ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ… ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ – ΡΑΛΛΗ

Γράφει ο/η Greek American News Agency   
27.10.08
rallis_dinos.jpgdiamadidis_nikos.jpg

poios_eisepraxe_ta_25_000.jpg

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα…

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΥ: ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ-ΡΑΛΛΗ

Γράφει ο/η Greek American News Agency   
16.10.08

ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΥΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 15ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008 ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.

g_s_15_10_2008.jpg 

ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ:

 

 

 

 

ακολουθεί εκτενές αναλυτικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Διαβάστε περισσότερα…

 

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΙΖΟΝΟΣ Ν.Υ.

 

 

 

 

Γράφει ο/η Greek American News Agency   
10.10.08
apokleistiko2_-_copy_2.jpg
Α Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Η   Β Ο Μ Β Α  ΤΥΠΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ… 
ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ, ΣΥΨΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ,  ΝΙΚΟΛΑΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ!
Από την ημέρα των  τελευταίων εκλογών (15.06.2008) στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ, έχουν περάσει πέντε μήνες. Το τι προηγήθηκε το ξέρετε. Το γράψαμε. Αποκαλύψαμε πολλά, και έπεται συνέχεια άλλων αποκαλύψεων και ακόμα μεγαλύτερων σκανδάλων όπως θα διαπιστώσετε σήμερα. Εκ τότε αφήσαμε κάποιο χρόνο να παρέλθει -ως περίοδο χάριτος αν και τα πρόσωπα – η γνωστή πενταρχία- που ανέλαβε την «ηγεσία» εκ νέου (στο παρά πέντε βοηθούντος και του κλίματος που δημιουργήθηκε με τις αποκαλύψεις του Greek American News Agency  την τελευταία κρίσμη εβδομάδα) είναι σχεδόν η ίδια: 

Διαβάστε περισσότερα…

ΝΕΟ -παρ'ολίγον- ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Γράφει ο/η Greek American News Agency   
13.11.08

tzoumaka_elisavet.jpgΔεν έχουν προηγούμενο αυτά που συμβαίνουν (αυτή την ώρα  από τις 19:00 -22:00, 13 Νοεμβρίου 2008)  στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης. Η παράνομη και γνωστή για την χυδαία αθυροστομία της η οποία βαρύνεται  με σοβαρότητες καταγγελίες εις βάρος της κ. Ελισάβετ Τζουμάκα συνεκάλεσε(!) αιφνιδιαστικά και χωρίς να έχει καμία απολύτως  αρμοδιότητα ή εξουσιοδότηση από κάποιον να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια, σε σώμα  την εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο Ν.Ράλλη – Ν. Διαμαντίδη! Το περίεργο είναι ότι όταν έφτασαν όλοι στο Σταθάκειο κέντρο (στην Αστόρια της ΝΥ) βρήκαν εκεί  και τον κ. Ν. Διαμαντίδη…(η κ. Τζουμάκα ήρθε εν συνεχεία)

Τελικά η επιτροπή δεν συνεκλήθη μετά τις ενστάσεις  που έγιναν  και υποβλήθηκαν προς τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας  κ. Δ. Καλαμαρά. Οι ενστάσεις κατατέθηκαν  από τους κ. Πέτρο Γαλάτουλα, κ.Διονύση Πιλαρυνό, και  την δικηγόρο κ.Έλλη Μελέμη, κατά μελών της εξεταστικής  επιτροπής που ήταν όμως  μέλη και του προηγούμενου  Δ.Σ.( δηλ. τους Γ. Παράλαιμο, Χ. Βουρνά, και  Α. Σκοτίδα)! και άρα εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να συμετάσχουν σε  μια τέτοια επιτροπή αφού οφείλουν να εξεταστούν ως βασικοί μάρτυρες!

ΤΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ!

Διαβάστε περισσότερα…

 

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛ. ΣΩΜ. ΜΕΙΖΟΝΟΣ Ν.Υ.

