ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
       
Αγαπητοί φίλοι
        
Καλό χειμώνα από την Αυστραλία. Ήδη μπήκαμε στην 3η μέρα. Μέρες μικρές, ξημερώνει στις 6.50πμ και βραδιάζει στις 5.00μμ-ψιλοβροχές και ολίγον κρύον: 18 βαθμούς αλλά τις νύχτες 5 βαθμούς! Αν και οι Ελλαδίτες βρίσκονται στο ανούσιο κλίμα των ευρωεκλογών με τις φανφάρες όλων των πολιτικών (τα βλέπουμε από τα δορυφορικά κανάλια, την ERT World & ANT1 Pacific, στην Αυστραλία), οι "μακεδόνες" της Μελβούρνης και όλης της Αυστραλίας από τα δικά τους ΜΜΕ, εδώ, άρχισαν απαίσια επίθεση εναντίον της Ελλάδας και των απανταχού Ελλήνων.

Μας χαρακτηρίζουν: "Μπάσταρδους", "Φρικιά της φύσης", "Μπαμπούλες", "Κατακτητές της Μακεδονίας του Αιγαίου", "Φασίστες", "Βάρβαρους" και υπεύθυνοι για την γενοκτονία τους, και τον συνεχιζόμενο εκφοβισμό τους και εκδιωγμό τους από τα "κατεχόμενα" εδάφη της Μακεδονίας….

Για του λόγου το αληθές, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική ιστοσελίδα της ελληνικής εφημερίδας του Σύδνεϋ "Ο Κόσμος", στην έκδοση Τετάρτης 3 Ιουνίου 2009. Αν την χάσετε,κάνετε κλικ στο Αρχείο και ανασύρετέ την: http://www.kosmos.com.au/ Στείλε αυτήν την είδηση  μέσω εμαϊλ, σε όσους γνωρίζετε, εντός Ελλάδας και εκτός. Ο πόλεμος που έχει κηρυχθεί από τα ντόπια τους ΜΜΕ, http://www.australianmacedonianweekly.com/ είναι ένα σκληρό μήνυμα σε όλους μας, Μακεδόνες και γενικά Έλληνες, ότι ο δρόμος θα είναι μακρύς και εκείνοι, δηλαδή οι "μακεδόνες" (σκοπιανοί) θα ροκανίζουν από το εξωτερικό την Ελλάδα, ενώ στην Ελλάδα, οι πολιτικοί θα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Το θέμα χάνεται και οι πολιτικοί μας…αγρόν αγόραζε….    

Χρειάζεται κινητοποίηση για την ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ προβολή της αλήθειας στο Μακεδονικό θέμα!
 
Dimitrios KAMETOPOULOS
Head Teacher
NSW Department of Education