλιοπωλεία, καταστρέφουν καταστήματα, γεμίζουν την Αθήνα με βόμβες μολότοφ, τρομοκρατούν τα πανεπιστήμια, καταναλώνουν ένα ιδιότυπο γκανγκστερισμό σε κάθε λαϊκή εκδήλωση, εισβάλλουν σε τοπικές κοινωνίες και πολλά άλλα και παραμένουν …ασύλληπτοι!!!

          Βλέπουμε λοιπόν ότι η τρομοκρατική στρατηγική της νέας αυτοκρατορίας διασπείρεται και διαχέεται στο σύνολο της κοινωνίας με ποικίλες μορφές. Έχουμε περάσει σε έναν ανώτερο κύκλο. Οι κλειστές συνωμοτικές ομάδες («επαναστατικές» υπογραφές των μυστικών υπηρεσιών) πλαισιώνονται από ένα ιδιότυπο «αντάρτικο» μέσα σε ένα πλήθος διάσπαρτων συμμοριών. 

Οι συμμορίες αυτές των κουκουλοφόρων (κι αυτές με «επαναστατικές» ταμπέλες) οργανώνονται και κατευθύνονται από τους διεθνείς μηχανισμούς τρομοκρατίας και προβοκάτσιας. Οι μηχανισμοί αυτοί αξιοποιούν την αθλιότητα, την εγκληματικότητα και την  αποκτήνωση κάποιων κομματιών της νεολαίας (κυρίως αλλοδαπής) και συγκροτούν τα νέα αποσπάσματα του φασισμού (του νεοταξικού, αυτοκρατορικού φασισμού, γιατί αυτός μόνο σήμερα υπάρχει και κανένας άλλος), με «αναρχική» και «αντιεξουσιαστική» ετικέτα. Τους «αναρχοναζί»!

          Ανεξάρτητα, λοιπόν, από τις ετικέτες και τα πολιτικά ψευδώνυμα, η διαλεκτική του νέου αυτοκρατορικού  φασισμού είναι η ίδια με τον παλαιό φασισμό: ΟΡΓΑΝΩΣΗ της εγκληματικότητας και της αθλιότητας που δημιουργεί το καπιταλιστικό σύστημα. Οργάνωση όλων   των αποθεμάτων της αγριότητας που δεν τα χωνεύει.

  Τώρα κατασκευάζουν νέες 17Ν!!!

ΑΥΤΟ σηματοδοτεί νέες ζοφερές καταστάσεις για την ελληνική κοινωνία, νέες συμφορές και  την προώθηση νέων εφιαλτικών σχεδιασμών.

ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ όμως και τον ΤΡΟΜΟ του αυτοκρατορικού ιμπεριαλισμού από τις εκρηκτικές διεργασίες που συντελούνται στην ελληνική κοινωνία. Τρέμουν ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να υπάρξει ο πυροδότης των λαϊκών εκρήξεων. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μπροστά στο άνοιγμα αγώνων με αφορμή το άρθρο 16. Η κοινωνία βράζει και το φοιτητικό κίνημα μπορεί να αποτελέσει τον καταλύτη…Η Αριστερά πρέπει να ξεσκεπάσει αυτά τα νέα προβοκατόρικα «τρομοκρατικά» παιχνίδια των τρομοκρατών της υφηλίου, παιχνίδια που θέλουν να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν την ελληνική κοινωνία και τα λαϊκά κινήματα. Παιχνίδια που αποσκοπούν στην κατάλυση της ελληνικής κοινωνίας και στο στήσιμο Μεσαιωνικών ικριωμάτων…

ΠΗΓΗ:ΡΕΣΑΛΤΟ