Γράφει ο/η Greek American News Agency   
13.11.08
tha_sas_steilei__oloys_fylaki_1.jpg 
Διαβάστε περισσότερα…

 

 

ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΡΚΩΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Greek American News Agency   
15.05.08

payloy_takhs.jpgΑΝΔΡΕΑΣ ΣΑΒΒΑ:«εάν συνεχίσετε να παρανομείτε, διαχωρίζω τη θέση μου εγγράφως προς το Δ.Σ. και  προς την Γενική Συνέλευση με ότι στοιχεία διαθέτω  και καλώ ορκωτό λογιστή να κάνει έλεγχο   όπως ορίζει το καταστατικό σε αντίστοιχες περιπτώσεις διαφωνίας μεταξύ των μελών της επιτροπής. Έχετε κάνει πολλές παρανομίες(σ.σ. οι Βεκιαρέλης και Τζουμάκα). Κάνατε επιλεκτικό και αποσπασματικό πρόχειρο και στο πόδι έλεγχο. Δεν με καλούσατε σχεδόν ποτέ ούτε εμένα ούτε τους αναπληρωματικούς! Ποιοι είστε και από που αντελείται αυτό το δικαίωμα;  Ποιος σας έδωσε τέτοια εντολή";   Σημεία και τέρατα αποκαλύπτονται σήμερα μετά από όσα έγιναν  και όσα ελέχθησαν στην θυελλώδη ολονύκτια   συνεδριάση της  «εξελεκτικής επιτροπής» της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ  την Τρίτη 13 Μαϊου. Η συνεδριάση  τελικά συνεκλήθη ατύπως και ανεπίσημα με την συμετοχή και του προέδρου Ανδρέα Σάββα οποίος αναγκαστηκά τροποιείσε το προσωπικό του πρόγραμμα προκειμένου να παρεβρεθεί στην συνεδριάση για να καταστήσει με σαφήνεια τα παρακάτω  τα οποία και αποκαλύτπουμε στη συνέχεια. Από τα όσα ελέχθησαν -πίσω από τις ερμητικά  κλειστές πόρτες της αίθουσας συνεδριάσεων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ η οποία βουλιάζει στα σκάνδαλα του Νικόλαου Διαμαντίδη και των συν αυτώ- στο Σταθάκειο  την Τρίτη 13 Μαϊου 2008 μεταξύ των μελών της εκτελεστικής γραμματείας  προκύπτουν μια σειρά καυτά ερωτηματικά όχι πια για το ρόλο των Δημήτρη Βεκιαρέλη και Ελισάβετ Τζουμάκα οι οποίοι παράνομα και κυρφά με σκοπιμότητα συνέταξαν την περιβόητη και διάτρητη από παντού αναφορά της εξελεκτικής επιτροπής  άλλά και για τον πρόεδρο της πολιτιστικής επιτροπής Τάκη Παύλου. Ο κ. Παύλου ούτε λίγο ούτε πολύ καταγγέλεται ότι εδώ και μήνες  με την τακτική της γνωστής  της ανεύθυνης κωλυσιεργίας   δεν έχει δώσει τα παραστατικά στην εξελεκτική επιτροπή  με αποτέλεσμα σήμερα να παραμένει έκθετος στα μάτια όχι των μελών της εξελεκτικής επιτροπής αλλά και της Ομογένειας! Αυτά και πολλά άλλα αποκαλύπτει το ρεπορτάζ που ακολουθεί. 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΖΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ GREEK NEWS ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΟΥΠΑΝΙΩΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ*  

  

Διαβάστε περισσότερα…

 

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ… Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Greek American News Agency   
15.05.08

tsekeridis_hlias.jpgΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΑπό τις 16:00 το απόγευμα  μέχρι και τις 19:00 σήμερα 15 Μαϊου ευρεία σύσκεψη στο γραφείο του εκδότη της εφημερίδας ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ  κ. Αντώνη Διαματάρη, για τις εκλογές στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ.  Αποφασίστηκε η υποστήριξη της εφημερίδας στον Ηλία Τσεκερίδη. Ζυμώσεις και συναντήσεις στο παρασκήνιο. Στο περιθώρειο οι Μιχαλέας Δημητρίου, Καλαμαράς. Σε κρίσιμες διαβουλεύσεις και έντονος σκεπτικισμός  στο στρατόπεδο Ντίνου Ράλλη.  Διαπραγματεύσεις του  Πέτρου Γαλάτουλα σε πλήρη  εξέλιξη με όλους και για όλα. Πρωτοβουλία ενότητας προετοιμάζεται πυρετωδώςΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ:ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟ  ΠΕΙΘΡΑΡΧΙΚΟ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΙΜΑΝΤΙΔΗΣ. ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ: Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΙΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΕΙΣΕ  ΟΛΟΥΣ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΣΥΡΕ!   

