Αγαπητοί φίλοι,

Μετά από αρκετή δουλειά, τελικά ανακάλυψα την ρίζα του προβλήματος, που έχει να κάνει με το «σφράγισμα» του «Alkimos archive». Υπήρξαν κάποια άρθρα που έχουν γραφεί στο παρελθόν και τα οποία έχουν βλάψει αρκετά σοβαρά τα συμφέροντα αυτών που επιχειρούν να καθιερώσουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Τα άρθρα αυτά είχαν διαγραφεί -απροειδοποίητα- αρκετό καιρό πριν, όχι μόνο από το δικό μου μπλοκ αλλά και από όλα τα άλλα, τα οποία τα είχαν αναδημοσιεύσει.

 

 

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι εδώ πρόκειται όχι μόνο για αστυνόμευση της διακίνησης ιδεών μέσω της παροχής δωρεάν χώρου για τη δημιουργία μπλοκ, αλλά και για μια άνευ προηγουμένου φασιστική τακτική λογοκρισίας.

Όταν προφανώς διαπίστωσαν ότι η «κρυφή» διαγραφή άρθρων δεν αρκεί, διότι ακολουθούσαν όλο και ποιο καυστικά άρθρα, τότε αναγκάστηκαν να εφαρμόσουν την μέθοδο …«πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι». Τόσο απλά…

Αυτή η εμπειρία, μας δίνει το μάθημα, ότι θα πρέπει πλέον να εφαρμοστούν άλλοι μέθοδοι επικοινωνίας, οι οποίοι θα απαιτήσουν ποιο εξειδικευμένους «κώδικες» αντίληψης, ώστε να μην μπορούν τα δικά τους «ραντάρ» να τους εντοπίσουν!

Εδώ πρόκειται για την επιβίωσή μας ως νοήμονα όντα, δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω. ‘Όποιος συμβιβαστεί, θα πρέπει να καταβάλει στην …είσοδο των συνόρων τους το τίμημα, που λέγεται: κυριότητα ελεύθερης βούλησης.

Η μάχη αυτή δεν κερδίζεται με εξεγέρσεις βίας -διαδηλώσεις, μολότοφ και τις άλλες αναχρονιστικές μεθόδους- διότι αυτοί οι μέθοδοι είναι ποια γνωστοί και εφαρμόζονται τις περισσότερες φορές από τους ίδιους, προβοκατόρικα. Η μόνη αποτελεσματική μέθοδος άμυνας είναι η προσωπική ΕΡΕΥΝΑ, η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ των οικογενειών, των φίλων και όλων των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ανθρώπων.

Η μαζική -ΕΙΡΗΝΙΚΗ- διαμαρτυρία είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό όπλο, διότι αυτό που ΤΡΕΜΟΥΝ είναι οι «μαζικές εξεγέρσεις». Δεν παύει η μάζα του κόσμου να αποτελεί το κεφάλαιο επάνω στο οποίο επενδύουν.

Αν θέλετε λοιπόν, κάνετε γνωστό μέσα από τα δικά σας μπλοκ, ότι είμαι πάλι εδώ, ότι οι ελεύθερες φωνές δεν φιμώνονται και ότι όντως «ένα θα κλείνουν αυτοί και δέκα άλλα θα ανοίγουν».

Με ειλικρινή φιλικά αισθήματα

Άλκιμος

Η νέα μου διεύθυνση: http://alkimosarchive.wordpress.com/