Σήμερα  για πρώτη φορά, και λίγα 24ωρα πριν κλείσουν ερμητικά  οι πόρτες της  δεύτερης κατά σειρά συνεδριάσης στην Ελλάδα η οποία συγκαλείται από τις 14 μέχρι και τις 17 Μαϊου(09),  αποκαλύπτουμε τα ονόματα όλων των Ελλήνων που έχουν συμετάσχει στις συνεδριάσεις της "μυστικής" λέσχης  Bilderberg από το 1954 μέχρι σήμερα! 

 
Ένας κατάλογος που μέχρι σήμερα παρέμενε επτασφράγισστος και αδιασταύρωτος για το ευρύ κοινό ενώ και στην Ελλάδα ελάχιστοι είχαν πρόσβαση σε αυτή την ατέλειωτη λίστα συμμετεχόντων. Τα αρχεία που σήμερα αποκαλύπτουμε δίνουν  συγκεντρωμένα όλα τα ονόματα αυτών που έχουν λάβει μέρος στις συνεδριάσεις αυτές από το 1954 μέχρι σήμερα και πολλά ακόμα στοιχεία όπως την αντζέντα και την  θεματολογία των περισσοτέρων συνεδριάσεων. Όλα αυτά είναι στοιχεία  έχουμε αντλήσει από το  Β μέρος του {ανέκδοτου}  μέχρι σήμερα βιβλίου μας "ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"(το πρώτο μέρος του βιβλίου των εκδόσεων Λογοθέτη έχει ήδη εξαντληθεί.  
Στον κατάλογο αυτό που σήμερα για πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα  θα δείτε ονόματα Ελλήνων και Ελληνίδων όπως αυτό τις Ελλένης Βάλχου της Καθημερινής, του Παναγιώτη Πιπινέλη, του Ανδρέα Ζαϊμη, του πρώην υπουργού Μιχάλη Παπακωνσταντίνου και άλλων πολλών  που τα ονόματα τους ουδέποτε έχουν εμφανιστεί στο προσκήνιο. Ονόματα που δεν  θα τα πιστεύετε ότι έχουν λάβει μέρος σε αυτές τις κλειστές μυστικές συνερδιάσεις!
Μέχρι σήμερα τα περισσότερα από τα ονόματα που θα δείτε σε αυτόν τον κατάλογο, δεν έχουν εμφανιστεί πότέ, ειδικά τις δεκαετίες του 1960 του 1970 και του 1980 όπου η ελληνική παρουσία -όπως θα δείτε- ήταν σποραδική και χωρίς πολλές συμμετοχές ωστόσο κάποιες χρονιές καθοριστικές για την ελληνική εσωτερική πραγματικότητα υπήρξαν προσκλήσεις και προς  διακεκριμένους Έλληνες. Στους καταλόγους αυτούς δεν αναφέρεται μόνον ο αείμνηστος Γιάγκος Πεσμαζόγλου ο οποίος είχε συμμετάσχει ανελειπώς την δεκαετία του 1970  ως παρατηρητής με προτροπή και ενημέρωση και του  Κωνσταντίνου Καραμανλή με τον οποίο διατηρούσε  επαφή και επικοινωνία, όπως μας είχε αποκαλύψει πρώτη  φορά  σε αποκλειστική συνέντευξη -ήταν τότε που έσπασε και ο κώδικας σιωπής , για το περιοδικό SATTUS το 1997- μαζί με τους Αντώνη Σαμαρά και Μιχάλη Παπακωνσταντίνου. Επίσης οφείλουμε να αναφέρουμε προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι η αναφορά στο όνομα Γιώργος Κοντογιώργης(1978) αφορά  μάλλον υπουργό της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή και οχι τον γνωστό πρώην πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου.   
Μέχρι στιγμής σας έχουμε δώσει ένα πλήρες -κατά το δυνατόν – ρεπορτάζ για τις τελευταίες εξελίξεις και όσα έχουν γραφεί σε Ελλάδα, Αμερική και Ευρώπη για την 58η συνεδριάση της Λέσχης των Ισχυρών της γης. Στο σημερινό αποκαλυπτικό αφιέρωμα μας, για εσάς που είστε fun του θέματος, και  κρατάτε αρχείο σχετικό  θα σας  δώσουμε αρκετά αποκαλυπτικά στοιχεία τα οποία επίσης αντλήσαμε από το υπό έδκοση Β. Μέρος τους βιβλίου μας "ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ".
Παρκάτατω σας δίνουμε την πλήρη αναλυτική λίστα συμμετοχών  της πρώτης συνεδριάσης της Λέσχης των ισχυρών στην Ελλάδα.  
Τέλος για όσους αδημονούν ποιοι έχουν προσκληθεί και κυρίως ποιοι θα πάνε στην συνεδριάση της λέσχης μια πρόγευση σας δίνουμε τονίζοντας ότι από όσους αναφέρονται είναι αρκετοί περισσότεροι αυτοί που θα πάνε.  Στην Ελλάδα αυτή την φορά θα παρατηρηθεί συνωστισμός Ελλήνων προσκελκλημένων  όχι μόνο διότι είθιστε για την φιλοξενούσα χώρα, αλλά και διότι αναμένονται πλήθος ανακατάξεων στην  ευρύτερη περιοχή των βαλκανίων και της Μεσογείου τους προσεχούς μήνες και μέχρι τέλους του 2010. Έτσι σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληρφορίες μας στις συνεδριάσεις που θα γίνουν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναμένεται να  λάβουν μέρος  ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, η υπουργός εξωτερικών Ντόρα  Μπακογιάννη, ο Αντώνης Σαμαράς,   ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, ενδεχομένως η Άννα Διαμαντοπούλου, γνωστοί επιχειρηματίες όπως ο Γιώργος Δαϋιδ, που αποτελεί και τον εκτελεστικό διευθυντή εκπρόσωπο της Ελλάδος στην Λέσχη(διάδοχος του επί δεκαετίες εκπροσώπου  της Ελλάδας  εφοπλισττή Κώστα Καρρά) και το πρόσωπο εκείνο που προτείνει προς το διευθυτήριο της προσκλήσεις για τις ελληνικές συμμετοχές.
Επίσης γνωστοί καθηγητές πανεπιστημίου όπως ο κ. Τσούκαλης που επίσης έχει λάβει μέρος αλλά και δημοσιογράφοι -ονόματα εκπλήξεις- πέραν του Αλέξη Παπαχελά ο οποίος θα λάβει μέρος για δεύτερη φορά φαίνεται ότι για πρώτη φορά θα λάβει και έταιρος έλληνες δημοσιογράφος το όνομα του οποίου θα αποτελέσει και μεγάλη έκπληξη(η δημοσιοποίηση του θα γίνει εφόσον τελικά πραραστεί).