Ποιος είναι όμως ο άνθρωπος κλειδί  που θα ενώσει και  θα κρίνει το αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Ιουνίου στον πολύπαθο οργανισμό της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ;

ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑ-ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΕΣ – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ      

Μείνετε εδώ! Σε λίγο έρχονται τα καλύτερα!

Για να ξέρετε τι συμβαίνει γύρω σας! Όταν συμβαίνει!Την ώρα που συμβαίνει!

 

ΑΝΑΝΑΒΟΛΗ(;) ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Greek American News Agency   
13.05.08

logo_hellenic_federation.jpgΙδιότυπο  μικρό "πραξικόπημα" σχεδιάζουν οι Παναγιώτης Μιχαλέας, Δημήτρης Καλαμαράς, και Δημήτρης Δημητρίου! Σύμφωνα με πληοροφορίες του Greek American News Agency οι κ. Μιχαλέας , Καλαμαράς και Δημητρίου ετοιμάζονται αυθαίρετα να προτείνουν στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συγκαλείται την προσεχή Πέμπτη 15 Μαϊου, την μετάθεση του διήμερου  απολογιστικού συνεδρίου για τις 31 Μαϊου και 1η Ιουνίου και εκλογές την Κυριακή 8 Ιουνίου 2008. Δηλαδή όλα μέσα σε μια εβδομάδα για πρώτη φορά! Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει ανακοινωθεί και επίσημα η διεξαγωγή του διήμερου συνεδρίου 24 και 25/5 καθώς και η ημερομηνία  διεξαγωγής των εκλογών 08/06/08

Ακολουθεί   πλήρες και αναλυτικό ρεπορτάζ σε επόμενες συνδέσεις σας.

Μείνετε εδώ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ

Διαβάστε περισσότερα…

 

ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ Α.ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ Δ. ΒΕΚΙΑΡΕΛΗ – Ε. ΖΤΟΥΜΑΚΑ Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Greek American News Agency   
13.05.08

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ 

ΩΡΑ 16:00 Ένταση μεταξύ των μελών της  ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης επικρατεί αυτή την ώρα. Αιτία  η αυθαίρετη "απόφαση" των κ. Βεκιαρέλη και Τζουμάκα και χωρίς ειδιαίτερο λόγω που να αιτιολογεί το επείγον της συγκλήσεως της επιτροπής,  να συγκαλέσουν την εξελεκτική  επιτροπή  σήμερα(13 08 2008) στις 18:00 στο Σταθάκειο Κέντρο, παρά το γεγονός ότι ο κ. Ανδρέα Σάββα τους συνέστησε να μη προχωρείσουν σε σύγκληση της επιτροπής χωρίς την παρουσία του!  Ο κ. Σάββας  εγκαίρως ενημέρωσε ότι δεν είναι δυναντόν να παραστεί των εργασιών σήμερα  λόγω προσωπικού κωλύματος και αντιπρότεινε να γίνει η συνεδριάση της επιτροπής σε ώρα και ημέρα που θα μπορούν όλα τα μέλη της επιτροπής. Αντί αυτού, ξαφνικά και πραξικοπηματικά,  οι κ. Δ. Βεκιαρέλης και Ε. Τζουμάκα  προχώρεισαν στην πρόσκληση του 2ου  αναπληρωματικού μέλους για πρώτη φορά μετά τις καταγγελίες του κ. Σάββα όταν επί δυο χρόνια ουδείς εκ των αναπληρωματικών είχε προσκληθεί και ειδικά από τον Φεβρουάριο όταν συστηματικά όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της Εξελεκτικής  Επιτροπής συνεδριάζαν και πραγματοποιούσαν "έλεγχο"  χωρίς το εκλεγμένο  τρίτο μέλος της επιτροπής και χωρίς ποτέ να έχουν προσκαλέσει έναν από τους δυο αναπληρωματικούς!     Είναι προφανές ότι η αυτή η αψυχολόγητη και σπασμωδική   ενέργεια αφενός δείχνει πανικό ύστερα από τις αποκαλύψεις και τις  βαρύτατες καταγγελίες που έκανε ο πρόεδρος της Εξελεκτικής Επιτροπής Ανδρέας Σάββα που αφήνουν βαριά σκιά και εν όψει των επικείμενων εκλογών της 8ης Ιουνίου αφού ως γνωστόν οι κ. Βεκιαρέλης και Τζουμάκα  αποτελούν μέλη του συνδυασμού που καταρτίζει εδώ και καιρό ο ο κ. Ντίνος Ράλης, αφήνοντας τους εκτεθειμένους για τις παράνομες ενέργειες τους, και αφετέρου καταδεικνύει πρόδηλα τις περίεργες όσο και ύποπτες  προθέσεις  των δυο {Δ.Βεκιαρέλη-Ε.Τζουμάκα} να ελέγξουν τις περαιτέρω εξελίξεις επιχειρώντας να εμπλέξουν άλλο άσχετο άτομο με την μέχρι τώρα διαδικασία και όσα έχουν προηγθεί. Και εν προκειμένο τον 2ο αναπληρωματικό αφού ο πρώτος κ. Δρούγος (επίσης αδυνατεί να παραστεί αφού ειδοποιήθηκε εντελώς ξαφνικά και βρίσκεται στην Καλιφόρνια) ως τρίτο μέλος της επιτροπής, προκειμένου να του υφαρπάξουν την υπογραφή  και πραξικοπηματικά  να νομιμοποιήσουν -με τρόπο που δεν είναι σύμφωνος προς το καταστατικό-  την διάτρητη  και άκυρη αναφορά που έκαναν παρανόμως και εν αγνοία του τρίτου μέλους! Επικοινωνήσαμε για το θέμα με τον κ.Σάββα ο οποίος μας είπε ότι πράγματι "υπάρχει μια διάσταση απόψεων και την σημερινή συνεδριάση και για το λόγο αυτό θα επικοινωνούσε με δικηγόρο προκειμένου να τον συμβουλευτεί τι να πράξει".

