Συναγωνιστές,

Είθε η Ανάσταση του Κυρίου να σημάνει και την Ανάσταση της Κύπρου μας. Την απελευθέρωσή της από τον Τούρκο κατακτητή και τα πλοκάμια των αγγλοαμερικανών που μαζί και οι τρεις τους απεργάζονται τη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Είθε ο πανάγαθος θεός να απαλύνει τον πόνο και την οδύνη όσων θρηνούν φονευθέντες και αγνοούμενους. Είθε ο Αναστάς Χριστός να δώσει να επιστρέψουμε όλοι στην κατεχόμενη γη μας, στα σπίτια και τους τάφους των προγόνων μας.

 

Εμείς στο μεταξύ κρατάμε ψηλά τη σημαία του αγώνα για Ελευθερία και Δικαιοσύνη στην Κύπρο μας. Δρούμε ακατάπαυστα όσο που να ανεβάσουμε ψηλά τον Ήλιο της Δικαιοσύνης.

 

Νέο μετερίζι του αγώνα μας ας σταθεί και το Συλλαλητήριό μας, την Παρασκευή 24 Απριλίου 2009, στις 7:00 μ.μ. στο οδόφραγμα της ντροπής στο Λήδρα Πάλας, ημέρα επετείου του ΟΧΙ του λαού μας στο καταστροφικό για την Κύπρο μας Σχέδιο Ανάν.

 

Να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ οικογενειακώς και με τους φίλους και συγγενείς μας για να δώσουμε ένα ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ότι ο περήφανος λαός μας ΔΕΝ ΚΑΜΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΝ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΚΑΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥ.

 

Να είμαστε όλοι εκεί για να διαλαλήσουμε ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ο περήφανος λαός μας ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΣΥΓΚΑΛΥΜΜΕΝΑ Ή ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΝ.

 

 

Γιώργος Νικολάου

Εκτελεστικός Διευθυντής

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 5Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