Από συνέντευξη του μεγάλου Φιλοσόφου – Στοχαστή – Διανοητή – Πανεπιστήμονα στο kolonaki_press. Η τελευταία απάντηση είναι όλα τα λεφτά! Για άλλη μια φορά θαυμάσαμε την Παιδεία και την ηθική του συγκεκριμένου προσώπου. Ατράνταχτα επιχειρήματα, στιβαρός με ουσία λόγος και μετριοφροσύνη που θα ζήλευε ο π. Παΐσιος. Συγχαρητήρια στο ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς από καιρό έχουμε ζητήσει να γίνει υπουργός Παιδείας στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ που έρχεται (πιθανόν).

Μα είναι δυνατόν να στέλνουμε στη βουλή τέτοια άτομα;

"Ερ. Τόση ώρα που μιλάμε κοιτάω τα κομποσχοίνια που φοράς στο χέρι σου αν και γνωρίζω ότι δεν τα πας καλά με την θρησκεία. Γιατί τα φοράς ;

Απ. Τα δύο κομποσχοίνια είναι από το Άγιο Όρος και τα άλλα δύο από ένα μοναστήρι έξω από τη Ναύπακτο. Μου αρέσουν και τα φοράω. Γενικά δεν έχω καλή σχέση με τις θρησκείες όχι με την θρησκεία. Πιστεύω ότι η ανάγκη του ανθρώπου να πιστεύει ότι ένας Θεός , ένας Αλλάχ θα τον σώσει είναι χοντρή μ@@@@α. Αυτό βέβαια υποκινείται από διάφορα λαμόγια που θέλουν να σε βάλουν στο λούκι να νομίζεις ότι μόνο ο Θεός θα σε σώσει ενώ αυτοί τον Θεό τον έχουν γραμμένο στα π@@@ρια τους γιατί ξέρουν ότι δεν υπάρχει. Είναι βέβαιοι δηλαδή, γιατί με όλες αυτές τις καταστροφές που έχουμε κάνει αυτός ο Θεούλης αν υπήρχε, θα τους είχε σκίσει, θα τους είχε κρεμάσει. Εκτός όμως και αν ο Θεός είναι κάθαρμα και μένει ατιμώρητη αυτή η αλητεία. Με τις θρησκείες λοιπόν είναι γεγονός, δεν τα πάω καλά. Όλες οι θρησκείες είναι σκατά, έχουν κάνει τεράστια εγκλήματα όπως και οι μουσουλμάνοι και οι Εβραίοι που έχουν αιματοκυλήσει την ανθρωπότητα αμέτρητες φορές στο όνομα ενός γα@@θεού.

Ερ. Δεν φοβάσαι μήπως τελικά υπάρχει Θεός και πας στην κόλαση ;

Απ. Κοίταξε αν υπάρχει Θεός και τον πετύχω πουθενά θα τον φτύσω. Θα του πω : «Φτου σου ρε ξεφτίλα. Δεν ντρέπεσαι λίγο ρε ρεμάλι»;"

ΠΗΓΗ:παιδεια- gr