ΩΡΑ 20:00  Έντονο κλίμα αυτή την ώρα που συνεδριάζει η ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Ύβρεις, φωνές, και ένταση  μεταξύ Χρήστου Βουρνά, Ελισάβετ Τζουμάκα, Δημήτρη Βεκιαρέλη, Ανδρέα Σάββα. Χρήστος Βουρνάς: γράφετε ανακρίβειες με σκοπιμότητα. Αποδείξετε αυτά που γράφετε τώρα!        

Το θέμα είναι σε εξέλιξη. Το παρακολουθούμε και θα σας ενημερώνουμε.  

Μείνετε εδώ τα καλύτερα  τώρα έρχονται!

 

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ Ν. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ! Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Greek American News Agency   
11.05.08

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ !

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ: στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ  " Ζητούμε από τον Αρχιεπίσκοπο(σ.σ. Αμερικής) να προστατεύσει επιτέλους τα παιδιά μας"  diamadidis_nikos.jpg

Μείνετε εδώ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ και ΠΟΛΛΕΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα…
Γράφει ο/η Greek American News Agency   
16.04.08

diamantidis_9_copy.jpgΜε ένα αιχμηρό όσο και περιγραφικό σχόλιο  η εφημερίδα του Νίκου Κακουνάκη "ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ" στην πιο δημοφιλή  στήλη  "αρενα" (στην 7η σελίδα) αναφέρεται στα θλιβερά γεγονότα  της 5ης Απριλίου 2008 στο Σταθάκειο Κέντρο,  με πρωταγωνιστή τον Νικόλαο Διαμαντίδη. Τον  άνθρωπο που η τραγικότητα της υπάρξεως του  πέρασε στην ιστορία της Ομογένειας ως ο εφιάλτης του Ελληνισμού, καταδότης συμπατριωτών(απλά με την πράξη του αυτή  επιβεβαίωσε την φήμη που τον ακολουθεί εδώ και 30 χρόνια πέρα από εκείνη του τοκογλύφου) και το χειρότερο ως  ο άνθρωπος που έφερε το μεγάλο διχασμό στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ, βάζοντας ταφόπλακα στον ιστορικό ομογενειακό οργανισμό με τα έργα… το βίο…της ημέρες…και την πολιτεία του… Πράξεις,  που αμαύρωσαν τις εορταστικές εκδηλώσεις για την  187η επέτειο από το ξεσκηκωμό των Ελλήνων κατά των Τούρκων, και εξέθεσαν την Ομογένεια και την Ελληνική Κοινότητα των ΗΠΑ με την καταδικαστέα και αποτρόπαια πράξη του! Σε επόμενα αναλυτικά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ τις επόμενες ώρες σε επόμενες συνδέσεις σας, θα δούμε step by step όλες τις εξελίξεις στους κόλπους της Ομοσπονδίας με πρωταγωνιστή στο σκοτεινό παρασκήνιο αλλά και στο προσκήνιο την θλιβερή ύπαρξη του Νικόλαου Διαμαντίδη.  Με τίτλο "οργή μετά τις αποκαλύψεις" γράφει λοιπόν η εφημερίδα τα εξής:   

