Νέες κύμα δημοσκοπήσεων και αυτό το Σαββατοκύριακο στα Κυριακάτικα φύλλα των εφημερίδαν δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ προηγείται αφενός και αφετέρου ότι το εκλογικό σώμα δεν επιθυμεί πρόωρες εκλογές. Ενδεικτικές είναι οι επισημάνσεις του έγκυρου ενημερωτικού BLOG CITY PRESS

Α ΑΘΗΝΩΝ



Β ΑΘΗΝΩΝ

( Οι φωτο είναι απο το καφενείο)

Η δημοσκόπηση που θα δημοσιευτεί αύριο στο "Πρώτο Θέμα", επιβεβαιώνει την υπεροχή του ΠΑΣΟΚ στα αστικά κέντρα. Στη Β΄ Αθήνας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται με 14 μονάδες, ενώ στην περιφέρεια Αττικής η διαφορά προσεγγίζει τις 10 μονάδες. Από και πέρα παρουσιάζουν ενδιαφέρον οι δημοτικότητες των βουλευτών στις μεγάλες περιφέρειες.

Στο υπόλοιπο Αττικής πρώτος είναι ο Γ. Βλάχος και ακολουθούν, Θ, Μπούρας, Ν.Καντερές, Κ. Κατσίκης, Απ. Σταύρου και ο Π. Δούκας. Ο Θ. Ρουσόπουλος καταγράφει αρνητικό ρεκόρ.

– Στην Α΄ Αθήνας πρώτη έρχεται η Ντόρα Μπακογιάννη και ακολουθούν οι Δ. Αβραμόπουλος, Π.Παυλόπουλος, και η Μ. Γιαννάκου.

– Στη Β΄ Αθήνας πρώτος είναι ο Ε.Μειμαράκης και δεύτερος ο Άρης Σπηλιοτόπουλος. Ακολουθούν η Φάνη Πετράλια και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.