Διαβάστε περισσότερα…
 
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ" ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ Εκτύπωση E-mail
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Greek American News Agency   
12.04.08

Το γύρο του διαδικτύου σε  Blog, Site, εφημερίδες και ραδιόφωνα καθημερινά κάνουν τα όσα τραγικά  γεγονότα συμβαίνουν  στους κόλπους της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ. Γεγονότα που αντικατοπτρίζουν μια μεγάλη και άνευ προηγουμένου κρίση.   Κρίση   η οποία βαθαίνει όλο και περισότερο αλλά όπως συνολικά αποκαλύπτεται από τα όσα το Greek American News Agency αποκαλύπτει με στοιχεία και ντοκουμέντα εδώ και μήνες, είτε πρόκειται για το ΣΑΕ Αμερικής και τον κ. Σπυρόπουλο, είτε για το Ελληνοαμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο του κ. Βεληβασάκη  φαίνεται πως   μαστίζει την υποτιθέμενη οργανωμένη Ελληνική Κοινότητα των ΗΠΑ όπως αναφέρεται και σε σειρά ελληνικών δημοσιευμάτων που σταδικά έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Μια κρίση που ολοένα και περισσότερο βαθαίνει προσλαμβάνοντας πλέον χρακτηριστικά  της μεγαλύτερης κρίση όλων των εποχών που αντιμετώπισε ο Ελληνισμός της Αμερικής.  Κρίση που βαθαίνει με εσωτερικά  ρήγματα, διχασμούς, και αντιδράσεις  σε οργανώσεις, συλλόγους, ομοσπονδίες αλλά κυρίως  στους κόλπους  επώνυμων αξιωματούχων. Αντίδραση που πια δεν αφήνει ανέπαφη την λαϊκή βάση των  απλών   Ομογενών που αισθάνονται ντροπή και όνειδος -όπως χαρακτηριστικά μας γράφουν -για όσα διαδραματίζονται αι δεν τους αντιπροσωπεύουν ούτε ο Παναγιώτης Μιχαλέας, ούτε ο Δημήτρης Δημητρίου ο οποίος κρύβεται πίσω από τον Διαμαντίδη, ούτε ο Δημήτρης Καλαμαράς στον οποίο κάποιοι προσέβλεπαν και κυρίως οι Ράλλης και Διαμαντίδης {σε επόμενα ρεπορτάζ θα διαβάσετε αναλυτικά} σε ότι αφορά την  Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων αλλά ούτε και εκείνοι που φέρονται ως οι επίσημοι ταγοί οι οποίοι δεν αντιδρούν στις ασχημονίες που διαπράτουν κάποιοι…  Δεν αντιδρούν στην ηθική και θεσμική κατάπτωση και καταβαράθρωση. Ομογενείς ανεξάρτητοι και ανένταχτοι, πέρα και πάνω από οργανώσεις,  σύμφωνα με πληρφορορίες μας ετοιμάζονται να αντιδράσουν δυναμικά προς κάθε κατεύθυνση με κάθε δυνατό θεμιτό και νόμιμο μέσο. Αποκορύφωμα και σταγόνα που ξεχείλισε στο ποτήρι τα τραγικά γεγονότα στο Σταθάκειο Κέντρο στις 5 Απριλίου 2008. Γεγονότα που καθημερινά καταδικάζουν με ανακοινώσεις, επιστολές  και email δεκάδες επώνυμοι από Ελλάδα  και Αμερική και κυρίως εκατοντάδες απλοί επώνυμοι ομογενείς τους οποίους δημοσίως ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά που στεκονται δίπλα μας αρωγοί και συμπαραστάτες στο δύσκολο πολυμέτωπο έργο μας.  Ενδεικτικά είναι τα όσα δημοσιεύονται σήμερα στο Blog του ΑΝΤΙ αλλά σε μια σειρά άλλα ανεξάρτηα Blog και Site  τα οποία σταδικά και θα αναδημοσιεύουμε. Δημοσίως απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας και υποχόμαστε ότι θα είμαστε εδώ και θα συνεχίζουμε  ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

Διαβάστε περισσότερα…

 

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑ! Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Greek American News Agency   
09.04.08

ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ Η (ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ) ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ 70χρονη ΠΟΡΕΙΑ  ΤΟΥ  ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

ΒΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ  ΤΗΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΙ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΕΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ,  ΝΤΙΝΟΣ ΡΑΛΛΗΣ, ΤΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΥ

ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

diamantidis_9_copy.jpgΤο ένα λάθος μετά το άλλο κάνουν οι "ηγέτες της ομογένειας" στον κατήφορο που τους οδοηγεί ο Νικόλαος Διαμαντίδης, ο οποίος με τις πράξεις και τις παράνομες ενέργειες του διχάζει την Ομογένεια της ευρύτερης περιοχής της ΝΥ οδηγώντας στα άκρα τις καταστάσεις που διαμορφώνονται στο εσωτερικό του Δ.Σ.  Καταστάσεις που έχουν άμεσο αντίκτυπο στους κόλπους της ομογένειας η οποία πλέον αφυπνίζεται και ετοιμάζεται με ανεξάρτητες δράσεις και πρωτοβουλίες να αντιδράσει δυναμικά σε αυτό τον ξεσπεσμό που οδηγεί μια δράκα ανεύθυνων γηρασμένων μωροφιλόδοξων καρεκλοκέντραυρων που τρέμουν αυτά που έρχονται από μέρα σε μέρα και την  απόδοση ευθυνών για τα σκάνδαλα, την κακοδιαχείριση, τις πλαστογραφίες, την κακοδιοίκηση, τις παρατυπίες, και την μεγάλη οικονομική ζημιά που έχει υποστεί ο οργανισμός εδώ και δυο χρόνια από την άφρονη, χωρίς σχέδιο και πρόγραμμα διοίκηση του μεγαλύτερου -κατεφημισμόν ή όχι μένει να αποδειχθεί από τις επερχόμενες εξελιξεις- οργανισμού.  Ήδη η παρέλαση του 2008 σύμφωνα με όλα τα στοιχεία  υπολογίζεται ότι "έβαλε" τον οργανισμό "μέσα" δεκάδες χιλιάδες δολάρια! Και αυτό θα φανεί τις προσεχείς ημέρες…

μείνετε εδώ σε λίγο η συνέχεια…

Διαβάστε περισσότερα…

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Greek American News Agency   
07.04.08

Ένταση και αναταραχή έχει προκληθεί στους κόλπους της Ομογένειας, απ' άκρη σε  άκρη,  στην Νέα Υόρκη αλλά και στις ΗΠΑ όπου ενημερώνονται μετά την απαράδεκτη και χωρίς προηγούμενο στα χρονικά της Ομογένειας του Ελληνισμού, πρόεδρος Ομογενειακού οργανισμού να καλεί την αστυνομία  προκειμένου να απομακρύνει έλληνα δημοσιογράφο την ώρα άσκησης του λειτουργήματος του!  "Έλληνας" δηλαδή να καταδίδει έλληνα!"Έλληνες" να ειδοποιούν την αστυνομία να απομακρύνει δημοσιογράφο την ώρα  κάλυψης εκδήλωσης! Το θέμα ήδη προσλαμβάνει διαστάσεις κυρίως στην Ελλάδα και σχεδόν στο σύνολο των ελληνικών εκπομπών του Ελληνικού Ραδιοφώνου με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον  ραδιοσταθμό Flash, ο οποίος σε  όλες του τις εκπομπές οι δημοσιογράφοι παραγωγοί σχολίαζαν με τα πιο μελανά χρώματα τα όσα κατέγραψε το ρεπορτάζ της ανταποκρίτριας του σταθμού στη ΝΥ Δέσποινας Συριοπούλου. Αντιστοίχως το θέμα προσέλαβε διαστάσεις και στην εκπομπή της ΕΡΑ5 γνωστής ως ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, όπου κατά την διάρκεια της εκπομπής  "ΔΙΚΤΥΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ" και στο πρώτο μέρος, ο συνάδελφος Νώε Παρλβάντζα ειδικός σε θέματα ομογένειας, είχε απευθείας σύνδεση με το Πανεπιστήμιο του Fordham στη ΝΥ με τον καθηγητή Νικόλαο Γεωργαντζά. Ο καθηγητής αφού αναφέρθηκε στα του Συμποσίου που έλαβε χώρα στο Σταθάκειο Κέντρο το Σάββατο 5 Απριλίου αναφέρθηκε με αιχμηρούς χαρακτηρισμούς για τα όσα συνέβησαν ενώπιον των έκπληκτων φοιτητών και καθηγητών αλλά και μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μετά το τηλεφώνημα του προέδρου Νικόλαου Διαμαντίδη στην  αστυνομία της ΝΥ προκειμένου να απομακρύνει τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο.

 

Διαβάστε περισσότερα…

 

ΑΜΑΥΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ -ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠEΙΣΟΔΙΑ Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Greek American News Agency   
05.04.08

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ diamantidis_9_copy.jpgΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ 70ΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΟΡΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΦΑΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΚΑΙ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΣΟΦΙΑ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,  ΠΡΟΧΩΡHΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ! ΤΙ ΕΚΑΝΕ;  ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ -ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ  Ή ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ -ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΣΤΑΘΑΚΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ   ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ  ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ "Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ". ΑΙΤΙΑ;    

ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΑΣ    

Διαβάστε περισσότερα…

 

ΡΑΛΛΗΣ & ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ! Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Greek American News Agency   
04.04.08

rallis.jpgΑυτό και αν είναι πρόκληση! Την ώρα που οι Τούρκοι αλώνιζαν στο Αιγαίο με οπλισμένα αεροσκάφη και χωρίς σχέδιο πτήσης (εισπράτουμε από την επομένη του ελληνικού ΒΕΤΟ τα αντίποινα) και ελάχιστα μόλις 24ωρα από την παρέλαση στην 5η λεωφόρο για τον εορτασμό της απελευθέρωσης μας από τον Τουρκικό ζυγό και την 400χρονη σκλαβιά του Ελληνισμού,  ο κ. Ντίνος Ράλλης, μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ,  ξεπέρασε τον εαυτό του εκθέτoντας όχι απλά την Ομοσπονδία αλλά πλέον σύσσωμη την ομογένεια(!)

Και κυρίως  τον Ελληνισμό της Αμερικής  ο οποίος τελεί σε πλήρη άγνοια των δρώμενων στους κόλπους της μεγαλύτερης Ομοσπονδίας εκτός Ελλάδας.  Τις κρίσημες ώρες αυτές ο κύριος αυτός με την αχαλίνωτη φιλοδοξία και ματαιοδοξία του υπέπεσε σε ένα ακόμα ολίσθημα! Τι έκανε; παρουσία της προεδρικής φρουράς που ήρθε με την παρουσία της την παρέλαση στην 5η Λεωφόρο, παρουσία των Ελλήνων Βουλευτών και καμία 30αρια ανθρώπων μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. της ιστορικής ομοσπονδίας και λίγο πριν την έπαρση της Ελληνικής σημαίας στο φημισμένο  Bowling Green του Manhattan, παρουσίασε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των Ελλήνων  βουλευτών τον προσωπικό του φίλο και ανώτατο στέλεχος του τουρκικού lobby στις ΗΠΑ!   Εκθειάζοντας, με άρρητα ρήματα και πλήρη ασχετοσύνη  της νεότερης ιστορίας των ελληνοτουρκικών σχέσων αλλά και την στάση της γείτονος στην τελευταία σύνοδο του ΝΑΤΟ την ελλληνοτουρκική φιλία(sic)! τον  προσωπικό του φίλο και ανώτατο στέλεχος του τουρκικού Lobby στις ΗΠΑ. Αυτά όλα την  ώρα της έπαρσης της Ελληνικής σημαίας συνέβησαν πριν από λίγο στο κέντρο του Manhattan!  Οι έλληνες βουλευτές που ήταν παρόντες δεν θέλησαν να σχολιάσουν το θέμα αλλά δεν έκρυβαν την έντονη δυσαρέσκεια τους για το απαράδεκτο γεγονός. Και δεν είναι μόνο αυτό. 

Διαβάστε περισσότερα…

 

Με φόντο την βαθιά κρίση που μαστίζει την Ομοσπονδία η παρέλαση στην 5η Λεωφόρο Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Greek American News Agency   
03.04.08

diamantidhs_-dhmhtrios.jpgΤις τελευταίες λεπτομέρειες όλων των εορταστικών εκδηλώσεων για  τον εορτασμό της 187ης επέτειου από τον εθνικό ξεσηκωμό των Ελλήνων εναντίον της Οθωμανικής αυτοκρατορίας το 1821 με αποκορύφωμα την παρέλαση στην 5η Λεωφόρο της Ν.Υ.   εξέτασαν κατά την καθιερωμένη συνεδρίαση τους τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ. Οι εορταστικές εκδηλώσεις αναμένεται να κορυφωθούν  την Κυριακή 6 Απριλίου με την παρέλαση στην 5η Λεωφόρο και θα ξεκινήσουν με την καθιερωμένη  δοξολογία χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου κ. Δημητρίου  στον καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδος στο Manhattan παρουσία της πολιτικής ηγεσίας που έχει έρθει για το σκοπό αυτό  από την Ελλάδα. Επισήμως οι εκδηλώσεις ξεκινούν με την τελευταία πανομογενειακή στο Σταθάκειο απόψε Πέμπτη 3 Απριλίου όπου αναμένεται να δώσουν το παρόν οι επίσημοι προσκεκλημένοι εξ Ελλάδος. Πλήρες και αναλυτικό ρεπορτάζ σε επόμενη σύνδεση σας για τις εορταστικές εκδηλώσεις.    

Διαβάστε περισσότερα…

 

70 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛ.ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Greek American News Agency   
24.03.08

diamantidis.jpg

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ 

Πριν προχωρήσουμε σε αυτή την αποκαλυπτική  έρευνα  προσέγγιση με το γενικότερο τίτλο «70 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΝY, Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ (εναντίον της Ομογένειας και του Ελληνισμού)   ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ»   step by step  για το παρασκήνιο και όσα προηγήθηκαν αλλά και όσα διαδραματίζονται εν κρυπτώ αυτή την περίοδο και ερήμην της Ομογένειας,  πριν την απόφαση το Νοέμβριο του 2006 για την  διοργάνωση του συνεδρίου με θέμα «Ο Ελληνισμός της Αμερικής τον 21ο αιώνα» που από τη μια έφερε τα πάνω κάτω σε πολλά επίπεδα,  και παρακάτω θα καταλάβετε πολύ καλά τον υπανιγμό…

Διαβάστε περισσότερα…

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘ. ΝΙΚΟΛAΟΥ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ-ΚΑΛΑΜΑΡΑ Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Greek American News Agency   
20.03.08

ΕΚΤΑΚΤΟ 

georgatzas_nikos_16_07_2007_006.jpgΠριν από λίγο σήμερα Πέμπτη {20.03.08} σύμφωνα με καταγγελία του καθηγητή  του πανεπιστημίου το fordham της ΝΥ κ.  Νικόλαου Γεωργαντζά,  μέλους του Δικοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων και προέδρου της επιτροπής παιδείας,   ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ Δημήτρης Καλαμαράς  του απαραγόρευσε(!) να ενημερώσει το σώμα της Γενικής Συνέλευσης εν όψει του συνεδρίου με θέμα "Ο Ελληνισμός της Αμερικής τον 21ο αιώνα". Συνέδριο  το οποίο προγραμματίζεται να διεξαχθεί στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της εθνικής παλιγγενεσίας για την 25η Μαρτίου. Το συνέδριο  σύμφωνα με όσα μας είπε ο κ. Γεωργαντζάς  έχει προγραμματιστεί κανονικά  ήδη και επανεγκριθεί για πολλοστή φορά  για την εβδομάδα των εορταστικών εκδηλώσεων.    Ο κ. Καλαμαράς  δεν έδωσε το λόγο στον κ. Γεωργαντζά για  να ενημέρωσει το Σώμα της Γ.Σ. και  με υποτιμητικό ύφος του είπε τονίζοντας του ότι  "εσύ είσαι επικίνδυνος  όταν μιλάς για αυτό  το συνέδριο. Δεν θα μιλήσεις. Θα πεις ότι έχεις να πεις στο Συμβούλιο αλλιώς θα σε διώξω από την ομοσπονδία"(προφανώς εννοώντας από το κτήριο.)

Διαβάστε περισσότερα…